Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamietam

ten dzien nie robi na was wrazenia

Polecane posty

Gość jestem zszokowany
Przeczytacie post "i mów do mnie wuju " z 12:26. I powiedzcie mi, że ten gość ma coś wspólnego z samodzielnym myśleniem.

Gość jestem zszokowany
Mam nadzieję, że to była prowokacja.

Gość hmmmmmmmm
szczerzę mówiąć na mnie nie robi Swieto zmarłych jak smam nazwa wskazuje jest świeto zmarłych ponieważ ja zyje to nie jest to moje święto ja dzis , jem słodycze , wyleguje sie w łozku , troche posprzatałam mieszkanie i zamierzam sie cieszyć wolnym dniem , bo jutro znowu zapierdalam w pracy nie musze chyab dodawać ze nie idę w ta pizdzicę na zaden cmentarz ( nie robie tego od kilku lat )

Gość 11111111111111111111
-->jestem zszokowany, a może to była ironia?

Gość tak na mnie ten dzień nie robi
tak, ale co to za zaduma?:O Kuźwa, nie badźcie hipokrytami:o Mam w dupie zadumę:o Najwyżej sie mogę zadumać nad tym, że paniusie w futracjh jedna na druga patrzą, która się lepiej ubrała:o Żenada.... WIększa zaduma mnie ogarnia jak siedze na klozecie:o A ludzie jednak głupi są... Przypomina im się, że umrą kiedys i ich tez wrzuca do jakijs mogiłki na stosy kości, które juz tam leżą i że nikt nie będzie o nich pamiętał... Szkoda że tylko raz do roku i szkoda, ze musza przed tym uciekac w religię... Życie wieczne? Chcieli byście:o tKaie brednie mógł wymyslic tylko jakiś desperat:o🖐️

Gość tak na mnie ten dzień nie robi
Aha, no więc już rozumiem, że celem tego święta jest póście na cmentarz po zmroku, Fajne widoczki sa wtedy. To se koleś kup widokówke albo sobie w domu świeczki zapal i będziesz miał z głowy.

No to strojenie się w futra i obgadywanie potem kto jak się ubrał to jest dopiero żenada... Pomijając tych którzy faktycznie może mają jedyną okazję w roku odwiedzić groby tych co daleko, założę się że tak z 90% tych bliziutko, nawet raz nie zajrzy przez następny cały rok aż do następnych świąt.

Gość jestem zszokowany
Gramatik: nie dramatyzuj. Nie chodzi o to, żeby chodzić na cmentarz i odwalać cyrki ze zniczami i kwiatkami, ale o to żeby czasem pomyśleć o zmarłych, wspomnieć ich, czy też pomodlić się za nich, jeśli ktoś jest wierzący.

Gość kobieta na stanowisku
szkoda tylko tych atrakcyjnych drogich terenow miast na wylegarnie robali.

tak na mnie ten dzień nie robi ----> chodzę czesto na cmentarz i dzisiaj też pójdę, ale po co mam iść o wcześniejszej porze? pełno korków i tłumy ludzi tak też chodzę wieczorem kiedy jest mniejsze natężenie i przy okazji mogę wychwyciś nastrój cmentarza

Gość jestem zszokowany
Konieta na stanowisku: Mocno powiedziane, ale prawdziwe. Na szczęście trendy się zmieniają. Coraz więcej ludzi wybiera kremacje i jest to chyba dobra droga. Bierzesz swojego krewnego do domu w szkatułce i masz go cały czas przy sobie, nawet nie musisz chodzić na cmentarz.

Gość kobieta na stanowisku
jestem zszokowany >>>> ale ty jebnięty jestes.

Gość jestem zszokowany
Ja czy twoja matka (bez szkoły)?