Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradna mala gienia

dziweczyny - pomocy- czy to sa skurcze?

Polecane posty

witajci e jestem w olowie 13 tc.. od jakiegos czasu odczuwam w dole brzucha cos dziwnego - delikatne ale bardzo czeste .. nie boli.. ale jednak czuje cos jak skurcz..takidelikatny niemal bezbolesny ale nieprzyjemny..trwa ok 1-2 sekundy.. nie wiem co sie dzieje.. moj lekarz bedzie dopiero za tydzien - wyjechal na sympozjum... napiszcie prosze czy czulyscie cos w dole brzucha w ciazy? to tak jakby uczucie dziwnego rozciagania.. i napiszcie blagam jak rozpoznac skurcze?

i jeszcze jedno jak rozpoznac klucie w dole brzucha od skurczy? jeszcze raz prosze o osp bo bardzo sie martwie:(

A może jest jakiś inny lekarz. Lepiej, żeby lekarz zbadał Cię bo tak trudno cokolwiek powiedzieć. Ja skurcze odczuwałam jak ból na okres. A bóle brzucha w ciąży się zdarzają. Tylko ciężko mi określić czy to u Ciebie to ból czy co innego.

jeżeli odczuwasz takie ciągnięci to nie musisz się zamartwiać ponieważ naciągają się wiązadła. Bezbolesne skurcze objawiają się twardnięciami brzucha. Jeżeli bardzo się martwisz kup sobie magnez i bierz 2 razy dziennie lub nospę. Napewno nie zaszkodzi a pomoże. Ja magnez brałam już od 12 tc.

jesli to sie powtarza co jakis czas- trwa chwile i puszcza to jednak na twoim miejscu pojechalabym do innego lekarza wes też nospe- dziala rozkurczająco raczej wszystkie inne bóle poprostu dokuczaja ale nie na zasadzie takiej jak opisujesz wiec też uważam ze lepiej dmuchacna zimne