Gość gość Napisano Sierpień 17, 2014 Ale super!Odnalazłam dawny Klub.Kiedyś tu pisałam i długo,długo nie kontaktowałam się z Wami.Ciekawi mnie ,co robią dziewczyny sprzed lat? Zajrzę do Was.Reaktywujcie go. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 17, 2014 Chyba sie poprzenosily na inne fora, bo jakos mizernie z reaktywacja. A szkoda... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 17, 2014 Liczę,że odnajdziemy się.Były tu fantastyczne babeczki.Wprawdzie upłynęło "trochę"czasu,ale wierzę,ze w środku jesteśmy jak w piosence"tacy sami". Mogłabys zdradzić mi....czy byłaś w tym gronie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 19, 2014 Kazdy nosi w sobie bajkę o kimś cudownym, mądrym, wiernym jak cień itd., a potem spotyka kogoś, szczęśliwy, że znalazł przyjaciela jak marzenie. Jednak któregoś dnia okazuje się, że ten ktoś jest z całkiem innej bajki; bajki o kimś fałszywym, zdradliwym, niemądrym, itd. I wtedy ten ktoś, któremu zdawało się, że znalazł przyjaciela - marzenie, gniewa się na niego, że przestał być i marzeniem i przyjacielem jednocześnie. A tamten nie może zrozumieć, co się stało... Przecież on cały czas był taki, jaki był.../fragm. z sieci/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 23, 2014 i co? cisza? hej kobietki,dajcie znać,ze jesteście, zajrzę do was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 31, 2014 Żyjecie?? Zajrzę jeszcze do was. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 14, 2014 Dzien dobry! Jestem jedna z Was.Krag moich znajomych rozszerzyl sie,ale ciagnie mnie do starych,do was.Wciaz jestem kobieta otwarta na kontakt z Wami.Przywoluje w pamieci nasze rozmowy.Patrzac wstecz brakuje mi ich.Jesli ktoras z was zostawi slad,odezwe sie.Licze na niego.Pa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2014 Przyjaciół można poznawać w każdym wieku.Czasami ci dawni okażą się już innymi osobami,inaczej patrzącymi na świat.To może nam przeszkadzać,wówczas zadajemy sobie pytanie:w imię czego mamy na siłę zdawać się na swoje towarzystwo.Nic na siłę.Jest tyle osób wokół....Nie stójmy w miejscu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 1, 2014 "Jeżeli marzy tylko jeden człowiek,pozostanie to tylko marzeniem. Jeżeli zaś będziemy marzyć wszyscy razem,będzie to już początek nowej rzeczywistości./Helder Camara/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emerytka zza oceanu Napisano Październik 2, 2014 Witaj gosciu, Chyba juz nikt tu nie zaglada. Minal okres swietnosci na rozmowy w tego typu kafeteriach. Jeszcze nie tak dawno byla bardzo aktywna kafeteria "Radosci i smutki na wczesnej emeryturze" ale ostatnio rowniez podupadla. Coz czasy sie zmieniaja :) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 2, 2014 Gosciu zza Oceanu! Muszę Ci powiedzieć,ze lubię tu zaglądać.Ile mądrości można tu zasięgnąć.Służą mi za ściągawkę .Podziwiam atmosferę tego klubu.Fajni ludzie tu spotykali się.Udzieliłą się ta atmosfera moim bliskim.Też podczytują.Skąd to braliście? Gościu,czy jesteś jedną z tego grona?Wpadaj tu,może uda nam się tchnąć życiem ten sympatyczny klubik. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 2, 2014 http://j.gs/4Xlw tyle w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2014 Nie rzeczywistość sama,ale serce z jakim ku niej przystępujemy,daje rzeczom kształty i kolory/.Henryk Sienkiewicz/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2014 nie żyjemy, za stare jesteśmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2014 ile latek sobie liczycie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 8, 2014 Zajrzałam,a tu bez zmian.Z pewnością porozjeźdźałyście się po świecie i każda ma swoje życie.Mam nadzieję,ze ktoś z tego towarzystwa odezwie się.Miłego dnia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 16, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=vWSyCp-m61c Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kokosowa pianka Napisano Październik 19, 2014 Wpadłam na chwilkę z przepisem na kokosową piankę.Nie jest trudna do przygotowania. 40ml espresso,25 ml likieru kokosowego,80ml niesłodzonego skondensowanego mleka 1.Do kubka miksującego wlej wystudzone espresso,likier i mleko.Zmiksuj z 1/2 szklanki kruszonego lodu. 2.Podawać w wysokich szklankach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2014 Gabrysiu,gdzie się podziewasz? zaglądasz tu czasami? dla Ciebie http://www.youtube.com/watch?v=ye6JssTdnvw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 2, 2014 Znów tu jestem,a tu wciąż cisza... Zróbcie mi niespodziankę i pojawcie się tu jak za dawnych lat.Szkoda wielka,że odpuściłyście sobie to najciekawsze miejsce na kafeterii.Naprawdę fajnie tu było. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 2, 2014 Dzień dobry :) Jestem nowa, mogę dołączyć ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rezydentka Napisano Grudzień 2, 2014 To już tyle lat.Kawał życia za nami.Gabrysiu,zapraszałaś nas tu by poznać siłę przyjaźni,by dzielić się swoimi radościami,sukcesami.Chętnie posiedziałabym tu z Wami...Jest i nowa-chętna.Napisz coś o sobie.Zapraszam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 4, 2014 gość 2014.12.02 chyba pomyliła topiki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 4, 2014 złe intencje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2014 Tuż przed Świętami Bożego Narodzenia przybywam do Was by złożyć życzenia wszystkim czytającym,odwiedzającym ten topik. Pamiętam o WAS W ten wigilijny dzień , kiedy w kościele biją dzwony, a pierwsza gwiazdka błyska na niebie, moje życzenia płyną do WAS. Hmmm... a jakie mam WAM złożyć życzenia, by warte były WASZEGO westchnienia? Sukcesów w życiu, ciepła w miłości, dużo uśmiechu, wiele radości. Spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń, samych przyjaznych w WASZYM życiu zdarzeń. Niech ten wyjątkowy w roku dzień, odsunie na zawsze WASZE troski w cień. I niech się śmieje do WAS świat, blaskiem szczęśliwych i długich lat. WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2014 Rezydento,zadzwoń.Znasz nr telefonu,jest wciąż ten sam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2014 Z pozdrowieniem! http://zosia.piasta.pl/moja-nieznana-milosc.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 23, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=JI83xajgS-A Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 11, 2015 Z najserdeczniejszymi zyczeniami zdrowia i wszelkiej pomyslności w 2015 roku dla calego forum !Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 26, 2015 Kochana,dziękuję za spotkanie.Było miło.Jak będzie nas więcej,to zadziałamy.Do zobaczenia w ustalonym dniu.A teraz znikam życząc spełnienia marzeń!Warto powalczyć.Trzymam kciuki.Uda Ci się! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach