Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

judyta*

piszcie...jakich macie MĘŻÓW, jacy są, czy jesteście szczęśliwe !

Polecane posty

ojejku musze isc obiadek robic misio z pracuni wróci zaraz i wpierdolek spusci jak obiadku nie bedzie:)

Gość
dzisus kobity my chyba nadajemy sie do .....................albumiku o .......

Gość
ojej faktycznie pozniotko trzeba robic misaczkowwi amciu amciu

Gość
To już nie wiem... albo pieprzu trochę, pieprz nie dobrze na nerki

wiec ja uciekam dziewczyneczki do zobaczonka wejde póżniej teraz ide obiadek robic trzymajcie sie cieplutenko włóżcie całe serduszko w robienie albumika fotki na maila powysyłamy jak skonczymy do zobaczonka moje wspaniałe kolezaneczki juz teskonotka mi sie włacza ..............ale wazelinka:)

Gość
noe do domciu sie spieszysz k.....

paulka chyba zartóka jak to wieczorkiem na taki albumik to conajmniej 3 dni conajmniej a nie wieczorkiem a jak magdusia sprawdzi to znó jedyneczka bedzie:(dobra uciekam pappapateczki dziewczyneczki

dziewczyny ja was normalnie przechrzcze, co wy za brednie wypisujecie, trochu powagi, znajoma w tobie nadzieja zaprowadz tu porzadek, no co wyscie zrobiły z tym kuźwa topikiem....co to ma byc

Gość
no dobra dosyc tych banaluk moj misiaczek jest taki kochaniusi

judyto to przez ten albumik- wszystkie sie podlizuja zeby miec swoj udzial w robieniu go - no bo wiesz jak magdusia nie zdradzi nam przepisu to bedzie ciezko:D

magdusia wybyła---i juz nie wróci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hallo, hallo tu ziemia, powracamy do rzeczywistosci, koniec z albumami, kazda ktora ma take osobiste zboczenie proszona jest zachowac to w tajemnicy i robic go w domu nie na forum !!!! albo załozyc sobie swoj temat o albumach ten temat czego innego dotyczy

net brawo tak trzymaj, !!! wiecie co mam smaka na obiad, jestem głodna i zjadłabym pyzy z miesem !!! i zjem jak tylko przyjade do domku

to ja odpowiem na temacik :) mój mężuś jest najwspanialszy i ja dla niego właśnie robie albumik... dzieci i tak by się nie poznały... a meżulek doceni ❤️ poprawiłyście mi nastroik w ten smętny dzioneczek :D aż się zwrażenia kleiczkiem upaprusiałam ;)

Gość
no to musisz praniusie zrobic a dzeszcyk kapu kap a wiec w łazieneczce wysusz bo na balkoniku dzis nie wyschniulka nie mozesz byc upaprusiana jak misiaczek wróci z pracki

mój misiu własnie wrócił z pracuni caaaały zapucniety bo go zabekboli straszliwie pojechał własnie do apteki po dalacinek na stany zapalne szkoda mi mojego misiaczka ukochaniutkiego tak bardzo cierpi, jest taki nieodpowiedzialny mówiłam mu nie wychodz bez kurteczki na dworek misiu bo sie przeziebisz no i ma ....

Gość
antybiotyczek pomoze a zoneczka okładzik jeszce zrobiulka i bedzie superusio

Gość Pytanie-jakich macie facetów
Nie znoszę go.Czasmi mu o tym mówię.Lubi alkohol,nie chleje ale musi wypic 2 piwa dziennie.Mówie mu ze jest alkoholikiem bo juz po tych dwóch piwach poznać.Nie wiem czy mnie zdradził.Ja go napewno nie.A uprawiamy sex wtedy gdy ja mam na to ochote.Jest dobry wiec nie ide w bok. Czasami jest mi z nim dobrze,tzn oprócz sexu.Zdarza sie to rzadko bo ciągle sie kłócimy.Wkurza mnie jak zostawi po sobie syf w kuchni,jak kroi na blacie a obok lezy deska.Nie wiem moze nasza miłosc juz sie wypaliła.Czasami mi sie wydaje ze jeszcze go kocham ale nienawidze za to kim sie stał.Nigdy mnie nie uderzył,gdyby to zrobił to juz dawno poszedł by w niepamięc.

Gość cytat magdusi
Mąż sie obraził i poszedł z naszymi wspólnymi znajomymi Wrócił o 4 nad ranem kompletnie pijany Musiałam sie przenieść na kanape do salonu, bo przecież nie bede spała w oparach alkoholu wydychanych przez niego On jeszcze śpi, dlatego moge spokojnie sobie pooglądać telewizje i pisać z wami na kafeterii Wy, moje najlepsze przyjaciółki potraficie mnie zrozumieć

Gość ten topik
jest boski, pozdrawiam te z poczuciem humoru :-D

Gość Magdusia.........
08:21 Magdusia........... Dzień dobry psiapsiółki Misio znowu sie opił wczoraj Czy wy też macie tak ze swoimi mężami? Pomóżcie, prosze Pozdrawiam, Magda dla moich kochaniutkich przyjaciółek z działu ciążowego a to moja dzidzia http://www.dziecko-info.com/galeria_usg/23.shtml

Gość cytat magdusi
a to peszek magdusi misiaczek jakis taki wybrakowany z lekka alkoholik?

Gość
za mało listkow laurowych i dlatego moze tak

Gość a moj to
jest swinia

co do magdusi to jak bym była jej mezem to bym chyba tez na trzezwo tego nie dzwigneła:)