Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasnooka pani

CZEKAM NA ...

Polecane posty

Gość jasnooka pani
znamy sie 2 lata, ale byly rozstania i powroty kocham go strasznie to byly tablety:O

Gość Krtateczka
alla10> u mnie to w ogóle popieprzone ...bo jaką taka para nie jesteśmy. To znaczy zaszło sporo między nami ale nie porozmawialiśmy o tym ... Mnie zależy a jemu?? nie wiem... i ja piszę nie raz jakiś sms co tam słychać? jak minął dzień? czy noć? itp. On odpisuje zawsze! I czasem bardzo żadko napisze cośtam pierwszy (a ja wtedy się cieszę :-) )...albo syganał z rana (tak na pobudkę rzuci) jak dla mnie to zdecydowanie za żadko on się do mnie odzywa ...ale się przyznam, że i ja nie chcąc się narzucać w żaden sposób dostosowuję swoją częstoliwość pisania do jego częstości... Ech! A nie widziałam go juz 2 miąsiące bo pracuje daleko ode mnie :(

ale co go zabolało? ciągle nie o nim a o niej pisała.. a do niego tyle słodkosci. Może on coś wziął do siebie, co nie było do niego

Gość Krtateczka
Matko święta!!! rzadko rzadko!!! przepraszam za byka

hmm, nie wygląda to zaciekawie ani u jasnookiej ani u krateczki.. :( jasnooka, musisz naprawde uważać.. z tego co widze ten facet za bardzo ceni sobie imprezki... Jeśli nawet bedziecie razem to uważaj bo może cię okłamywać. Wiem co mowie bo akurat mam sporo do czynienia z takimi kolesiami... jezli ich dziewczyny nie akceptują brania tabsow to albo zrywają albo je straszliwie okłamują.. :( ale glowa do gory nie można az tak generalizować! co do krateczki to trudno mi cokolwiek powiedzieć.. Może warto się z nim umowić i powiedziec mu co czujesz?? Może on nie jest do konca świadomy ze tak czekasz na kazdy jego sms? pamiętaj, to tylko facet :)

Może warto się z nim umowić i powiedziec mu co czujesz?? Może on nie jest do konca świadomy ze tak czekasz na kazdy jego sms? pamiętaj, to tylko facet -- tylko jak się umówic jak sie nie odzywa;) ktos musi wykonac ruch, po słodkich sms, c\'est ton tour:P

Gość zatracona...
ja rowniez czekam i czekam ale nie moge sie doczekac tego sms-a i pewnie dlugi czas sie nie doczekam!!!a powod jest moim kolega i tylko kolega a znajomi nie pisza tak czest do siebie...ale on pisze i mowi ze teskni!!!jesli sie juz widzimy to nie potrafimy o ''tym''rozmawiac on sie boi i ja!!!chyba ze on naprawde nie wie!!!a ja nie nawidze zyc w takiej jednej wielkiej nieznajomej prawdzie!!!!i co dalej.........???

Gość jestem tu
ponieważ żadna kobieta mnie nie chce , napisałem maila do takiej jednej dziennikarki wczoraj , nawet nie raczyła odpisać , czy żyje i co porabia , tak myślę , że teraz jest z jakimś kolesiem :(

do jestem tu a może jest poprostu zapracowana? może nie sprawdzila poczty? czemu zaraz myslisz o najgorszym?

Gość Krtateczka
wiem wiem, że trzeba pogadać ...wszyscy mi to mówią Ale nie chcę się wygłupić Boję się że powie mi "spadaj życia nie znasz?" czy inna pierdołę ...albo wprost, że dla niego nic nie znaczę i było sie nie angażować ech!! Ale jeśli chodzi o Ciebie Jasnooka ...to narkotyki to poważny problem Lepiej poczekaj na jego ruch ...jak mu zależy na Tobie to się odezwie ...w końcu 2 lata to jest coś nie?

Gość jasnooka pani
nie napisal:(

Gość zatracona
do KRTATECZKA mam identyczny problem i boje sie rowniez z nim o tym porozmawiac tz o nas???boje sie ze powie ze juz mu na mnie nie zalezy itd...i tez nie wiem co robic???

Gość Karteczka
do zatraconej > ja się boję jak jasna cholera! Było kilka okazji ale... nie dałam rady wydusić z siebie, że zalieży mi na nim, że tęsknie jak go nie ma... itp. Ale trzeba podagać...

Gość Krateczka
Doczekałam się :) :) :D ...i do tego jaki miły sms

Gość jasnooka pani
Krateczka gratuluje:) co napisal? pochwal sie:) ja niestety juz trace nadzieje:(:(:(

Gość Krateczka
Wiesz Jasnooka ...zawsze mi brakowało, że on nigdy nie pyta co u mnie (jakby wogóle go to nie interesowało) A dzis zapytał :) (z reszta jak kilka dni temu, więc jestem pełna nadziei :) ) A potem napisał że chciałby mnie uściskać i wycałować :-) Jestem happy :-) Niestety nic o spotkaniu ;( ale i tam mam nadzieję że w weekend się zobaczyny... Tylko że czasem nadzieja jest matką głupich :(

Gość jasnooka pani
Krateczka mam nadzieje, ze wszystko ulozy sie po Twojej mysli :)

Gość Krateczka
Dziękuję :) Po mojej myśli to "my żyli długo i szczęśliwie" hehehe Trzymam kciuki za Ciebie!! Ten Twój w końcu też powinien zatęsknić! ...i się odezwać!!

Gość zatracona..
KRATECZKA to super chociaz komus sie uklada!!!! JA tez bym tak chciala tylko ze jestem strasznie uparta i nie zrobie tego to on powinien napisac do mnie dac strzale ja tego nie robie !!!dzisiaj straszny dzien caly dzien myslalam i myslalam kurde ja tak nie chce!!!nawet nie potrafie sie usmiechnac wszystko przez niego!!los chcial ze spotkalismy sie na cmentarzu a wieczorem przyslal mi buziaczka!!!i co ja mam z tym zrobic???juz czasem chcialabym zeby dal mi swiety spokoj zeby sie wcale nie odzywal ale on caly czas daje o sobie znac!!!a juz nic nie wiem???:(

Gość zatracona..
najlepiej chcialabym usnac...i obudzic sie za jakis czas...niech wszystko samo sie roztrzygnie...!!!ale to sie tak nie da:(

Gość jasnooka pani
zatracona moj robi tak samo! tez od jego ruchu mam uzalezniony nastroj! to jest chore! kiedy cos napisze jestem cala w skowronkach, a kiedy milczy to jestem zla. Kiedy juz wracam do codziennosci, powoli zapominam to on znow daje o sobie znac, zeby po jakims czasie znow zamilknac:(

Gość Krateczka
wszystkie tak mamy :) dziś się ciesze bo napisał sam z siebie :) a przyznam się Wam, że zdarzyło mi się płakać przez niego :( oczywiście on jest tego zupełnie nieświadomy... A to wszystko i tak przeze mnie bo nie potrafię z nim wprost pogadać o tym co jest między nami a czego nie ma! A póki nie pogadam wprost to nigdy nie będę wiedziała czy to koleżeństwo czy coś więcej ...a ja jestem zakochana...

też wole jak robi z sam siebie, jak mówi sam z siebie:) ma fajowe pomysły - lubi symbolike jak ja dzis wymyslił pociągi elekrtyczne, osobowe, kochany jest:) też chciałabym wiedzieć, czy jest takiego zdania jak ja o nas;):) mam nadzieję, że tak:)

Gość zatracona..
JASNOOKA PANI jezu jak bym czytala o sobie!!!identycznie!!sie czuje!!! raz pisze raz milczy a ja tak sobie czekam i czekam....jak nienormalna!!!juz mysle ze zapomialam ze jest fajnie super a potem znowu jakies wspomienia!!!jenka co zrobic zeby zapomiec juz ostatnio bylam tak naladowana ze chcialam napisac DAJ MI SPOKOJ ale sie wycofalam!!!jestem slaba:(

Gość jasnooka pani
zatracona ja juz raz mu napisalam "zostaw mnie w spokoju", zostawil na miesiac, po czym znow mu uleglam:( a teraz sobie siedzi na gg i nie raczy nawet napisac:(:(:(

Gość jasnooka pani
wiecie co? chyba sobie bede musiala kupic gumowy mlotek i sprobowac wybig go z glowy, bo juz jest pozamiatane:(

Gość zatracona...
JASNOOKA nawet mlotek nic nie da~!!:) w tych sprawach!!! a ''moj'':) tez sobie siedzi wlasnie na gg ale ja jestem caly czas niewidoczna bo nie mam sil z nim pisac i napewno tez nie raczylby sie odezwac chyba ze by mu cos palnelo:) no i co z nami bedzie dziewczyny tak caly czas bedziemy czekaly ja niemam juz sil kurcze co by tu zrobic???niewiem co by robil moj ''przyjaciel'' jesli bym napisala nie odzywaj sie!!!ciekawe???JASNOOKA pisalas dzis do niego?