Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diablica1979

co można podać 1.5mc dzecku na przeziebienie ???

Polecane posty

Gość diablica1979

Gość cebion
i chyba sanosvit, ale nie jestem pewna

Gość diablica1979
kaszelek,katarek sobota wieczór ......

A co sie dokladnie dzieje? Na pewno mozna panadol w czopkach na zbicie temperatury, i krople Olbasoil do inhalacji na chusteczke obok poduszki

Gość diablica1979
dzieki za odzew zaraz sprawdzę 🌼

Gość diablica1979
zatkany nosek ma problem z b utelką próbowałam delikatnie przepłukac solą fizjologiczną ale na nie wiele to sie zdaje przez to jeszcze kasła denerwuje sie i przebudza

Sprobuj usunac katarek patyczkiem z watka, albo w ostatecznosci gruszka, a jak nie to nakarmic z lyzeczki (trwa wieki, niestety). No i chyba bedziesz miec trudna noc, bo trzeba bedzie pilnowac czy temperatura nie rosnie...PEch, ze to sie zawsze dzieje w sobote wieczorem...A! I dobrze jakies naczynie z woda postawic na kaloryferze, zeby nawilzalo powietrze, bedzie sie latwiej oddychac.

Gość diablica1979
przy grzejniku stoi miseczka z wodą i kilkoma kroplami jodyny nasmarowałam go nie wielką ilością spyrytusu z oliwką na szczęście nie ma uczulenia .... bo niemam nic innego czym mogł bym go natrzec a w aptece było tylko od 3mc tak śpi nawet ze smoczkiem ale sa chwile ze sie budzi i słyszę granie w n osku ..... 😭

IŚĆ DO LEKARZA!!!! Powaliło was, by eksperymentować na tak małym dziecku??? Żadnego usuwania śluzu z nosa patyczkiem - od tego jest gruszka! Patyczkiem dzieciakowi krzywdę można zrobić... DO LEKARZA!!!