Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justyna M.

jest tu jakas staraczka o tej porze?

Polecane posty

hejo babolki!!! Malolepsza sliczny brzusio :):):) ale powiem tez szybko ci wyskoczyl :):) Wlasnie dziewczyny staram sie wrzucic na fotosik zdjecia mojego synusia :) jak sie udala to dodam link :) ja sie tak jakby juz oswoilam z mysla ze bedzei synus - dla mnie to nie jest problem a M chodzi dumny jak paw :) chyba juz wszyscy wiedza :) mialam duzo pracy wiec dlatego mnie tak malo mam nadzieje ze w weeken sie poprawie :):) buziole dla wszystkich

AISZA ale piękny dzidziulek ten bartuś...i piekne zdjęcia 4D. Mam nadzeję że też pójdę na takie USG ...coś wyjatkowego

Hej Malolepsza, no brzusio cudo :D:D:D:D:D Slicznie ci ten groszek rosnie :) Aisza, no zapowiada sie przystojnaik do mamy podobny ;) Naprawde fajne zdjecia :) Dziewczyny, z podrozami w ciazy to jest tak, ze moj gin np. powiedzial, ze do 34 tc moge podrozowac..oczywiscie nie mowimy o ekstremalnych podrozach do krajow 3-ego swiata, ale w tej samej strefie klimatycznej. Ja sie nigdzie nie wybieram. Fakt, lecialam w 3 i 7 tc ( oczywiscie w 3-im nie wiedzialam o ziarenku) i ile sie strachu najadlam to ja tylko wiem :P Nic sie nie stalo i nic sie dzialo, bo jak twierdza lekarze, ze jak jest wszystko w porzadku to nic sie nie stanie. Tylko po co prowokowac los i skad niby masz to wiedziec cy jest w porzadku ? Ja musialam do domu wrocic :P Wedlug mnie najbezpieczniejsze podroze to wlasnie tak jak leci Aisza, w II trymestrze. U mnie kontunuajca domowego szpitala. Wszyscy lekarze nie znaja sie na chorobach i moj maz jest znacznie bardziej chory niz wynika to z opisu lekarza ;) W nocy spac ze mna nie moze, bo sie na niego pcham ;) Wogole wstaje o 6-ej rano i spac nie moze...jakby sie spalo prawie caly poprzedni dzien i poszlo spac o osmej wieczor to do ktorej mozna spac rano? A wiec tragikomedii c.d. Na szczescie my z Michaisa sie czujemy duzo lepiej. Troche jeszcze gardlo mnie boli, ale czuje postep :) Zmykam, bo dzis komputer okupowany przez silniejsza czesc naszego malzenstwa :P

1.milla gratuluje❤️ bo chyba jeszcze nie pisalam 2.malolepsza brzucho bomba-czekam na foty 3.aisza synus sliczniutki❤️ fajne imie, jak moj ex:P 4.jagoda jak zyjesz? 5.surfi dawaj jakies twoje foty:) tzn wasze:) 6.telesforka bo ja jakos nie pamietam (nie ze zazdroszcze, no moze troche) mama to z wami mieszka czy tylko na wakacjach? bo caly czas piszesz o jakis dobrociach ktore wam gotuje:) juz widze co to bedzie jak wnusiu bedzie w drodze:)) 7.mimi jak mala no i staranka oczywiscie? 8.ryba kochana juz 3mam kciuki 9.voltare🌻 10.anna szczerze nie podoba mi sie ten spadek bo u mnie oznacza jedno ale moze u ciebie bedzie jak u milli i tego zycze🌻 11.omega co slychac? znow w ferworze roboty? 12.nelcia🌻 pozdrawiam wszystkie musze leciec bo moja mala rura sie rozdarla:D

no sytuacja w miare opanowana:) cd. pozdrowic chcialam wszystkie duzo nas nie wiem czy spamietalam ale jeszcze: fasolka, ani, milka🌻 pisz kochana bo dlugo cie nie ma, betty i pokemon, kogo nie wy mienilam tez obdarowuje 🌻

Aisza____poprostu Bartus jest uroczy, naprawde sie wzruszylam:D:D Surfitka____strasznie sie ciesze,ze juz lepiej, a 5 synow w postaci jednego meza na pewno jeszcze dlugo \"beda\\\'chorzy, takie zycie Justa____jaka konkretna, prawdziwie zorganizowana mama, swietny pomysl w tych pkt👄 wlasnie po kilku godzinach latania po domu nagnalam moja krolicza bestie do domku, lubie na nia patrzec, lezy wykonczona w klatce:P M sie szykuje do pracy, ja jem lososia w waszym uroczym towarzystiwe i tak minal kolejny dzien, tym razem pochwale, bo dzis nastapil przelom i nie bylo bialego ucha, mam nadzieje, ze juz tak zostamnie

dziekuje za pozdrowienia i tez szczery buziak w Twoja strone

ach kurde mezatka mi jeszcze przyleciala 🌻 juz serio nie pamietam:) ale buziole ps dbac o siebie trzeba i uwazac ale serio ciaza to nie choroba, ja tam kursowalam 6 czy 8 tydz bylismy disneylandzie, jedzilam na karuzelach (nie tych super szybkich oczywiscie) w ok 16-18 bylismy w hiszpanii, prawie do 33 tyg pracowalam:) ruch to zdrowie:)) odzywiac sie, relaksowac ale nie zamykac na 4 spusty w chacie:) malolepsza ten plan dnia to bez szczegolow takze zacznij przyuczac T:) bo ja mojego za pozno zaczelam, choc jest coraz to lepiej:)

hejka kochane, jejciu Aisza - jakie to słodziutkie, takie zdjątka, też takie chce :) malolepsza - no no, uroczo :) pojezdziłam dzisiaj, az mi wstyd wsiadac do L-ki taka stara i nie umie jezdzic - porażka :( jezdze fatalnie, wpadłąm w panike, zapamniełam, gdzie sprzegło! matko sto lekcji to chyba bedzie mało! az mnie głowa rozbolała.

Ani_____hehehehe:D:D:D:D kazdy kierowca ma tak na poczatku, ja tez tak mialam, chociaz jestem juz kierowca prawie 17 lat:Pto poczatki byly takie same, panika, pozniej jezdzisz juz mechanicznie, ale z wyobraznia, bedziesz jeszcze rajdowiec👄

Nick___________Wiek____________ilość cykli____________data @ Jagody...............32........................14....... . ..............27.03 Ryba_lufa............32........................15.... . ................28.03 Voltare...............30........................70.. ....................11.03 Milka..................32........................16..... .................25,02 Telesforka...........35........................16.. ....................25.03 Niepokorna26.......26........................13......... .............16.02 pokemonowa.........31.......................26......... .............09.03 Ani77..................31.......................11...... .................18.03 A.N.N.A...........30............................1....... .................01.03 Ciężarówki Nick__________Wiek_____________tydz ciąży____________data Surfitka..........28...........................26....... ...............14.06.08 Aisza..............23...........................20 .... ......(Bartuś) 23.07.08 moniś.............27...........................18 ......................01.08.08 mężatka..........24..........................15...... .. .............19.08.08 malolepsza.......32...........................15........ .. ...........ok 26.08 BETTY83..........24..........................13......... .... . . ......22.08.08 Fasolka81........26............................7........ .. ...........19.10.08 Milla77............30............................5...... .................02.11.08 Babcie topikowe Omega3...........starawa r***ra, aczkolwiek jeszcze nie zardzewiała Nelcia1958........ A oto nasze kochane wnuczęta i ich mamuśki Nick__________Imie krasnala___________waga__________data Justynka.........Adrianek......................4050..... ...........08.10.07 Mimi...............Natalia........................3300.. ..............04.12.07 I kolejny tydzien za nami....

no tak, sama sobie jestem winna, wczoraj byla impreza, wiec dzisiaj pucha:( jade w pobniedzialek na lejdis, na 10 rano, dla mnie to najlepsza godzina, wtedy jestem najbardziej aktywna, potem wyciazgne M na zakupy i czuje ze to bedzie dobry poniedzialek:)

czołem! Wczoraj imprezka przeszła mi koło nosa, ale w sumie główna organizatorka zamiast stawić się i bawić towarzystwo też pewnie obserwowała wszystko z ukrycia:P A tak poważnie to byłam wypompowana jak dętka i zmyłam się do wyrka oficjalnie przed godziną o której balanga, z udziałem przynajmniej części towarzystwa, rozkręciła się na dobre:P Mam przynajmniej nadzieję, że załapię się do Surfitki na 100-dniówkę;) aisza - fotki super - Bartuś będzie miał kiedyś extra pamiątkę - zdjęcie własnej buźki w brzuchalku u mamusi:) malolepsza - brzuszek uroczy - Grosiu ślicznie widać rośnie - i oby już tak do końca!:) Amela też widać po minie niezła łobuziara;) Ani - a propos prawa jazdy - moje też przechodziło okres hibernacji w szufladzie przez pewien okres. Ale to też przez to, że robiłam je jeszcze w szkole średniej 14 lat temu, autka własnego nie miałam i tak jakoś wyszło. Ale wiesz co - teraz jestem zadowolona, że odważyłam się wcześniej - nie wyobrażam sobie siebie teraz na kursie i na egzaminach - nie wiem jak w Waszych regionach, ale w moim egzaminy organizowane są przez taką mafię, że aż dziw, że nikt jeszcze nie dobrał im się do tyłka! Tyle się słyszy o prowokacjach na lekarzach, poliykach itp, a tymczasem jakoś nikt się do tej pory nie zainteresował tym jak wyglądają obecnie egzaminy na prawo jazdy. Właśnie jestem na etapie kibicowania koleżance która zdaje, więc jestem mniej więcej na bieżąco... Szkoda słów. Justyna - grunt to dobra organizacja;) bez tego ani rusz - jejuś jak ja się nie mogę już takiego czegoś doczekać!:D Surfitka - oj to nie dobrze z tym Twoim chłopem:D:D:D Mojego tak samo już przy katarze należy owijać kołderką, poić na bieżąco herbatkami, podawać lekarstwa, no i przede wszystkim - użalać się jaki to jest on biedaczek chory i nieszczęśliwy:P Najchętniej nie wychodziłby z łóżka z tego powodu aż się "naprawdę dobrze" nie wykuruje, co w praktyce może oznaczać i dwa tygodnie:P Tak więc trzymaj się dzielnie - po antybiotykach męski organizm jest bardzo osłabiony i jeszcze przynajmniej przez 1-2 dodatkowe tygodnie absolutnie nie wolno mu się przemęczać!:D:P ANNA - nadal zaklinamy Twoją @ - mam nadzieję, że nie przyjdzie:) Omega - pracować w piątek i to po 20-tej wieczorem??? Telesforka - ja w sumie nie rozumiem facetów, którzy mają takie opory przed takimi badaniami:P Już widzę ile by się wybierali jakby trzeba im było chodzić do jakiegoś męskiego odpowiednika ginekologa:P:D Przecież nikt nad nimi nie stoi i ich nie pogania i nie ma przy tym nikogo obcego - myślę że to głównie lęk przed tym, że wynik może wyjść nie do końca taki jaki powinien być. Tak czy inaczej kobiety mają przy wszelkich badaniach ginekologicznych znacznie gorzej - a takich oporów nie mają;) jagoda - co to po wczorajszej imprezce sił dzisiaj nie starcza, aby się tutaj zjawić?:P buziaki dla wszystkich! 😘

malolpesza - czyżbyś już "dzidziusiowe" zakupy planowała na poniedziałek? Pochwal się!

Voltare____nareszcie:D zakupy jeszcze nie, ale przyznaje, bedzie rekonesans, chce obejrzec i dotknac na zywo, co do tej pory tylko w necie widzialam....a zakupy pewnie w maju, przed wyjazdem M:D

malolepsza - bo poza tym, że jutro nie idę do roboty i nie muszę wcześniej wstawać - to jeszcze K. usnął w trakcie filmu:P i nie mam póki co konkurencji jeżeli chodzi o dostęp do kompa:D

Woooow! Ale jesteście rozmowne - jestem pod wrażeniem:P:P:P Wczoraj impreza, torty, smakołyki - a dzisiaj ... normalnie nie nadążam czytać:P:P:P Idę lepiej spać:P 😴🖐️

Hej Kochane! Weszłam tylko Was poczytać-zaległości oczywiście.Jeszcze całkiem nie wyzdrowiałam,ale już lepiej.Dziś byłam w przychodni zrobić ostatnie hormony,wszystkie będę mieć do odebrania dopiero w piątek następny.Od poniedziałku jechałam na antybiotykach,koszmar,czułam sie jakby tir po mnie jakiś przejechał i do tego gorączka 39,38,dopiero dziś sie polepszyło.Tak dużo piszecie ze nie mogłam nadążyć Was czytać,ale już przeczytałam. Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego i udanego weekendu,buziaczki,pa. 🌻 👄 ❤️ 🌻

To może i ja się zamelduję na dobranoc:P:P:P Dzień leciał nie wiadomo kiedy, ale wykorzystałam, że byłam sama, to pociagnęłam trochę pracę:D Czy ktokolwiek widział, ktokolwiek wie co z Jagodą???

Nick___________Wiek____________ilość cykli____________data @ Jagody...............32........................13....... . ..............22.02 Ryba_lufa............32........................14.... . ................22.02 Voltare...............30........................70.. ....................11.03 Milka..................32........................16..... .................25,02 Telesforka...........35........................15.. ....................25.02 Niepokorna26.......26........................13......... .............16.02 pokemonowa.........31.......................26......... .............09.03 Milla77................30........................1..... ..................24.02 Ani77..................31.......................11...... .................18.03 A.N.N.A...........30............................1....... ...............01.03.08 xxmadziaraxx........29.......................45........................23.03 Ciężarówki Nick__________Wiek_____________tydz ciąży____________data Surfitka..........28...........................25....... ...............14.06.08 Aisza..............23...........................19 .... .................23.07.08 moniś.............27...........................18 ......................01.08.08 mężatka..........24..........................15...... .. .............19.08.08 malolepsza.......32...........................14........ .. ...........ok 26.08 BETTY83..........24..........................13......... .... . . ......22.08.08 Fasolka81........26............................7........ .. ...........19.10.08 Babcie topikowe Omega3...........starawa r***ra, aczkolwiek jeszcze nie zardzewiała Nelcia1958........ A oto nasze kochane wnuczęta i ich mamuśki Nick__________Imie krasnala___________waga__________data Justynka.........Adrianek......................4050..... ...........08.10.07 Mimi...............Natalia........................3300.. ..............04.12.07

xxx Madziara witaj :) Jesli moge to dopisze cie do ostaniej :) Ale cos pustki dzis wieczor..i tez jestem ciekawa co z Jagoda ??? Malolepsza, no to ci sie szykuje ostry poniedzialek ;) Voltare, odpoczywaj i wstawiaj sie jutro na topik :) Nick___________Wiek____________ilość cykli____________data @ Jagody...............32........................14....... . ..............27.03 Ryba_lufa............32........................15.... . ................28.03 Voltare...............30........................70.. ....................11.03 Milka..................32........................16..... .................25,02 Telesforka...........35........................16.. ....................25.03 Niepokorna26.......26........................13......... .............16.02 pokemonowa.........31.......................26......... .............09.03 Ani77..................31.......................11...... .................18.03 A.N.N.A...........30............................1....... .................01.03 Ciężarówki Nick__________Wiek_____________tydz ciąży____________data Surfitka..........28...........................26....... ...............14.06.08 Aisza..............23...........................20 .... ......(Bartuś) 23.07.08 moniś.............27...........................18 ......................01.08.08 mężatka..........24..........................15...... .. .............19.08.08 malolepsza.......32...........................15........ .. ...........ok 26.08 BETTY83..........24..........................13......... .... . . ......22.08.08 Fasolka81........26............................7........ .. ............19.10.08 Milla77............30............................5...... .................02.11.08 xxmadziaraxx.....29.......................45......... ...............23.03.08 Babcie topikowe Omega3...........starawa r***ra, aczkolwiek jeszcze nie zardzewiała Nelcia1958........ A oto nasze kochane wnuczęta i ich mamuśki Nick__________Imie krasnala___________waga__________data Justynka.........Adrianek......................4050..... ...........08.10.07 Mimi...............Natalia........................3300.. ..............04.12.07 Dobranoc :)

Nick___________Wiek____________ilość cykli____________data @ Jagody...............32........................14....... . ..............27.03 Ryba_lufa............32........................15.... . ................28.03 Voltare...............30........................70.. ....................11.03 Milka..................32........................16..... .................25,02 Telesforka...........35........................16.. ....................25.03 Niepokorna26.......26........................13......... .............16.02 pokemonowa.........31.......................26......... .............09.03 Ani77..................31.......................11...... .................18.03 A.N.N.A...........30............................1....... .................01.03 xxmadziaraxx.....29.......................45......... ...............23.03 Ciężarówki Nick__________Wiek_____________tydz ciąży____________data Surfitka..........28...........................26....... ...............14.06.08 Aisza..............23...........................20 .... ......(Bartuś) 23.07.08 moniś.............27...........................18 ......................01.08.08 mężatka..........24..........................15...... .. .............19.08.08 malolepsza.......32...........................15........ .. ...........ok 26.08 BETTY83..........24..........................13......... .... . . ......22.08.08 Fasolka81........26............................7........ .. ............19.10.08 Milla77............30............................5...... .................02.11.08 Babcie topikowe Omega3...........starawa r***ra, aczkolwiek jeszcze nie zardzewiała Nelcia1958........ A oto nasze kochane wnuczęta i ich mamuśki Nick__________Imie krasnala___________waga__________data Justynka.........Adrianek......................4050..... ...........08.10.07 Mimi...............Natalia........................3300.. ..............04.12.07 Ups, dopisalam cie do ciezarowk..chyba na szczescie :) tylko ten 45 tydzien cos nie bardzo :( Poprawiam szybciutko :) No i powodzenia 😘

:) żeby nie było, że jestem gołosłowna:P - POBUUDKAA! (sobota - standard: K. do roboty - ja z łóżka! 😠 )

Voltare_____znam ten bol jak maz idzie rano do pracy w niedziele😭chociaz u mnie dzis nie inaczej wlasnie M wrocil o 7 rano:P i tak musialam wstac Groszek glodny, zaserwowalam mu pltaki i musli z goracym mleczkiem, pychota dzisiaj znowu ide na imprezke z cyklu utraty kontaktu z otoczeniem po paru drinkach, uwielbiam byc na imprezach w ciazy, mozna napisac studium przypadku w jakim sposb alkohol wplywa na czlowieka:D:D:D:D a tak serio,idziemy na kolacje do parki ktorzy mysla o IVF, ide jako ekspert oczywscie, podejrzewam,ze drineczek bedzie, takze znowu bede kierownica, bo to kilkanasie km od Nas:P xxmadziaraxx____witaj u nas🌼

malolepsza - to, że z betów trzeba było wyleźć to jeszcze nic!:P Jak już wylazłam, to jeszcze musiałam się ubrać i zapylać do piekarni po świeżutki chlebek!:P Jak K. wychodził z domu, to jeszcze była zamknięta, więc on nie mógł go kupić, a jakbym poszła tam o jakiejś przyzwoitej porze - na przykład teraz, to już by było po chlebie! (Uroki życia na wsi!:P Trzeba się chyba w końcu samemu nauczyć piec chleb i będzie po problemie:D ) Ten ze sklepu jest taki sobie - jak guma do żucia! Szczęście, że piekarnia pod nosem - można na upartego w kapciach się do niej przedostać;) Ale to średnia przyjemność tak z samego rana i jeszcze na dodatek po deszczu - bo u mnie dzisiaj popisowa plucha i zaczyna się właśnie zapowiadany wczoraj wiaterek:P Brrr. Siedzę właśnie i szukam jakiejś organizacji, której postanowiłam swój 1% podatku przepisać - no i już znalazłam:) Dzisiaj chyba w końcu powypełniam te PIT-y - poodliczam sobie neta, to może jakaś kasa lewa z tego będzie;)

witajcie kochane babeczki ;) ;) pogada nieciekawa, u nas pada, szaro buro i ponuro! Też już pomykałam po chlebek i bułeczki, jesteśmy po śniadanku, mężuś pogalopował już do pracy, a ja... a ja biore się jak to w sobotę za konkretniejsze porządki :( , ale wymyśliłam sobie dzisiaj, że zrobie gołąbki! kupiłam całkiem sporych rozmiarów kapustę i mielone i ryż też już czekają aż się nimi zajmę, więc tych gołąbków będzie całkiem sporo!! mmmm w sosie pomidorowym mmmm już mi ślinka leci ;) :) :) zapraszam wszystkie chętne!!! wystarczy dla wszystkich!! pozdrawiam was serdecznie, lece trochę ogarnąć domek!

Gość A.N.N.A
hej dziewczynki! u mnie temp. dziś spadła do 36.7 więc pewnie lada moment @ się pojawi,wczoraj 36.8 a dzisiaj już 36.7 więc jednak spadek,chyba w tym miesiąću się nie udało jednak!