Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grzesznica Magdalena

Odbiłam Go innej.........

Polecane posty

to juz zależy....myślę ze nie przychodzą do nich tak szybko jak do nas. kobiety łatwiej poddają się emocjom. i chyba to jest pociągajace :) mężczyna musi być męski. nie moze pokazac że sie łamie, przecież. wszystko byle nie pokaszac ze go wzięło. i takie myslenie rodzi wiele skomplikowanych zabiegów z ich strony. znam z autopsji (bawidamek)

Dobrzez \"gadasz\" że tak powiem :))) Ale i tak mam o \"nich\' takie zdanie, jakie mam. nie myślę, zebbym (przynajmniej szybko) je zmieniła ... Chcę uczucia, miłościi, ale póki co - muszę naładować akumulatory, żeby mieć siły na zemstę ! :classic_cool: Skąd mam je wziąźć? :(((( Wczoraj miałam takiego \"spida\" :(((

no nie wiem...gdzie go widujesz jeśli widujesz go przypadkiem i przelotnie....?? pracujecie w jednym miejscu? hej! ale nie sądze żeby wyjeżdżał...wyjechac to nie takie \"hop-siup\". trzeba kupę formalnosci załatwić itp. a on tu nagle z dnia na dzień wypowiada pracę i jedzie sobie na stałe do brata...lol...ja bym nie dawała temu wiary do końca. to na pewno nie dziś i nie jutro. chce zagrać na Twoich emocjach, żebyś sie wreszcie odezwała. cel uświęca środki...

On mieszka na moim osiedlu, wczoraj widziałam wieczorem, jak jechał autem (szlam ze sklepu), jechał po drugiej stronie ulicy- do pracy, widział mnie też, na bank..... Serce myślałam , że mi wyskoczy. dostalam takich palpitacji, ze nie wiem co :( Wiesz, on da l wypowiedzenie, a to wypowiedzenie nie wiem, czy jest m-czne, czy 3 m-cznne, nie wiem.... w każdym razie, jak już zrobił jakiś krok ? .. Ale ja nie zrobię teraz żadnego ruchu, jak się znowu odezwie, chyba sie z nim spotkam. Żenujace to jest, zwyczajnie wymiękam. Ale nie będę z nim , nie będę z nim w zwiazku, tylko to \'ostatnie\" spotkanie, ostatni pocałunek,ostatnie pieszczoty... chyba nie odmówię sobie tej przyjemności :((((

no tak to nie rób...bez przesady, zeby odjeżdżał ze świadomościa ze wygrał. jak dasz mu sie całowac i pieścić to będzie myślał ze dalej na niego lecisz i że nie masz honoru. po tej akcji z szafą?! spotkaj sie z nim, ale po koleżeńsku.

eh....popłacz trochę....moze to Ci pomoże... czasmi lubię troche popłakać...to mnhie rozładowywuje i zabiera złe emocje. i jak sobie popłacze to jakos potem tak racjonalniej myślę. musze uciekac teraz. będę wieczorkiem :)

Gość bzdety monety
a jędza społeczna gdzie sie podziała,haha/ to ona pracowac umie?prostaczka

Gość bzdety monety
schowala sie i nie ma juz odwagi sie pojawic-bo ją prawda w oczy kluje :D

Gość Ostatnie ruchańsko

Gość bzdety monety
ha,jasne w końcu się posypało co się miało posypac na stos z czarownica :D

Gość chmmm
nie przyjdzie juz, nie wróci

Gość nie wierze
Ale Wy jesteście wszyscy niezośni.Ona i tak się pojawi.Zazdrosć czuć na mileeeeeeeee . A fu,wstydzilibyśie sie

Witam, troszkę popracowałam, mam chwilę, by poklikać :D Hej bzdety....-... , widzę ,ze konsekwentnie nie odpuszczasz... :D No cóz, każdy ma prawo do przebywania na forum, nawet tacy, jak Ty :classic_cool: Humor troszkę mi się poprawił, choc miałabym życzenie, by był jeszcze lepszy :))))))

Chyba sie ze mną pozegnał już naprawde wczoraj :(((( , bo wogóle juz nie pisze.... :( Jeszcze do wczoraj, mimo moich odmów, pisal systematycznie, a teraz? .... Miało nie być załamki :(

Gość bzdety monety
o pszyszło /to cos/ po jaka cholere ty tu jeszcze? poszla won!!! Prostaków na forum nie potrzebujemy!!!

Gość ROZBAWIONA NA AMEN
HA HA-BZDETY MONETY-TY DO KOSCIOŁA LEPIEJ IDŹ I NA MSZĘ DAJ-A NIE TU NA FORUM PRZESIADUJESZ I GŁUPOTY PISZESZ-HA HA :D DOBRE-DOBRE-NIE POWIEM :D

każdy człowiek mówi o sobie...a szczególnie jeśli ma pomarańczowy nick \"bzdety monety\" - pod tym nickiem mówimy o sobie... ;) no...to zapraszam do zabawy.... :classic_cool: :P

Gość bzdety monety
nie badź taka cwana w pysku manila, bo taka sama jestes szm... jak ta rozpustnica. dupami kręcicie bo nic innego nie umiecie!

>>> bzdety monety dobrze jest umieć się zakręcić ale musisz zrozumieć że to nie wszystko i na to nie złapiesz drugiej osoby. jeśli umiesz tylko to...przykre... :O

pS: jeśli \"bzdety monety\" postanowi \'zrobić się na czarno\' to zasady zabawy nie zmieniają się. 🌻

też racja pewnie ma inny nick na każdym temacie. dlatego nie zawsze traktuję wypowiedzi \'pomarańczowych\' poważnie. nie obrażając holendrów ;)