Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grzesznica Magdalena

Odbiłam Go innej.........

Polecane posty

Gość śmichy hihy
umoczył kija i odbija

Gość śmichy hihy
]język] miał być ha ha

Gość śmichy hihy
kurde to przez te twoje grzechy :D

Gość Magdaleno
Rzucił się na mnie, zaczął całować, brał mnie na siłę, mimo ze sie opierałam. Dałam mu w twarz i kazałm wyjść natychmiast. Spojrzał na mnie zaskoczony i... wyszedł... No, paradne :D Zapomniałas już, żeś ponoć nie odbierała telefonów od niego, jego była wcześniej z szafy wyskoczyła ? Faktycznie, miał powody, by być zaskoczonym :D, bo kazałaś mu wyjść :D Masz już tyle lat, co z tobą nie tak ?

Gość Magdaleno
Rozumiem :D , że nie rozumiesz. Najlepiej wychodzą ci monologi, przy rozmowie trzeba myśleć. Już nie przeszkadzam :)

Trzeba myśleć , mówisz?... :classic_cool: No to masz problem, bo Ty nawet nie potrafisz sprecyzować o co Tobie chodzi :D Znając życie jestes wstrętnym, zapuszczonym i zawistnym babskiem

Gość bzdety monety
wróciła jędza :D

Gość magdaleno

Gość magdaleno
hej grzesznico,daj spokuj,co ty wyprawiasz?jak chcesz byc z nim,to badz,bez tych gierek,bycie razem to powazna decyzja,a wy jakies szczeniackie zabawy robicie.nie chcesz go ,to daj sobie spokuj,wiem serce nie sluga,wiec moze warto jednak dac mu jeszcze jedna szanse-przekonasz sie,czy to prawdziwe uczucie.bladzic jest rzecza ludzka-szczegolnie gdy myslisz sercem,a nie rozumem.pomysl czego chcesz ale tak na pewno i dzialaj.powodzenia.

Gość gratulacjee
:O

widzisz magdalenko... zadna laseczka nie napisze,ze tamta byla nie fair ze faceci to swinie itd... tylko dlaczego zadna nie chce byc sama i szuka tej swojej drugiej polowki??? ja zycze tylko powodzonka ps.i wiem do jakiego stopnia kobiety potrafia byc wredne!!!

Dziękuję Wam za pochlebne opinie :))) Ja wiem, że to sensu nie ma... Nie potrafiłabym już zaufać... Zawsze doszukiwałabym się \"fałszu\" i nie szanowałabym samej siebie... I tak czuję obrzydzenie, że przespałam się z nim w czwartek :( Żałuję tego :(

🖐️ u mnie źle :( sesja mi nie idzie. z tamtym koniec. w końcu nie wytrzymałm i napisałam mu na gg, że jest zimny. od tamtej pory jest koniec. poczułam to.

Gość Pochlebne opinie
a gdzie one są ? A kobiety potrafią być wredne, oj, potrafią. Np, jak odbijają jedna drugiej faceta :D albo nie chcą pogłaskac po głowie tylko piszą, co myślą ;)

Gość Jeski
Mówiłem że chce zanurzyć kija

Gość bzdety monety
pierdolenie w bambus :D

Gość ZWS
jak by suka nie dała to by pies nie wziął!- przykre, ale prawdziwe! Pamiętaj tylko, ze jak robisz coś co sprawia komuś przykrość, to wróci to do Ciebie z podwójną siłą! Nie życzę Ci zle, jeżeli to naprawde prawdziwa miłość.

Gość a historiaaa
czytam topik od początku cóż można napisać...tylko tyle,że chyba nic juz z tego nie będzie. oddałaś się mu w takim momencie w którym potrzebna była rozmowa. W każdym razie trzymaj się :) 🌻mimo wszystko

Dzień dobry :) Zdaję soboe sprawę, że nic z tego nie będzie :( Nie ma się co czarować i tyle... Wczoraj pisał sms-y z innego numeru :) Pisze, jako ktoś \"tajemniczy\", poznałam po sposobie pisania. niemozliwe, zeby to był ktoś inny. A ja? Ja gram i udaje, że nie wiem, kto to .... :classic_cool: Żenujace, chce to ppostrzymać , tak na stopie \"ciekawości\". :(

Gość fuxiara
sluchaj-po co ci z nim kontakt.tylko bardziej cierpiec bedziesz, daj sobie spokoj z nim, tak bedzie latwiej.zaaomnisz.zaczniesz od nowa. trzym sie madzia :)))

Gość Wart Pac Pałaca

Gość a moim zdaniem o tak
masz na co zasłuzyłas i juz,poco pakowac sie w zwiazek z zajetym faciem? :D