Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasnooka pani

CZEKAM NA ...

Polecane posty

Gość Krateczka
z tamtym ostatnio smsowałam w czwartek... ja nie pisze ...a on też nie .... Nie mam co narzekać bo nigdy nie było kontaktu między nami zbyt częstego...z jego strony nic się nie zmieniło (tylko ja się zaangażowałam i oczekuję więcej - ale on o tym nie wie ...i chyba już się nie dowie, bo ja widzę, że gdyby chciał to by się ze mną kontaktował nie? A dziś poszłam ...strasznie mi się nie chciało ale poszłam... Było by inaczej żeby choć trochę mi się podobał... Jak Tobie Zatracona - Rafał. Wokól mnie jest kilku facetów którym się nawet podobam... ale o Paranojo!!! ja ich nie chcę! Masz racje Jasnooka ... muszę się z tym uporać. Zapomnieć. Pogodzić się z tym, że jest jak jest ...i dopiero wtedy wchodzić w nowe relacje...

Gość jasooka pani
Dziewczyny mysle o Was i trzymam za Was kciuki, dzis tez mam kiepski dzien -chyba przez ta pogode, zebralo mnie na wspominanie i myslenie o Nim, ciagle walcze z tym, zeby do niego nie napisac, chociaz wiem ze nie powinnam:( ehhhh musze go wyrzucic z mojej malej, naiwnej glowki:O

Gość Krateczka
Jasnooka ...trzymam kciuki, że Ci się uda :) Też się rozejrzyj dookoła ...może jakiś fajny facet kręci się w pobliżu i pomoże zapomnieć...

Gość jasnooka pani
dziewczyny kolejny cios, wchodze na gg patrze na jego opis i mam lzy w oczach:( ała ale mnie to zabolalo:(

Gość zatracona
co sie stalo jasnooka co on tam mial na opisie!!!!!!!!!! kurcze dziewczyny NAPISALAM do mojego ze TO JUZ KONIEC!!!!!MIEDZY NAMI wczoraj a on na to czy mnie cos laczy z Rafalem :) i chyba z piecdziesiat smsow dlaczgo i dlaczego ze on nie rozumie dlaczego chce skonczyc nasza znajomosc i ze on tego nie rozumie i takie tam ze mamy sie dzis spotkac i pogadac no i musze byc twarda!!!! A RAFAL pisal ze chce moj nr gg i w ogole co tam u mnie:) :) :) :) narazie jest dobrze zobaczymy co bedzie dalej....??? A wiec dziewczeta mozna naprawde mozna zapomiec i przezwyciezyc i napisac do niego !!!poczujecie sie lepiej nie od razu ale za jakis czas napewno!!!!pozdrawiam

Gość jasnooka pani
zatracona super cieesze sie! mal w opisie cos co razem planwowalismy, cos na czym mi zalezalo, myslalam ze jemu tez zalezy, teraz niestety woem ze jest inaczej:(

Gość Krateczka
Jasnooka skasuj jego numer ...specjalnie pewnie robi takie opisy, żeby Cię bolało DRAŃ!!! Usuń go z kontaktów i staraj się zapomnieć... wiem, że to nie jest łatwe... ja sie poddałam... nie będę pisać pierwsza... nikomu nie będę lazła w d... Jak mu nie zależy to nie trzeba! Ja sobie rade dam... To nic, że czasem płaczę w poduszkę ...bo coś się skończyło za nim na dobre się zaczęło :( ale się z tego podniosę! zapomnę.... będzie jeszcze dobrze... Ciesze się, że Tobie Zatracona los sprzyja :) Trzymaj sie tego Rafałka ;)

Gość zatracona
dzieki dziewczyny ale wiecie niechce sie tak w to angazowac zeby znowu nie byc w zadnej depresji:) pozostawie to losowi co ma byc to bedzie:) ale normalnie czuje taka iskierkie w srodku taka radosc jeszcze nigdy nie czulam czegos tak dziwnego a zarazem ciekawego czuje ze moze wszystko powolutku sie ulozy:)mam taka nadzieje to nic ze przechodzily dzis kolo mnie dwa czarne koty :) powoli powoli do przodu... taki placz tez pomaga ulzy czasem ale nie za duzo bo przeciez jestesmy twarde nie damy sie tym glupkom sa lepsi od nich:) a moj kurde niby przyjaciel chcial pogadac a co sie okazalo ze pewnie spenial bo on nie potrafi rozmawiac i sie wcale nie odezwal!!a ja do niego juz pisac nie bede:) jesli sie odezwie to dam mu odp ze jest nieodpowiedzialny i nie dorosl do swojego wieku :)duren!!! a wiec przyjdzie i do was dziewczeta szczescie ja tak dlugo czekalam ze moze moze sie doczekalam:) POZDRAWIAM glowki do gory!!!

Gość Krateczka
ja mimo tego co napisałam wyżej ...mam jeszcze jakieś głupie nadzieje, że może on się zreflektuje, że jestem jednak dla niego ważna... bo wiadomo, że nadzieja umiera ostatnia ale racja! jestemy twarde babki i nic nas nie złamie!!! Damy radę!! Jeszcze wiele przed nami! Ale postanowiłam: NIE PISZĘ PIERWSZA! I trzymajcie kciuki, żebym wytrwała w tym postanowieniu!!!

Gość jasnooka pani
ja wczoraj napisalam mu esa, takiego zwyklego bo mnie korcilo, a ten dupek odpisal dopiero na drugi dzien! olal mnie totalnie, wyszlam na kretynke:O to juz koniec, z ktorym ja nie potrafie sie pogodzic:(

Gość zatracona
zobaczymy dziewczyny przejrzymy w koncu na oczy z wczesniej czy pozniej ze oni NAS olewali jasnooka mniej juz go gdzies albo napisz ze zrozumialas ze to byla pomylka to wszystko i tylko stracony czas!!! Krateczko trzymaj sie tak dalej nie piszemy pierwsze i juz:) :) pozdrawiam:)

Gość Krateczka
On napisał :) Pozdrowienia z Krynicy ...z samego rana... jeszcze mu nie odpisałam...

Gość zatracona
jezu ale sam tak od siebie krateczka????? moze mysli o Tobie?????i co mu odpisalas i cos jeszcze napisal?????????napewno sie cieszysz:) odpiszkaj pozdrowionka

Gość Krateczka
Tak sam z siebie. Jest teraz w senatorium i napisał pozdrowienia. Odpisałam wieczorkiem, że dziękuję że o mnie pamieta i mam nadzieję, że nie tylko z nudów ...i zapytałam czy sa tam jaieś atrakcje. Więc on napisał że są wieczorki zapoznawcze ale średnia wieku 50 lat ...więc to nie jego liga. - to ja mu na to, że było mnie wziąc ze sobą ...a on juz nic :(

Gość zatracona
nie wiem krateczka co z nim jakis zakrecony czy co???moglas prosto z mostu zapytac czy moze juz kogos ma?:) jak juz to juz :) zobaczylabys czy robic sobie jeszcze nadzieje czy zrezygnowac???? a tak wszystko po staremu:)

Gość Krateczka
a wiesz Zatracona... po staremu... Od 2 miesięcy go nie widziałam... :( Cała ta sytuacja to moja wina.... było pogadać ostatnio, a nie siedzieć jak dupa i nawet jak wychodził nie zapytać kiedy przyjedzie? co z nami? czy cokolwiek... nic! Potem uznałam, że takie sprawy nie na sms, tym bardziej, że wcześniej nigdy nie poruszałam takich rozmów ....a w seks wkroczyliśmy gdzieś w maju ...i na początku widzieliśmy sie trochę częściej niż co 2 miesiące... Może to ja wszystko spieprzyłam?? Nigdy nie słałam mu słodkich sms... ale i takich nie dostawałam. Nigdy nie pytałam kiedy znów się zobaczymy? ...raz napisałam, że tęsknię... Może on mnie ma za taką co jej seks bez zobowiązań odpowiada??? Boję się ze tak mnie ocenia i tak to traktuje :( Hej Jasnooka? A co tam u Ciebie?

Gość zatracona
dziewczyny a ja ostatnio pojechalam do mojego nowego kolegi na imprezke zostalam na noc...ale sexu nie bylo chociaz lezelismy ze soba i tak po imprezie wrocilismy i bylo fantastycznie polozylismy sie ogladalismy tel sluchalismy muzyczki....:) cala noc nie spalismy:) obudzilismy sie rano a ja znowu czulam jakis straszny niepokoj tak mnie jakos sciskalo ze jesli znowu sie zabujam ze jesli cos poczuje do niego a juz wiem ze czuje!!!to znowu bedzie mi zle i znowu bede myslala!!!ale mniejmy nadzieje ze takie mysli mi przejda!!!bo nie chce tego przechodzic nastepny raz!!!narazie jestesmy na stopie kolezenstwa jezu ja chce sie cofnac do piatku bylo cudownie!!!!:)

Gość Krateczka
jak facet porządny to i warto się w nim zakochać :) Zatracona życzę powodzenia!!! I niech on pierwszy w Tobie sie zakocha na zabój!!! Pozdrawiam!

Gość zatracona
wczoraj napisal wieczorkiem pierwszy sms a zyczyl mi slodkich snow na dobranoc:) baaardzo sie ucieszylam:) a dzis wypada zebym ja do niego pierwsza napisala na dobranoc czy nie?????pozdrawiam:) dzieki krateczka..:) a co tam u Ciebie????? i u jasnookiej????

Gość Krateczka
spoko ...wczoraj on dzisiaj Ty :) u mnie ...ech! Zrozumiałam, że tamten ma we mnie koleżankę, i nie ma co się łudzić. Wcale łatwo nie jest.... Ale dobrze sobie zdać sprawę z pewnych rzeczy ...wtedy można iść dalej :) do przodu! Trochę się boje tego jak ma wyglądać nasze spotkanie bo takie kiedyś nastąpi.... jak mam sie zachować. Co będzie jak zechce się u mnie zatrzymać? Mam dwóch adoratorów ;) jeden kolega zna sytuację (o tyle o ile - wie, że ktoś jest w moim sercu i, że jest daleko),powiedziałam mu, zeby nie myślał, że między nami może coś być. Ale dzwoni do mnie co jakiś czas i pisze smsy ...pyta jak sprawy. A drugi... wcale mnie nie interesuje. A on wyraźnie jest zainteresowany. Cały czas pyta a kiedy teraz sie spotkamy? a we wtorek?" a w piątek? a w niedzielę? - trochę mu ściemniam, że nie mogę, że to że tamto ...a czasem się umawiam. Nie jestem z nim do końca fair...

Gość zatracona
napisalam i mi odpisal:) ale teraz czekam na jakis sygnal od niego bo sama nie bede sie nazucac jesli bedzie chcial sie spotkac to super jesli nie to byl to wspanialt weekend spedzony z NIM:) i nie zapomne nigdy nigdy tego....zupelnie inaczej z poprzednim ex czulam sie strasznieponizona po sexie!!!jak jakas dziwka!!!a ON jest poprostu strasznie delikatny i taki tajemniczy... ale jesli to mialo sie tak skonczyc to pozostawie to tak jak jest!!! a co tam u Ciebie krateczko???jak tam Twoi adoratorzy???? a co sie dzieje z Toba jasnooka??? pozdrawiam

Gość Krateczka
Witaj Zatracona ;) Jeden proponował spotkanie - ale go trochę zbyłam. Chyba musze mu powiedzieć, żeby na nic nie liczył ... Bo on chyba na coś liczy ... te ciągłe proponowanie spotkań ...te teksty, że nie będziemy się tydzień widzieć bo ma popołudniową zmianę ... A mi żadna różnica czy go nie widze tydzień czy dwa... Ech... :O A drugi - dzwonił dwa razy w tym tygodniu. Tylko, że wyczuwam w nim zainteresowanie mną ...i to mi przeszkadza, bo wiem, że nie jestem w stanie tego odwzajemnić. Te teksty czy za nim tęsknię... A tamten? sygnał puścił we wtorek i nic. A ja się zawzięłam i też nie piszę ni nic. Myślisz, że dobrze robię? Tak mi przykro, że tak głupio między nami wyszło ... a raczej, że nic nie wyszło... Czasem sobie myślę, że On może czuje co ja? Też przecież nie zna moich uczuć ... i ja też do niego nigdy często nie pisałam... Ale z drugiej strony gdyby mu zależało to by robił jakieś kroki a nie był bierny ... no... choć mi zależy a nie robię żadnych kroków Ech :o Jasnooka? Zaglądasz tu czasem? Co tam u Ciebie? Pozdrawiam Was dziewczyny :)

Gość zatracona
hej wiem krateczka ja tez tak mialam ze tylko myslalam jak to mogloby byc miedzy nami fajnie poprostu marzylam i marzylam o nim!!!ci powiem ze czas daje duzo nie puscisz jednego sygnalka potem drugiego znowu potem kiedys nie napiszesz sms-a i tak dojdziesz to siebie mowie Ci!!!ja wolalam juz nawet do niego nie pisac bo potem znow musialam czekac dlugo na jakas odp i wolalam sie nie ludzic:) chyba ze jest taka opcja ze napiszesz i wyznasz mu co czujesz i niech da konkretna odp !!!tak musisz cos wybrac bo nie wyplaczesz sie z tej milosci...:) ja akurat wczoraj spedzilam czas z rafalem pobawilismy sie i strasznie czule do mnie mowil:):):)jestem sama w szoku-pozytywnym:) moze otworz troszke to serce dla innych moze to cos pomoze???? odezwij sie czekam i pozdrawiam

Gość Krateczka
Takie wyznanie smsowe nie wchodzi w grę ...nie chcę się wygłupić, bo i po co? Pisał do mnie w sobotę, że wraca z senatorium.. nawet sądził, że się spotkamy ....Ale że ja już weekend miałam zaplanowany, więc do spotkania nie doszło. Niechciałam w ostatniej chwili zmieniać planów. Ale wiem że gdyby napisał dzień wcześniej zrobiłabym to... Sama nie wiem ...chyba dobrze się złożyło. Do następnego spotkania się wyleczę z niego i będzie oki. Już go 2,5 miesiąca nie widziałam :( a i pewnie szybko nie zobaczę. W przyszły weekend napewno nie. Po co mi taki facet? nie? ....żeby go nigdy nie było? A z tymi innymi to lipa... Ci dwaj o których pisałam, jakoś mnie nie rajcują. Ale może będę miała szczęście i poznam kogoś takiego jak Twój Rafał :) ...znaczy kogoś interesującego :-) i zainteresowanego ;) Pozdro dla wszystkich czekających 🌼 Czekajcie jeśli warto czekać :) I Pozdro dla Ciebie Zatracona 🌼🌼🌼🌼

Gość zatracona
hej dziewczyna a tu cisza i cisza to wiec ja cos nagryzmole! co tu napisac ze rafal mnie olal!!!pisze jak jestem na gg ale ja sie do niego nie odzywam pierwsza to jest moja zasada i juz:) kurde no co zarypiscie cos do nigo czuje ale nie bede sie nazucac moze kiedys poprostu nie chce cierpiec i juz:) a tak to wczoraj spotkalam sie z moim bylym popilismy sobie troche i nie musze pisac co bylo dalej...tak sobie siedze i pije winko i tak mysle ze z moim bylym to sie tylko bzykam z rafalem to ten koles utkwil mi w glowie jak bylam mloda i zostal do dzis i chcialabym zeby cos zaiskrzylo no i jest jeszcze taki jeden co do mnie pisze ze sto sms-ow dziennie i koles jest bardzo bardzo szmalowny i najlepsza partia itd no i jest dobry model na meza ale co chajtnac sie bez MILOSCI!!!kurde jakie to wszystko jest zakrecone...co WY na to????pozdrawiam co u was nowego???

Gość Krateczka
Cześć Zatracona :) aż się zaskoczyłam widząc wpis ;) No co Ty? Jak to Cię olał?? ...miało przecież być taaak pięknie :o Mnie tam się wydaje, że bez miłości to nic nie ma sensu ...O! Ale ten Rafał? Jak to Cię olał? wyglądał na zainteresowanego? ...może Ty mało inicjatywy wykazywałaś i facet wymiękł? hm?

Gość zatracona
ja juz sama nie kumam tego wszystkiego po co bylo to wszystko po co to odprowadzanie te pocalunki.!!!jezu nie odstepowal mnie na krok jesli bylismy gdzies razem...chcial sobie foty zrobic i tak dalej ze mna!!!no po co to wszystko ja niewiem on mysli ze mnie mozna tak rozkochac i pozucic jak jakiegos psa!!!czy ja dawalam z siebie za malo inicjatywy chyba nie wprawdze nie lubie sie nazucac ale napisalam kiedys jednego smsa co tam u niego czy zyje napisal ze jest na poprawinach no i wtedy juz NiC zadnego wiecej smsa!!a na gg pisze do mnie ale co to daje jesli nie mam go przy sobie... nie cierpie jak z moim bylym nie doluje sie nie rozmyslam!!!ALE mysle ze jeszcze gdzies kiedys sie spotkamy...bo cos dziwnego czuje w srodku jak jestem z nim z nikim jinnym tego nie bylo...!!!tylko to wiem!!!no nic pisze bzdety ale starczy!! MASZ racje bez Milosci ... a co u CIebie jak tam zycie dalej leci...pozdrawiam

Gość Krateczka
oj te sprawy sercowe to są skomplikowane nie? Zatracona ...jak Ci na nim zależy to może warto się postarać? co? jak gadacie na gg to może rzuć hasło, że może jakieś spotkanko? Bo czyżby mu tak to zainteresowanie przeszło? U mnie? daj spokój.... jestem stara i durna. Wciąż wzdycham do tego samego... Nie widzieliśmy się już 3 miesiące ...i nie wiadomo kiedy się spotkamy. Pisze do mnie teraz jakby częściej i sygnały mi puszcza, aż mnie zaskakuje ta jego aktywność :) ... Prawie co rano sygnałem mnie budzi :) Myślisz, że tęskni za mną? Te nasze smsy to takie zwyczajne: co u Ciebie? Jak minął dzień? itp... Ja tęsknię jak cholera!! Oczywiście nie napisałam mu tego... Do świąt jest na jakimś kursie ...a potem? kto wie? moje miasto mu wciąż nie po drodze :( Ale jak zapytałam kiedy przyjedzie, to napisał, że chciałby jak najszybciej i jego przyjeździe napewno dowiem się pierwsza :))))

Gość zatracona
NO widze krateczka jakies postepy:) i oby tak dalej!!! moze moze powoli cos wkoncu zrozumnie:) no cos tam chyba skumal tak mysle:) :) a czy on teskni to najlepiej bys musiala go spytac ale strzaleczki rano to juz cos:) a pierwsza o spotkanie pewnie nie napisze bo on pewnie nie chce!!!jak zwykle ja wszystko widze na czarno:) nie mam tyle odwgi :) zobaczymy coz ten czas pokaze...??? to jest wszystko zakrecone czy my mamy juz takiego pecha do tych facetow???kiedys napewno zjawi sie ten na bialym romaku:) i nas porwie...:)