Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grzesznica Magdalena

Odbiłam Go innej.........

Polecane posty

ktoś napisał do mnie na magiczny numer ....a zaraz potem mnie zablokował...nawet nic wulgarnego. mario divine, 31, poznań - tyle mi powiedział katalog ładnie bym \'lała\' jak \"bzety monety\" okazałby sie 31-letnim kolesiem :D bo trudno go nazwać mężczyzną sądząc po wypowiedziach... :O

Gość AAAAAAAAAAaaaaa
Nie buduj szczescia na czyimsc nieszczesciu

no tez nie wydaje mi sie zeby to były \"bzdety monety\" zresztą...olac to...napisał/a tylko "heheh dobre" magiczny numer: @&@^*

Gość bzdety monety
ale wy jestescie tepe suki i tyle mam do powiedzenia , sluchac sie nie chce a ta manila cala to jakas zadufana w sobie koza gorsza jeszcze od rozpustnej

no naprawde...ale Ty masz o sobie zdanie bzdety.....nie można tak....trzeba w siebie wierzyć chociaz trochę :D

Popracuj troszkę nad wymowa, nie mam nic przeciwko Twojej obecności tutaj (do Ciebie bzdety..) ale wybacz, jak się slucha takich nieskladnych wypowiedzi, to slabo mi się robi i czuję niesmak :classic_cool:

Gość bzdety monety
nie ba dźcie kozy jedne takie cwane. mezczyźni was na forum i tak wyczuwają i wiedzą z jaki dziw.... mają do czy nienia

Gość bzdety monety
naprawde az słychac jak na forum o was mowia, na innych forach hi hi hi ,śniechu warte

Gość co za bzdury
ale bzdury tu się tocza, a to ty masz proste wypowiedzi tak jak twoj nik,bzdety pleciesz i bzdety jestes

eh....musisz się do niego odezwać skoro on juz zaprzestał....wzięło Cię !!! :O

Po prostu szybciej \"osiadaja na laurach\" .... I dlatego trzeba im \"to\" utudniać ! A co, myśla ,ze jak zdobyli, to ju z na całe zycie ich? Nie ma, trzeba dbać, bo kwiat, którego sie nie pielęgnuje-więdnie !!! :(((

Wzięło i to jak, Sama jestem zaskoczona i przerażona , ale ja honorowa jestem, nie dam rady pierwsza :((( A TO , co napisałam przed chwilką miało byc na topik o pewności :D

Gość Magdaleno
prosimy o równie mądre i odkrywcze wypowiedzi również na innych topikach. :) Byłaś już na Mąż, żona, koleżanka męża ? Pozdrawiam :)

Gość Magdaleno
a szkoda, wszędzie na Ciebie czekają. Masz w sobie tyle ciepła, dobroci, nie brakuje Ci też figlarnego poczucia humoru. Idź, radź :D

Gość Magdaleno
I nie grzesz więcej ! :D

Gość Magdaleno
No cóż nie nawrócę Cię, ale jesteś fascynującą kobietą a nawet osobą :D Manila już jest Tobą zauroczona, mimo że JeJ nick źle piszesz. Jutro całe kafe będzie Cię wielbić.

Gość Magdaleno
Prawdę pisałaś, nie jesteś przyzwyczajona do komplementów. Cóż, przywykniesz :D