Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 siwucha

CH艁OP MI SIWIEJE

Polecane posty

Go艣膰 siwucha

nerwy itd. i siwy jak go艂膮bek. Przeczyta艂am dzisiaj, 偶e ten proces mo偶na odwr贸ci膰, ale 偶adnych szczeg贸艂贸w. Macie jakie艣 pomys艂y..? [poza farbowaniem - nie znios臋 Wi艣niewskiego w domu :P]

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 m膮dra wypowied藕
siwucha nerwy itd. i siwy jak go艂膮bek. Przeczyta艂am dzisiaj, 偶e ten proces mo偶na odwr贸ci膰, ale 偶adnych szczeg贸艂贸w. Macie jakie艣 pomys艂y..? [poza farbowaniem - nie znios臋 Wi艣niewskiego w domu ] KOmentarz: uwa偶aj bo zacznie funkcjonowa膰 porzekad艂o: g艂owa siwieje dupa szaleje. Jak go pu艣cisz samopas to siwizna si臋 cofnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jest taki prepatat odsiwiacz
21:28 jest taki prepatat odsiwiacz ktory przywraca wlosa ich naturalny odcien...bardzo skuteczny. Jest w wersji dla kobiet i mezczyzn kosztuje okolo 32 zl. ale bardzo wydajny, z tym ze tez trzeba go stosowac w miare odrastania wlosow...ale moze warto sprobowac.Jak nie to to tylko farbowaie zostaje. 21:37 a jak ten preparat sie nazywa 22:27 jest taki prepatat odsiwiacz to jest firmy schwarzkopf i mam napisane na pudelku RE-NATURE taki prostokotne pudelko do nabycia w drogeriach, na pudelku w zadeznosci czy dla facetow czy kobiet...zdjecie .Naprawde skuteczny, aczkolwiek na efekt trzeba odrobinke poczekac bo sie odbywa stopniowo a nie drastycznie z dnia na dzien...ale efekt rewelacyjny...sprawdzony.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jest taki prepatat odsiwiacz
tyle moge poradzic...bo moj tez siwial:). Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasialud
Siwucha, moj siwieje i lysieje a ma dopiero 30 lat ale i tak go kocham:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale tu nie chodzi o to ze sie
kogos przestaje kochac...kiedy pojawiaja sie siwe wlosy, ale o dobre samopoczucie osoby ktora siwieje, np. moj maz przyzywal to strasznie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ascdcsd
wog贸le ch艂opy 艣mieszne bywaj膮, ja mam ze swojego bek臋 bo osobi艣cie pierwsze siwe w艂osy mia艂am w wieku 14 lat, potem przybywa艂o, teraz mam ca艂膮 mas臋 i nie robi臋 tragedii, a on ma pojedyncze siwe na brodzie, w wieku 37 lat i biadoli hmmm... czy偶by te偶 zbli偶a艂 mu si臋 kryzys wieku 艣redniego? ((.)) ((.))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kiedy to nie my kobiety
robimy z tego problem ...a wlasnie faceci biadola :)...mnie osobiscie sie podobaja faceci przypruszeni siwzna..ale moj malzonek cierpi z powodu siwizny , wiec dlaczego ma sie meczyc ...niech sobie poprawi samopoczucie .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WojtekGrey
Najlepszy odsiwiwacz dla mezczyzn i tutaj jestem pewny w 100% to JUST FOR MEN. Nie ma lepszego- dziala w 5minut , nie niszczy w艂os贸w, farbuje tylko siwe wlosy a pozostale ladnie odzywia. Nie bede sie rozpisywal bo to marka znana na calym swiecie od ponad 30lat. Zawsze kupowalem przez znajomego z USA a teraz juz na spokojnie w polskiej dystrybucji w bardzo dobrej cenie na www.meskiewlosy.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
NIE FARBOWA膯 CH艁OPA!!!!! Taki szronkowaty jest seksi .... Poza tym jak siwieje to mo偶e mu co insze szaleje??? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak si臋 kocha swojego m臋偶czyzn臋 to nie zwraca si臋 uwagi na siwe w艂osy. M贸j zacz膮艂 szuka膰 jakich艣 wynalazk贸w do farbowania, nie wiem sk膮d ten pomys艂. Szybko wybi艂am mu z g艂owy ten pomys艂. Szanujmy ich takich jacy s膮 w tedy najlepiej si臋 czuj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dla m臋偶czyzny zdecydowanie najlepszy b臋dzie naturalny odsiwiacz. M贸j ma偶 tez stosuje taki specyfik z tego sklepu www.ever-green.com.pl i szybko pojawi艂y si臋 pierwsze efekty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
revestia siersc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
UWAGA! TEMAT ZOSTA艁 STWORZONY WY艁膭CZNIE DO KRYPTOREKLAMY! Produkty kt贸re oferuj膮 wam w podawanych tu linkach NIE DZIA艁AJ膭! To zwyk艂e naci膮ganie ludzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam masa偶e ca艂ego cia艂a olejem z pestek winogron lub jakim艣 innym dobrym do masa偶u. Nawet robiony przez osob臋 kt贸ra nie jest profesjonalista odstresowuje i daje lepsze samopoczucie ka偶demu. 艁ysienie i 艣wietnie jest w wi臋kszo艣ci spowodowane przezywanym stresem i problemami . Dotyk jak wiadomo to bardzo dobry lek na wi臋kszo艣膰 dolegliwo艣ci i najlepszy oraz najzdrowszy odstresowujacy i rozluzniajacy nasze cia艂o i m贸zg 艣rodek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Siemka przymierzam sie do kupienia JFM I mam takie pytanko jakie to jest trwale ? Niby pisze ze efekt utrzymuje sie do 6 tyg w co nie wierze bo wiadomo w艂osy szybko odrastaja i zabieg trzeba powtorzyc Ile mniej wi臋cej czasu wytrzyma na w艂osach ten produkt bez konieczno艣ci ponownego u偶ywania ? Licze na odpowiedz kogos konkretnego co u偶ywa艂 tego produktu a nie bota pisz膮cego same dobre opinie .. ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
JFM trzyma 4 tygodnie ale pod warunkiem 偶e trzymasz go na w艂osach d艂u偶ej ni偶 5 minut i rzadziej myjesz w艂osy Raz na miesiac wystarczy u偶y膰 tego produktu aby odrosty nie by艂y za widoczne ;d nie jest z艂y ten produkt najlepszy ze wszystkich co do tej pory stowalem , produkt jest niestety drogi m贸g艂 by by膰 troch臋 ta艅szy ale polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krystianello
Siemka poleci kto艣 trwa艂a farb臋 lub dobra szamponetke dla m臋偶czyzn ktora pokryje w ca艂o艣cisiwe wlosy(nieznaczna siwizna)? Prosz臋 o pomoc ;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Robert92
Jaki jest obecnie najlepszy preparat na m臋ska siwizne ? Co polecacie ? Szukam co艣 trwa艂ego co bedzie trzymalo sporo czasu a nie jak wiekszosc preparatow do tygodnia lub maks do dw贸ch tyg czasu ;) macie jakie艣 sprawdzone preparaty ? Jak tak to prosze o pomoc :D bede wdzieczny pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chlopy macie jakies dobre sposobyy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przecie偶 siwizna m臋偶czyzny jest bardzo seksi!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te produkty co wymieniliscie dzialaja tak sobie jezeli chcecie porz膮dnego efektu kupcie sobie odsiwiacz biferdil konkretnie trzyma oko艂o 4 tyg i wyglada naturalnie , jest dosc drogi to fakt ale raz w miesi膮cu wystarczy go uzyc i ma sie spokoj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja szczerze m贸wi膮c polecam farbe do wlosow m臋skich delia camelo(nie odsiwiacz tez z tej firmy) dziala bardzo fajnie i w naturalnie w艂osy po tym wychodza tylko trzeba dobrac odpowiedni kolor efekt trzyma 3 tygodnie po tym czasie trzeba powt贸rzy膰 zabieg poprzez odrosty :d polecam produkt

Udost臋pnij ten post