Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grzesznica Magdalena

Odbiłam Go innej.........

Polecane posty

Gość Jeski
Chce zanurzyć kija

>>> Jeski nie musi być z nią żeby \"zanużyć kija\" (mówiąc Twoim gimnazjalnym żargonikiem). jesto około 3 mld kobiet na świecie i każda ma pochwę.

Gość Jeski
Chce zanurzyć w nią żeby udowodnić że z kobietą można wszystko

a to jest dowód na to że można zkobieta wszystko? lol... :D :D :D dla jej przyjemności jeszcze :)

Gość Jeski
On lubi mieć kilka dziurek dla swego kija

Gość Jeski
On jeszcze ma kilka takich którym to samo pisze Ale jak ktoś nie umie myśleć to wpada w sidła takich lovelasów

lol...musiałby nic innego nie robić...tylko ciekawe skad brac kasę.... :O

Gość Jeski
Moja prawda jest zawsze prawdziwa

Gość Nie kocham ciebie
i nie życzę sobie, byś ty mnie kochała. Nastroje... :O.dopisują.... :O Zwiewam. :O

W dalszym ciągu pisze (a przecież przedwczoraj sie ze mną pożegnał), błaga o drugą szansę, pisze jak kocha.... Nie, nie będę się męczyć, nie dam mu tej sznsy, serce boli, ale cóz :( Jednak spotkania z nim nie wykluczam :p

Witaj manila :)))))))))) Dla Ciebie 👄 Co się dzieje, co jest dzisiaj z Twoim humorkiem ? ;))) Ps.Jak zaliczenie poszło? Czytałam też (dzisiaj zaległości), że zaprosił Cię na imprę, ty odmówiłas, bravo!-twarda babka-tak trzymać :D Kokietuj go :))))

zaliczyłam materiały na 4. z koła miałąm 3 wiec jeszcze odpowiadałam i mam. jestem zadowolona :)

Gość palnij sobie w łeb
będzie prosciej :D

Czuję do siebie wstręt , za to że słabość do Niego wzięłą górę nad rozsądkiem... Ale już nie było tak samo, jakoś innaczej... On niby był taki jak dawniej, ale ja....-już nie..... :( Wszystko się zmieniło :(

Czuję się, jakby ktos \"wyssał\" ze mnie całe powietrze... Muszę wziąźć się w garść, wyciszyć się... I pomyśleć, że ja chciałamsię \"mścić\' .... Żałosne...

Gość witaj grzesznica
witaj grzesznica :) a jak do tego doszło że sie koochaliscie, sorki ze pytam/jestemm ciekawa/chcesz to napiszesz, nie to nie/ pozdrawiam cię cieplutko :)

Miałam urlop... Zobaczyl auto przed domem, ja jeszcze leżałam w łóżku-to było rano-gdzieś koło 9.... Zapukał doo drzwi (drzwi od klatki widocznie były otwarte-booo domofon nie dzownił). Nie spodziewałam sie absolutnie, że to moze być On... Bo nie napisał, nie uprzedził mnie,wzwykle tak nie robil, a w tej sytuacji to już wogóle :((((( Zarzucilam szlafrok na siebie, poszłąm otworzyc, myślałam, że zemdleję :(((( Nie chciałam go wpuścić, ale przytrzymał nogą drzwi no i.... Zaczęliśmy rozmawiać, ja jakoś nie mogłam slowa z siebie wydusic, spytał czy moze podejść do mnie i przytulić mnie...Przecząco pokręciłam głową... Mimo to, on podszedł... Rzucił się na mnie, zaczął całować, brał mnie na siłę, mimo ze sie opierałam. Dałam mu w twarz i kazałm wyjść natychmiast. Spojrzał na mnie zaskoczony i... wyszedł... Po chwili jednak sie wrócił, a ja (przyznam) na to czekałam I rzuciliśmy sie na siibie razem. Kochalismy siś, jak szaleni... Ale po wszystkim, kiedy chciał polezeć obok mnie i sie przytulic, kazałam mu sie wynosic... Wyszedł, a ja jeszcze potem dlugo ryczałam. mam dosyc, juz było ze mną lepiej, a tteraz gorszego doła załapałam, po co mi to było ? :(((( 😭 Do soboty jeszcze pisał ,ze kocha, błagal. a teraz cisza.... To juz koniec i tak będzie lepiej, ale czemu mi tak ciężko??? 😭 I po co się z nim kochałam ????? 😭