Gość aleks nie boj sie Napisano Styczeń 18, 2007 Wiesz ze jestesmy zawsze z toba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belva 0 Napisano Styczeń 18, 2007 Wiecie co? Przestalo padac wiec wyszlam do ogrodu... Wszystko wyglada jak oszklone. Krysztalowe drzewa i krzaki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a kogo Napisano Styczeń 18, 2007 tak bardzo sie boi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do belwy Napisano Styczeń 18, 2007 czy ty straszysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie straszna Napisano Styczeń 18, 2007 jest Baba Jaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie straszna Napisano Styczeń 18, 2007 nam belwa hehehhehehhhehehhehehehhehehhehhehhe babki,piszecie bardzo ciekawie, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coperta 0 Napisano Styczeń 18, 2007 witam jednym tchem przeczytałam wszystko nie mam takowych wspomień ani nie mam chyba o czym pisac ale czytać obiecuje ze będe pozdrawiam was miło wszystkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehehehehhehehehehhe Napisano Styczeń 18, 2007 http://www.kaprysy.pl/116/plotkara/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość coperto... Napisano Styczeń 18, 2007 czy ty jestes belwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coperta 0 Napisano Styczeń 18, 2007 nie rozumiem czemu mam być belva ? niby co świadczyłoby o tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość coperto... Napisano Styczeń 18, 2007 dlaczego nie masz o czym pisac? podobienstwo bardzo duze,ale nie zdradzam,pisz dalej,poczytamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coperta 0 Napisano Styczeń 18, 2007 w czym podobieństwo? ja jestem na miejscu w Polsce ktoś mi nawet zarzucił ,że pisać nie potrafie więc zawsze krótko pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość coperto... Napisano Styczeń 18, 2007 my takze w Polsce czytamy was,bo ciekawie piszecie,macie poczucie humoru i takie inne od innych podejscie do wszystkiego ostatnio diana pisze ciekawie o Australii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coperta 0 Napisano Styczeń 18, 2007 coperto masz racje ja tez polubiłam diane:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość coperto... Napisano Styczeń 18, 2007 to tylko tyle gwoli wyjasnienia,nic poza tym... coperto-belwo,nie udawaj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coperta 0 Napisano Styczeń 18, 2007 i pomyslałby kto ze sama do siebie pisze miło pomarańczko cie powitać ale zmień nick bo naprawde mnie ktoś posadzi ze do siebie gadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aleks_555 0 Napisano Styczeń 18, 2007 Hej,moje miłe ??? Oświećcie mnie o co chodzi ,bom w netowych sprawach tępa jak smażony kartofel.:) Pozdrawiam - Aleks. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coperta 0 Napisano Styczeń 18, 2007 witaj alex miło cie widzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coperta 0 Napisano Styczeń 18, 2007 ty wiesz ze ja to nie belva napewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belva 0 Napisano Styczeń 18, 2007 to ja:-) Jakies pomaranczowe wpisy maca cos tu Jezeli chesz Belvy to prosze jestem tutaj... Atakuj!! Juz mnie nic nie zdziwi :- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coperta 0 Napisano Styczeń 18, 2007 no i popatrz gdybyś nie zjawiął sie to wsio byłoby na mnie może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coperta 0 Napisano Styczeń 18, 2007 dzieki belvo za maila dziś dopiero mam chwile na komp i jakoś małe natchnienie na buszowanie po necie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coperta 0 Napisano Styczeń 18, 2007 zmęczona dzisiaj i zmykam na odpoczynek popiszcie znów to poczytam bo jutro wyjeżdzam i wróce w niedziele do miłego paaaaaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belva 0 Napisano Styczeń 18, 2007 Aleks milo ze jestes.... Jestem jeszcze w pracy... Jak tam z ta wasza pogoda? U nas bywaja tez okropne huragany ale nie o tej porze roku. Raczej na jesieni. Pochodza prawie zawsze z Ameryki Srodkowej. Pamietacie w tamtym roku Huragan Katrina jakie zrobil zniszcenia w Luizianie? W Polnocnej Carolinie( tu gdzie ja mieszkam) tez bywaja. Najgorszy byl kilkanascie lat temu .. nazywal sie HUGO. Zmiecione zostalo 1/10 miasta. Tylko na mojej posesji padlo ok 14 drzew... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belva 0 Napisano Styczeń 18, 2007 Aleks ja sama nie wiem o co chodzi? Smazony kartofel??? hi hi hi Jedyna rzecz jest pewna : ja sie nie przejmuje zadnymi pomaranczowymi wpisami. Wprost przeciwnie... bawia mnie one:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belva 0 Napisano Styczeń 18, 2007 Aleks ja ciebie przytulam Chcesz zeby do ciebie zadzwonic czy co? Jakbym miala skrzydla do bym do ciebie poleciala... Daj znac jak chcesz pogadac tu... Ja i tak caly Bozy dzien siedze przed komputerem... Taka mam prace.. U nas jeszcze dopiero jest piata godzina... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belva 0 Napisano Styczeń 19, 2007 Wyaylam wam cos ladnego do posluchaniahttp://www.deccaclassics.com/artists/bartoli/opera_proibita/index.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Do-Di 0 Napisano Styczeń 19, 2007 Witam Was serdecznie. Wierze, ze wszystkie jestescie OK. Ze te wiatry nie doszly az do 200 km/godz. Nawet nie wiem czy powinnam pisac, ze u mnie sliczny dzien, tylko 24 stopnie. Przesylam Wam duzo promieni slonecznych i samych radosci po przebudzeniu. Odnosnie tych 2 zdjec co Wam wyslalam, to .. Pierwsze zdjecie to miejsce gdzie kiedys mieszkalam. Drugie, miejsce w poblizu gdzie mieszkam teraz. To jest psia plaza. Kolezanka (widac Ja troche w lewej czesci zdjecia i Jej pies), Ona wyciagnela mnie na plaze, po przezyciach z moim zwierzatkiem. Wspanialy dzien i wspanialy lancz na plazy. Postaram sie wyslac Wam moje najulubiensze ktore zrobilam kilka m-cy temu. Tez blisko gdzie mieszkam. Plaza ta nazywa sie Sorento Te miejsca wlasnie, pomogly nam przetrwac pierwsze lata tutaj. Belva u nas mamy jeszcze stare i pokrzywione drewniane slupy :D:D Tez duze przeciazenie i nawolywanie do oszczednosci elektryki. Zakaz uzywania pralki czy klimatyzacji przy wysokich ???temperaturach w godzinach 6-18. Ceny pradu wzrosly bardzo, ale system nie naprawiaja. Nie ida do przodu, ze tak powiem. Belva pisalas, ze bylam w Singapore i Malezji. Ja tez mialam ten zaszczyt. W Singapore mimo uczucia wilgoci na twarzy i ciele mialam udany urlop i mile wspomnienia teraz. Czy bylas w Ogrodzie Botanicznym? Pozniej pojechalismy na Bali. BALI - to najlepsze urlopy jakie mialam (oprocz PL oczywiscie) Wspaniale wspomnienia. Bardzo tanie zycie, na wszystko Cie stac. Obiady po 5-7 $, w Australi 30$ to samo. Kurtki skorzane na zamowienie 3 dni i gotowe, garnitury, suknie czy kostiumy to samo. Marzenie. Kierowca wyjety na caly dzien od kilku osob po 10$ Gorace kapiele, masaze 2-3 $ Fryzjier to samo :D:D:D Wspomne tez, ze po 2 tgd. i szalonych zakupach zginal mi bagaz. (innym8 ludziom tez) Pozostaly tylko wspomnienia na nagranej tasmie. Nie wykupilam ubezpieczenia. Mysle sobie 3.5 godz.jeden samolot. Co sie moze stac? Dopiero wrocilam z Europy - kilka samolotow i duzo drozsze ubezpieczenie (wykupilam) i nic sie nie stalo. Na Bali ubezp. tylko 45$ - nadal pamietam :D:D:D Zginelo wszystko - wszystko. Najlepsze ciuchy jakie mialam. Najlepsze ciuchy jakie kupilam (bardzo tanie) dobrego gatunku Przemili ludzie. Jak mozna bylo zaatakowac tak wspaniale miejsce na Ziemi??? Miejsce gdzie, tubylcy zyja tylko z turystow. Panie to chyba tyle na teraz. Zycze dobrego wypoczynku. I do milego przebudzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Do-Di 0 Napisano Styczeń 19, 2007 Oto obiecane zdjecie. Moje ulubione. Plaza Sorento. [URL=http://img261.imageshack.us/my.php?image=pieknaplazasorento29092mo5.jpg]http://img261.imageshack.us/img261/1465/pieknaplazasorento29092mo5.th.jpg Dlaczeg wyszlo tak duzo. Nie wiem. Mam nadzieje, ze wlasciwe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery mendle 0 Napisano Styczeń 19, 2007 Miałam cały wieczór do teraz wyłączony prąd (wichura). Dalej nie mam dostępu do poczty.Teraz w końcu poczytac Was mogłam... Diano9 co za piękności nam pokazujesz,aż czuje się ciepełko. Pozdrawiam wszystkie panie z Polski i te zza oceanów! Szczególne życzenia lepszej pogody ślę wszystkim meteopatkom(takim jak ja Pani Bartoli śpiewa mi i śpiewa, ale nie przebije babci i jej uroczego wykonania walca Bramsa! bo Spróbuję chociaz troszkę pospac! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach