Fasolka81 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 hey Jagóda__zobaczymy co i jak bedzie z moimi oczami - co powie \'okolog\' :) modlitwa kobiety ciekawa bardzo :) fakt meska byłaby pewnie 2 razy dłuższa..:p Omega__ja bym też zasadziła w doniczce ale mam tylko jeden parapet :( Betty_ty się tak nie przemeczaj! i żeby mi to z tym strychem ostatni raz było, żebyś ty po drabinie się wspinała! ja też bede za wami tęskniła, ale jak mówiłam zajrzę tu i skrobnę coś na pewno :) oby tylko była pogoda przez ten tydzien... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 Jagody-teraz mamy tylko ta szklarnie.w tamtym roku to zawozilam do pracy i tam sprzedawalam. Fasolka81 --- nie weszlam na strych bo moj mnie sciagnol i poszedl sam :0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Kwiecień 25, 2008 Czesc Jagody, cud sie zdarzy bo w czerwcu brzuch przekazuje i naprawde licze ze ktoras a was zlapie :) A ja mysle ze mezczyzna to proste stworzenie i on jak moj kolega pomodlilby sie o prosta sprawe...cytuje kolege.."mnie by wystarczyl taki robot w postaci kobiety z trzema guzikami...1. Dom (gotowanie/sprzatanie/pranie) 2. Sex i 3. OFF" :P Rybka, no i jak poszlo? Nelcia,mezatka dziekuje za komplement w imieniu Niny Nick___________Wiek____________ilość cykli____________data @ Jagody...............32........................15....... . ..............24.04 Ryba_lufa............32........................16.... . ................24.04 Voltare...............31........................71.. ....................05.05 Milka..................32........................16..... .................25,02 Telesforka...........35........................18.. ....................21.05 Niepokorna26.......26........................13......... .............16.02 pokemonowa.........31.......................27......... .............14.04 Ani77..................31.......................11...... .................18.03 A.N.N.A...........30............................2....... .................06.04 xxmadziaraxx.....29.......................45......... ...............23.03 Ciężarówki Nick__________Wiek_____________tydz ciąży____________data Surfitka..........28...........................34....... ......(Nina) 14.06.08 Aisza..............23...........................28 ..........(Bartuś) 23.07.08 moniś.............27...........................26 ..........(Konrad).01.08.08 mężatka..........25..........................23......... ..(Kubuś) 19.08.08 malolepsza.......32...........................23......( Marcelinka)ok 26.08 BETTY83..........24..........................21......Kub a/Alicja..-1.09.08 Fasolka81........26..........................15....Gabr iel/Julia...19.10.08 milla77............30.........................13...Helen ka/Bartuś.02.11.08 Babcie topikowe Omega3...........starawa r***ra, aczkolwiek jeszcze nie zardzewiała Nelcia1958........ A oto nasze kochane wnuczęta i ich mamuśki Nick__________Imie krasnala___________waga__________data Justynka.........Adrianek......................4050..... ...........08.10.07 Mimi...............Natalia........................3300.. ..............04.12.07 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/96ef21598d6e18a2.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/025acf786a2cb1d0.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/da0afb75039dd5fa.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c4ec84a163f18dfc.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 hejo!! dzisiaj fajna pogoda byla posiedzialm na ryneczku poczytalam ksiazke i jakos mi tak do 15 zeszlo, pozniej pojechalismy z M do Katowic no i Bartus ma kilka nowych ubranek - jak ja to uwielbiam ostatnia kase moge nawet na niego wydac :):) takze z ciuszkow juz nam do kupienia duzo nie zostalo teraz bardziej konkretne rzeczy typu wanienka, podgzrewacz , buteleczki, smoczki itd tak zeby na czerwiec zostalo tylko lozeczko, wozek, nosidelko i takie konkrety :) po tym Fenoterolu niezbyt fajnie sie czuje ale najgorzej jest rano masakra totalna trzese sie jak osika...zauwazylam ze jak chodze to brzuch robi sie napiety a jak siedze albo leze to nie - na sama mysl juz mi sie ta perspektywa nie podoba no ale dla Bartusia wszystko :) dziewczyny powiedzcie kiedy dziecko powinno sie obrocic glowka w dol? Ninka juz sie obrocila ale to jest 34tc , a ja mam tak ze Bartus glowke ma blisko ojej lewej pachwiny a nozki pod zebrami z prawej strony nawet sie gin troche dziwil ze on juz tak lezy no i troszke sie tym martwie... postaram sie jakos odtworzyc to co napisalam wczoraj ale znajac zycie pojdzie mi to z marnym skutkiem ... :P Fasolka jesli chodzi o okuliste to jak moj gin dowiedzial sie ze mam wade wzroku (do marca chodzilam w soczewkach kontaktowych to sie nie zorientowal) od razu dal mi skierowanie na konsultacje okulistyczna czy moge rodzic silami natury,wyszlo mi ze na lew oko mam -3,25 wade a na prawe -3,00 ale szkla w okularach mam -2,5; okulistka napisala ze moge rodzic silami natury ale mam wskazanie do skrocenia drugiej fazy porodu gdyby sie przeciagala, wiesz popros gina o takie skierowanie oczka sa wazne i dziwie sie ze jeszcze nic ci o takiej konsultacji nie mowil... Betty no nareszcie doczekasz sie tego usg , normalnie ten twoj gin to w kulki leci czy jak? ciekawe jak ta twoja dzidzia wyglada no i oczywiscie co bedzie...ja ci zycze synusia zebys miala parke :) Surfi no Ninka jest przecudowna taka pulchniutka sliczniusia ehhh teraz widze roznice usg 4D ja mialam w 20tc i Bartus jeszcze nie wygladal tak jak powinien a ty juz zobaczylas malutka tak jak bedzie wygladac po urodzeniu ! super kochana :) Rybciu nie no normalnie skandal i tyle ! przeciez mozna bylo przez ta niedouczona babe zawalu dostac i to jeszcze w aptece!! no nic wazne ze jednak nie zbankrutujesz i teraz to juz tylko trzymac kciuki zeby sie wszystko udalo!! a tak na marginiesie jak ci kasiurka zostala to mozemy obstawiac co ma miedzy nozkami dzidzius Betty :P:P Jagody no i ode mnie spoznione zyczonka dla M a ze spoznione to jeszcze buziaka mu ode mnie daj :P tylko nie mow nic mojemu M bo sie obrazi :P:P Milla kochana nie denerwuj sie tak - wiem ze to tak latwo sie gada bo sama calkiem niedawno przez to pzrechodzilam :) ale chyba nie chcesz sie przeobrazic z panny mlodej w zdenerwowanego potwora :P:P zobaczysz wszytsko sie uda pogoda bedzie cudowna i dzieki temu przezyjesz cudowny niezapomniany dzien :) powodzenia :) Babcie topikowe Omega i Nelcia po od wnuczka :) Voltare Telesforka Ani Monis, Mezatka, Malolepsza po glaskanku brzuszka :) wszystkie niewymienione buziaki dla was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 no teraz jak skopiowalam to posta nie wcielo ehhh te kafe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Surftika Napisano Kwiecień 26, 2008 Aisza, z tego co ja wiem dziecko powinno sie odwrocic do 32 tc, wiec Bartus ma jeszcze sporo czasu :) Zdarzaja sie przypadki, ze nawet pozniej dzieci sie odwracaja, choc juz rzadziej, bo po porstu nie maja juz na to miejsca. A Bartus mowisz ma pozycje skosna? Ja az do usg nie wiedzialam co ona tak naprawde wypycha..pupe czy glowke. Teraz wiem ze to okragle co lapie to jej pupka :) No i dziekuje za komplement, ogladalam wlasnie ponownie Bratusia, przystojniaczek sie zapowiada, a w 20 byl jeszcze malutki. Ale teraz napewno juz jest znacznie wiekszy :) Ciekawe co tak wiekszosc zaniemowila? Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Kwiecień 26, 2008 Oczywiscie to bylam spiaca ja :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepszaa 0 Napisano Kwiecień 26, 2008 Witajcie kochane Melduje sie z rana... Nareszcie wiosna w pelnej krasie, a nawet rzeklabym lato......wczoraj wlasciwie caly dzien spedzilam testujac moj nowy lezak u rodzicow na wsi....posiedzialam troche na sloncu i opalilam delikatnie marcelinke, jednak wiekszosc czasu spedzilam w cieniu dopingujac M w pracach dzialkowych:D Niesstety dzisiaj juz sie zapowiada,ze bedzie padac:( wpadlam tylko na czesc i lece po sniadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Kwiecień 26, 2008 witajcie! dzis ponownie ladna pogoda,mam w planach koszenie trawy ale noiewiem czy mi to wyjdzie? :) wrzucilam zdiecia a Wy zero komentarzy :( a moze to i lepiej sama nie wwiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Kwiecień 26, 2008 Aisza----mam nadzieje ze pani dr juz nauczyla sie dobrze obslugiwac sprzet do usg i wydrukuje mi ladne zdiecie,bo nie mam nawet jednego :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Kwiecień 26, 2008 Cześć:) A już miałam nadzieję, że będę pierwsza;) Zaglądam z rana,bo po południu wybywamy z K. z domu na małą imprezkę, a po powrocie to już pewnie nie będzie czasu, ani sił;) na kompa. malolepsza - nie wywołuj deszczu, bo moje pranie od wczoraj wisi sobie na ogrodzie i jakoś nie na rękę by mi było jakby mi z powrotem zmokło:P A propos leżakowania - przypomniałaś mi że powinnam pomyśleć o nowym komplecie plażowo-wypoczynkowym na działkę... Póki co K. bawi się w \"zrób to sam\" i po pracy tworzy jakieś stołeczki do grilowania;) a w tym tygodniu planuje przerabiać ławkę, bo jak zeszło się u nas więcej niż 4 osoby był już problem ze swobodnym usadowieniem się. A wczoraj (rzecz jasna przy pomocy kosiarki) były u nas pierwsze w tym roku \"sianokosy\":P Jak mi się już chce wiosny, słonka i ciepła! Surfitka - jeszcze nie miałam okazji tego napisać, ale Ninka jest ślicznym bobasem i nie dziwię się, że nie możesz się jej już doczekać:) Ona jak widać też chce już do mamy, skoro powoli przyjmuje pozycję \"wylotowa\";) A propos robota - myślę, że w drugą stronę również wystarczyły by tylko takie 3 przyciski;) Milla - dzień ślubu jest niezapomnianym dniem - nie denerwuj się tylko na zapas i nie planuj za bardzo! Ja byłam kiedyś na ślubie i weselu u mojej kuzynki - i tak obserwując młodych wcale nie jestem pewna czy dobrze się bawili. Wszystko chcieli mieć dopięte na ostatni guzik, zaplanowane, poukładane, ustalone - a tak się nie da! No, przynajmniej nie do końca. A jak coś \"zboczyło z toru\" to zaraz psuł im się humor. A myśmy się na swoim wybawili i do dzisiaj jest co wspominać:) Fasolka - wypoczywaj zatem u rodziców i czerp siłę z natury:) A może kiedyś jeszcze uda się Wam wyprowadzić się w jakieś zaciszne miejsce, gdzie będzie czuć i słychać coś więcej niż miejski szum i hałas. Ja kiedyś mieszkałam przez pewien czas prawie w centrum Wrocławia. I to była masakra! Kocham to miasto, ale bez przerwy jak nie tramwaj to karetka pogotowia, jak nie pogotowie to straż, jak nie straż to gównażeria po libacji - no szło się zajechać! Ani okna nie można było otworzyć, bo natychmiast w całym pokoju i kuchni wszędzie na meblach była masa pyłu i dymu. A potem mieszkałam już w fajnej dzielnicy - cisza, zieleń, spokój - za to do Odry jakieś 100metrów i wszystkie robactwo miałam bez przerwy w pokoju - jakbym nie kombinowała - dopóki były zimą okna pozamykane to ok, a od wiosny przeciskało się to przez najmniejsze siatki w oknach! aisza - nie dziwię się, że porywa Cię wir zakupów. Dla dzieciaczków są teraz takie cuda, że chciało by się mieć od razu to wszystko dla siebie;) Jagoda - i jak tam - @ jest? Mam nadzieję, że o ile nie przyszła to miała ku temu konkretny powód. Ja tam już widzę po sobie - liczyłam, planowałam to @ wywinęła mi numer i potrafiła przyjść po 34 dniach, albo po 31 - chociaż nigdy w życiu tak jeszcze nie miałam. A teraz rzuciłam na luz i jak w mordę strzelił 27 dzień - jak zawsze. Tylko że takie częste rzucanie na luz, przynajmniej u mnie, niestety do niczego nie prowadzi - samo się nie zrobi nic:( No ale niech się wszystko unormuje i uspokoi i działamy dalej;) Ryba - ja to bym chyba na zawał padła, jakby mi ktoś taką cenę zaśpiewał za same leki do IUI - toż u nas IVF kosztuje 3500zł (fakt, że badania, leki i wizyty jeszcze drugie tyle z kawałkiem, no ale jednak!) No ale za to - jak ktoś wspomniał - została Ci za to kasiorka na topikowe zakłady:P Trzymam kciuki za IUI- i informuj nas tutaj na bieżąco jak się sprawa przedstawia;) Omega - oj tyle zastrzyków co Twój M to ja bym sobie dobrowolnie chyba nie zrobiła. Ja miałam tylko jeden ovitrell/miesiąc na pękanie pęcherzyków, a ręce mi się trzęsły jak alkoholikowi:P Przychylam się do prośby surfitki o fotkę papryfiutków jak urosną - też jestem ciekawa czy nabiorą odpowiedniego kształtu;) Już zamówiłam, ale zawsze to dobrze wiedzieć wcześniej czego się spodziewać:P:P:P Betty - fotki super rzecz jasna - brzuchalek ładnie się prezentuje - szkoda, że nie udało Ci się wymóc na lekarzu jakiejś fotki malucha - zawsze to pamiątka.:) My takich nie mamy, to może chociaż nasze dzieciaczki będą miały. Szkoda, że kiedyś nie było takich możliwości z USG jak dzisiaj - dzięki temu ja omal nie udusiłam się pępowiną - byłam nią zdrowo pookręcana, a oczywiście bez USG nikt nie miał o tym bladego pojęcia - ani lekarze, ani rodzice. Mój gin zawsze daje mi fotki - nawet te z monitoringu - tak, że jak kiedyś się uda, to mój brzdąc będzie miał nawet fotkę jak wyglądał na kilka dni przed zapłodnieniem:P I również życzę Ci tym razem synka:) Chociaż to akurat nie ma znaczenia - byle by dzidzia była zdrowiutka:) I nie pracuj tyle! A do koszenia trawska to męża zagoń - oj Ty to masz tendencje do wynajdywania sobie zajęć w sam raz dla kobiet w ciąży!:P:P:P mężatka - mam nadzieję, że senny nastrój minął i znalazłaś jakieś lekarstwo na nudę?;) Ale mi elaborat wyszedł - za cały tydzień!;) Dla wszystkich wymienionych i niewymienionych - po i miłego dnia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Kwiecień 26, 2008 Witam Betty - komentarzy nie było bo i cichutko na topiku :P Oj widać, ze się dziecię pcha do przodu :D:D I tak patrzę na Ciebie i chyba zaryzykuję te moje ostatnio wygrane pieniądze i postawię na synka :D:D Malolepsza - niektórzy to mają szczęście, leżaczek, błogie lenistwo i jeszcze pewnie pełna obsługa kulinarna ze strony mamy ;) A my tu obstawiałyśmy, ze Ty M pakujesz a tu proszę :) Aisza - widzę, ze to się udziela że kobiety które są w ciąży albo mają dzieci chętniej kupują coś swoim maluchom niż sobie. Bartuś się jeszcze pewnie wierci ale jak przyjdzie jego pora to ustawi się w dobrym kierunku. Z niego taka mała przekora ;) Ryba__lufa - jak Ci idzie kłucie? Surfitka - zdecydowanie lepiej Ci w czerni ;) Voltare - oczywiście, że @ przylazła i czy to nie jest złośliwość losu, ech ręce opadają :( Zrobiłam dziś dobry uczynek :D prawie bezinteresownie zresztą :P Wyskoczyłam rano po pieczywo, patrzę a tu z wielką torbą idzie moja koleżanka w z pracy. Na jutro ma termin porodu swojego pierwszego dziecka, jej M w delegacji (o ironio) a ona sama w domu. W nocy odszedł jej czop i pojawiły się pierwsze skurcze więc z rana \"pobiegła\" do szpitala sprawdzić czy aby nie rodzi ;) A tam jej powiedzieli, ze skoro jest sama to ma przychodzić więc wróciła do domu po rzeczy a że do szpitala ma 100m to nawet taksówki nie ma jak zamówić :P Odstawiłam ją na porodówkę a przy okazji pogadałam żeby mi brzuch sprzedała :D Ma urodzić dziewczynkę więc wszystko pasuje jak należy ;) Tylko po powrocie z izby ginekologicznej okazało się ze @ sobie o mnie przypomniała!!!! Mam nadzieję, że to ostatni raz na kolejne 9 miesięcy. Surfitka jak nic nie wyjdzie tym razem to liczę na Ciebie :D:D A tak w ogóle to głowa dalej boli :( Zwariować można jak słowo daję. Nick___________Wiek____________ilość cykli____________data @ Jagody...............32........................16....... . ..............25.05 Ryba_lufa............32........................16.... . ................24.04 Voltare...............31........................71.. ....................05.05 Milka..................32........................16..... .................25,02 Telesforka...........35........................18.. ....................21.05 Niepokorna26.......26........................13......... .............16.02 pokemonowa.........31.......................27......... .............14.04 Ani77..................31.......................11...... .................18.03 A.N.N.A...........30............................2....... .................06.04 xxmadziaraxx.....29.......................45......... ...............23.03 Ciężarówki Nick__________Wiek_____________tydz ciąży____________data Surfitka..........28...........................34....... ......(Nina) 14.06.08 Aisza..............23...........................28 ..........(Bartuś) 23.07.08 moniś.............27...........................26 ..........(Konrad).01.08.08 mężatka..........25..........................23......... ..(Kubuś) 19.08.08 malolepsza.......32...........................23......(Marcelinka)ok 26.08 BETTY83..........24..........................21......Kuba/Alicja..-1.09.08 Fasolka81........26..........................15....Gabriel/Julia...19.10.08 milla77............30.........................13...Helenka/Bartuś.02.11.08 Babcie topikowe Omega3...........starawa r***ra, aczkolwiek jeszcze nie zardzewiała Nelcia1958........ A oto nasze kochane wnuczęta i ich mamuśki Nick__________Imie krasnala___________waga__________data Justynka.........Adrianek......................4050..... ...........08.10.07 Mimi...............Natalia........................3300.. ..............04.12.07 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Kwiecień 26, 2008 A tak w ogóle to miłej soboty wszystkim życzę :D Pogoda iście letnia, żyć nie umierać :D:D Dla każdej po Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Kwiecień 26, 2008 Jagody-- mam nadzieje ze we wtorek jak bede miala to usg bedzie juz widac kto mnie tak kopie.tyle zarazkow napewno odgoni @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Kwiecień 26, 2008 Widzę, że letnia pogoda nie sprzyja pogaduchom na kafe. Całe towarzystwo korzysta pewnie ze słońca. :D No cóż sama ze sobą nie będę gadać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Kwiecień 26, 2008 Jagody-- ja co jakis czas zagladam , ze mna nikt nie chce gadac :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Astat 0 Napisano Kwiecień 26, 2008 Testy owulacyjne są wiarygodne pod warunkiem że nie macie podwyzszonej prolaktyny. Z temp nic pewnego...ale to juz pewno same wiecie. Raczej obserwacja śluzu plus te testy. Dobrze zrobić sobie badanka hormonalne. Owulka jest zazwyczaj mieczy 12 a 18 dc ale może byc nawet o wiele później..niestety Podsyłam sciągę (kiedyś dostałąm to od mojego ginka) Długość cyklu w dniach Owulacja zazwyczaj występuje w dniu 26 10-14 dzień cyklu 27 11-15 dzień cyklu 28 12-16 dzień cyklu 29 13-17 dzień cyklu 30 14-18 dzień cyklu 31 15-19 dzień cyklu 32 16-20 dzień cyklu 33 17-21 dzień cyklu 34 18-22 dzień cyklu 35 19-23 dzień cyklu 36 20-24 dzień cyklu 37 21-25dzień cyklu 38 22-26 dzień cyklu 39 23-27dzień cyklu A zbilżenie jest najlepsze na 1-2 dni przed owulką i ewentualnie w dniu owulki. Plemniki ulegaja końcowemu dojrzewaniu w ciele kobiety (wszytko zajmuje im ok 6 godz)...same żyją śr 3 dni. (ale mogą do 7dni w dobrym środowisku!). Komórka jajowa ma tylko 12-24 godz życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Kwiecień 26, 2008 a cóż to za przejmująca cisza przez całe popołudnie i wieczór???? Telesforka - piękne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepszaa 0 Napisano Kwiecień 27, 2008 Witajcie:D Mam usprawiedliwienie, wczoraj mialam imieniny, z reszta obchodze razem z Marcelina, swietowalysmy na powietrzu, na lody to juz dlugo nie spojrze, dla Was mam tez deser malaga z podwojna smietana i polewa:D dzisiaj tez sie zapowiada istnie letnia aura, juz jestemy po sniadaniu na balkonie, jest cudnie:D slonecznych wiec nastrojow w niedzielny poranek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Kwiecień 27, 2008 malolepszaa-WSZYSTKIEGO NAJ. NAJ, NAJLEPSZEGO Z OKAZJI WCZORAJSZYCH IMIENIN.ZYCZENIA SKROMNE ALE BARDZO SZCZERE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepszaa 0 Napisano Kwiecień 27, 2008 Betty___dzieki oczywiscie slecze na allegro i patrze co by tu malej rzgajce upolowac:Dwczoraj jej kupilam dwa kocyki w super atrakcyjnej cenie:P:P:P http://www.allegro.pl/item347594154_kocyk_polarowy_z_haftem_babyono_90x110.html, akurat nie na tej aukcji, ale tutaj lepiej widac, ecru i zielony:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Kwiecień 27, 2008 Witam :) Malolepsza - wszystkiego najlepszego, spokojnej ciąży, łatwego porodu i cudnej Marcelinki :D http://digart.img.digart.pl/data/img/39/53/download/468998.jpg A u mnie pogoda taka sobie, niby ciepło ale chmury domagają się swoich praw :P M w pracy więc w domku błogie lenistwo i spokój ;) Ryba__lufa - jak Ci idzie kłucie bo zaczynam mieć obawy czy żyjesz, nie dajesz znaku życia :P Justyna - i jak się mają sprawy z chodzikiem? Dotarł czy ciągle czekasz na wybawienie? A może teraz biegasz za Adriankiem w chodziku bo tak mu się spodobała wolność ze wszędzie wszędzie go pełno? Miłego dnia wszystkim życzę i mam nadzieję, ze się trochę rozgadacie bo strasznie pusto na kafe :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza 0 Napisano Kwiecień 27, 2008 wlasnie wrocilam ze spacerku :):) ale cudowna pogoda :D wyslalam wam dziewczyny nowe zdjatka takze sprawdzac maile prosze :) Malolepsza sto lat sto lat... szczerze mowiac ja zapominam o imieninach bo na Śląsku obchodzi sie urodzinki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nelcia1958 0 Napisano Kwiecień 27, 2008 czesc dziewczynki Malolepsza-------------wszystkiego najlepszego ,szczesliwego rozwiazania Aisza-------zdjecia sa super ,prosze o wiecej:D:D:D Ryba---------no własnie jak zaczłas sie kłuc to zamilkłas,:P:P:P:P U nas piekna pogoda,słoneczko swieci ,jest cieplutko szkoda ze nie mam ogródka wtedy bym wiedziała co zrobic :):):) Betti-----------ogladałam twoje zdjecia ,wygladasz super ,pogłaszcz brzusio od babci topikowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Kwiecień 27, 2008 Czesc dziewczeta. Meldujemy sie grzecznie i uciekamy. Niestety klopoty nie omijaja. Wczoraj wyladowalam z tata na ostrym dyzurze z arytmia serca...nie zostawili go w szpitalu, ale co zjadlam nerwow to moje :O POzdrawiam i zycze milej niedzieli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Kwiecień 27, 2008 Malolepsza: Najlepsze życzonka, dużo zdrówka i słonka, humoru dobrego, życia kolorowego i wielkich wrażeń przy spełnianiu marzeń! http://farm2.static.flickr.com/1243/1041811244_de828aaa68_o.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
telesforka 0 Napisano Kwiecień 27, 2008 Witajcie! Nadrabiam z mezem zaleglosci bycia sami ze soba i powiem Wam ze jest bosko-kazdego dnia na nowo upewniam sie ze jestem z czlowiekiem ktory jest dla mnie najlepszy na swiecie.No ale dosc tych wynurzen:) Malolepsza-z okzaji imienin spelnienia niemal wszystkich marzen(nie wszystkich bo zycie calkiem bez marzen byloby nudne),spokojnej ciazy,zdrowej Marcelinki i oby ten czas bez M smignal Ci jak z bicza trzasl http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/55/Bukiet-konwalii.jpg/800px-Bukiet-konwalii.jpg Surfitka-mam nadzieje ze z Tata bedzie dobrze i obejdzie sie bez dalszych wrazen. Wszystkie dziewczynki pozdrawiam i do napisania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Kwiecień 27, 2008 Witajcie:) Ja dzisiaj jak po ogień i musicie mi wybaczyć:P Mam za sobą wczoraj jedną imprezkę, dzisiaj drugą, rozpoczęcie sezonu grillowego:P i już wymiękam...;) Malolepsza - wszystkiego naj, naj, naj dla Ciebie i Twojej panny! Obyście się spotkały bez żadnych problemów i zmartwień! http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/55/Bukiet-konwalii.jpg/800px-Bukiet-konwalii.jpg Surfitka - dużo zdrówka dla taty! Pozdrowionka dla całej reszty! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Kwiecień 27, 2008 czesc dziewczynki, malolepsza spoznione ale szczere jagoda moje zbawienie nie nadeszlo i latam z malym a nie za malym :O:O:O padam na pysk, mam wizyte w czartek od 6 rano do niedzieli wieczorem...i musze sie rozdwoic badz roztroic... zajrze jak przyjdzie ten cholerny chodzik pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach