strachliwa 0 Napisano Sierpień 8, 2007 Musimy zrobić poznańskie spotkanie wszystkich zadrutowanych...wtedy nie będzie wątpliwości, ze się gdzieś minęliśmy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dirie 0 Napisano Sierpień 8, 2007 he he he ja jestem ZA :) to kiedy ?? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klamaja 0 Napisano Sierpień 8, 2007 ja tez chętnie przyjadę, tylko w takie miejsce gdzie łatwo dojechać tramwajem, bo ja poznania zbytnio nie znam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klamaja 0 Napisano Sierpień 8, 2007 Jak wszyscy wpakujemy sie do łazienki umyć ząbki po piciu czy czymś takim to ale będzie wesoło heeh :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strachliwa 0 Napisano Sierpień 8, 2007 No to musimy tylko ustalić gdzie i kiedy:) Kto pirwszy poda propozycję??:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klamaja 0 Napisano Sierpień 8, 2007 w starym browarze jest jakies fajne miejsce?? Tam wiem jak sie dostac mniej wiecej :)) a moze na rynku, ale tam ostatnio bylam wieki temu. Tylko ja z poza poznania wiec gdzie dokladnie nie zaproponuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strachliwa 0 Napisano Sierpień 8, 2007 Stary Browar jest w takim miejscu, że chyba każdy wie jak tam dojechać:) Zawsze możemy z Browaru przejść na Stare Miasto...przeciez to niedaleko;) Tylko kto jeszcze jest chętny na spotkanie oprócz mnie, Ciebie no i Dirie....z poznania sa jeszcze Dzibdziub i Don Doggy:) Dajcie znać czy wy tez jesteście chętni:) Pozdrowionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziubdziub 0 Napisano Sierpień 8, 2007 Sama o tym myślałam jakiś czas temu, ale nie byłam przekonana czy to wypali :) Oczywiście piszę się, Stary Browar jak najbardziej, a na jakieś piwko zawsze można gdzieś się potem przejść :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klamaja 0 Napisano Sierpień 8, 2007 no to jeszcze został don doggy :) i będzie kaplet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziubdziub 0 Napisano Sierpień 8, 2007 W Browarze są chyba jakieś Sfinxy czy pizze gdzie można by usiąść i niekoniecznie zbankrutować, coś zjeść i wypić piwko. Ale teraz jest tak ładnie że może lepiej byłoby usiąść gdzieś w ogródku - na Woźnej na przykład gdzie ceny nie są już takie jak na Starym :) Ale wszystko jest do dogadania, trzeba tylko ustalić jakiś pasujący wszystkim termin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strachliwa 0 Napisano Sierpień 8, 2007 nie wiem gdzie jest Woźna:) Słuchajcie...zawsze możemy się spotkać przy Browarze, bo tam najłatwiej jest sie dostać z każdego miejsca a póxniej gdzieś iść;) jaki Wam termin pasuje?? Mi to wszystko jedno, bo do pracy idę dopiero we wrześniu...tylko na ten weekend wyjeżdzam do rodziców. Podajcie jakiś termin i każdy się wypowie na ten temat:) DON DOGGY!!!ODEZWIJ SIE:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nesca_fe Napisano Sierpień 8, 2007 Witam:D Ja też należę do zadrutowanych;) Mam 24 lata, aparat nosze juz rok, obecnie gora i dol plus rotator na gorze, ktory na szczescie lada dzien mi sciagna (rotator niestety nie nalezy do najprzyjemniejszych rzeczy - okolo 2 tygodnie uczylam sie z nim mowic:/ ). Moja wada polega na zbyt waskiej szczece - nie mogly sie pomiescic wszystkie zabki;) wiec ja rozszerzamy. Efekty na gorze sa juz prawie 100%, zrobilo sie miejsce dla wszystkich zebow (nic nie musialam usuwac) i staja prawie idealnie prosto (jeszcze tylko drobna korekta). Teraz trzeba czekac az dol dogoni gore, wiec mam nadzieje, ze to juz niedlugo. Koszt: 1200 gora, 1400 dol, 500 rotator. Kazda wizyta w granicach 40-60 zł (jestem w szoku ze niektorzy placa po 150!!). Nie wiedzialam, ze za zdjecie aparatu sie placi:/ Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nesca_fe Napisano Sierpień 8, 2007 aaa jeszcze jedno - dla obawiajacych sie o prace: ja tez pracuje i to jako.. nauczycielka (musze duzo gadac i nie ma szans ukrycia aparatu, wszyscy caly czas maja go w zasiegu wzroku;) i nie mam najmniejszych prolemow. Wszyscy traktuja to jak cos normalnego:D Z reszta jesli my bedziemy traktowac nasze aparaty jak cos wstydliwego i starac sie je ukrywac (CO I TAK NIE JEST MOZLIWE) to inni beda to traktowac tak samo; jesli natomiast podejdziemy do tego jak do czegos zupelnie normalnego, to wszyscy to szybko zaakceptuja. Takze wybierzcie ladne kolorowe gumeczki i szeroko sie usmiechajcie:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Don Doggy 0 Napisano Sierpień 8, 2007 strachliwa.................. wchodzę w to tylko gdzie byśmy się spotkali i kiedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klamaja 0 Napisano Sierpień 8, 2007 ja mam wolne caly sierpien i wrzesien wiec mnie powiedzmy ze obojetnie. Nie moge 22 bo mam wizytę u orto. No i musze wybrac sie do detysty :( zanim zalozylam aparacik byłam i miałam wyleczone wszystko a ostatnio zauwazyłam malenkie ubytki :(( i to z 4ry nawet i nie wiem z kad bo myje dokaldnie zabki nie tylko szczotka ale i wycorkiem i czyszcze nicia i płucze płynem ehhh:( Jak mam takie poczatki to co dalej. W kazdym razie musze sie w koncu wybrac do dentystki i jeszce nie wiem kiedy, a poza tuym to pasuje mi kazdy dzien chocsobota i niedziela tak nie zabardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzankos18 0 Napisano Sierpień 8, 2007 hej-ja chcialabym tez zalozyc,ale slyszalam ze sa drogie?ile tak przecietnie kosztuje taki aparacik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klamaja 0 Napisano Sierpień 8, 2007 Ja tez jestem za Starym Browarem wiec miejsce chyba już mamy :) A termin??? Moze za tydzien- nie wiem piatek np. kolo hmmm 16.00 Tak szczelam bo jak ktos nie zacznie to sie nie umówimy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karolna OsOs Napisano Sierpień 8, 2007 nesca_fe he he za zdjecie aparatu sie nie placi :) Hmm ja tez mialam hyraxa tyle ze nosilam go tylko 5 tygodni bo moja szczenka sie rozszerzyla :D nie wytrzymala bym w nim napewno dluzej :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klamaja 0 Napisano Sierpień 8, 2007 grzankos ile kosztuja pisze u nas na stopce, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KarolcIa OsOs 0 Napisano Sierpień 8, 2007 Grzankos he he poczytaj sobie w stopkach :D wiesz to zalezy od miasta i rodzaju aparatu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzankos18 0 Napisano Sierpień 8, 2007 oki dzieki laski:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nesca_fe Napisano Sierpień 8, 2007 No tak wlasnie myslalam ale ktos wczesniej pisal ze placi sie za zdjecie aparatu... stad moje zdziwienie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strachliwa 0 Napisano Sierpień 8, 2007 hihihi....mi tez weekendy tak nie za bardzo, bo teraz jak mam wolne od pracy to często gdzieś wyjeżdżam:) Hmmm.a co powiecie na czwarek 16.08?? może byc 16:) Pasuje wszystkim...chyba, że wolicie piątek tak jak zaproponowała Kalamaja:) Don Doggy fajnie, że tez jesteś za:) To czekamy na dalsze propozycje;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strachliwa 0 Napisano Sierpień 8, 2007 Klamaja:) Przepraszam za zmianę nicku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Don Doggy 0 Napisano Sierpień 8, 2007 strachliwa .............. czwartek 16.08 może być ale o 17. a spotkać się możemy przed browarem :) o ile wam pasuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strachliwa 0 Napisano Sierpień 8, 2007 Ok mi pasuje...w takim razie czekamy co na to reszta:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niecierpek Napisano Sierpień 8, 2007 Zdjęcia rtg ( prawie casting.... hihihi) - zrobione, materiały dla modeli diagnostycznych - pobrane! następna wizyta - zamówiona/umówiona. Cel- piękny, szczery uśmiech nie zasłaniany dłonią Za trzy tygodnie będę miała założone separatory, aby 3 września "uzbroić" mnie w pierścienie oraz aparat na żuchwę. Oby nie było tak słodko założony będzie też łuk podniebienny. Dopiero trzy tygodnie później aparat na szczękę. Czy ktoś z obecnych miał podobną sytuację? jaki był powód takiego schematu leczenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuzka21* Napisano Sierpień 8, 2007 hej dziewczyny sledze ten topik juz jakis czas i sama zastanawiam sie nad aparatem jednak narazie brak kasy czy jest tu ktos co niedługo bedzie zegnał sie z aparatem po jakim czasie czy rok wystarczy na wyprostowanie sie zębów ja mam 22 lata i troszke sie wstydze tego ze mam miec aparat wiem ze sa starsze osoby niz ja ale boje sie reakcji i sama nie wiem dlaczego czy ktos sie orientuje ile mniej wiecej trzeba nosic aparat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka z większym stażem 0 Napisano Sierpień 8, 2007 ja nosiłam aparat równo rok - ale założenie było że będę nosić półotra - i to jest standardowy czas. ja sobie zażyczyłam przyspieszanie, a że moje zeby bardzo szybko się prostowały - udało się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dirie 0 Napisano Sierpień 8, 2007 oooo widzę że wystarczy hasło rzucić, a Wy już zorganizowani :) mi nie pasuje godzina 16 bo od poniedziałku mam zacząć tą pracę i niby 10-18 więc wolałabym po 18, a że praca w Okrąglaku to mogę już na 18.20 pod Browar podejść, no problem :) także rzucajcie konkretny dzień, mi obojętnie :) mój chłopak własnie stwierdził że sobie druta przyklei na kropelkę i przyjdzie ze mną na to spotkanie :D heheh fajnie jakby to wypaliło :) znak rozpoznawczy?? hmmmmmmm żelazny uśmiech :D idę spać, rano od razu sprawdzę co tam wymyślicie jeszcze dziś :) dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach