mężatkaa 0 Napisano Listopad 16, 2009 Voltare kochana__jak nie karmisz cyckiem to Azalia nie jest dla ciebie. ja brałam Azalię jak juz przestałam karmić cycem i miałam okres co 2-3 tygodnie i poszłam do gina i dopiero przepisał mi normalne tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Listopad 16, 2009 Voltare, ta Azalia to niby skuteczna jest, ale totanie zaburz cykl. Ja natomiast po 2 ygodniach jej stosowania dostalam @, mimo ze jeszcze wciaz karmilam. I wtedy rzucilam cholerstwo. A zapomnialam wam napisac. W zwiazku z moimi wynikami z krwi musze odstawic tabsy. Wiec od dzis akurat tylko metformina, plus eurot..to na taczyce ( omega, betty jaka dawke macie?) I postanowilam sie nie zabezpieczac, co ma byc to bedzie :P Chociaz watpie by ciaza byla mozliwa. Ale jak leki mnie podreguluj to kto wie. Jagody, pelen szacuneczek dla Michasia :D Zuch chłopak. A do kotlowni to ja chodzic przy niej nie moge, bo stoi w drzwich i placze :"mama ziaziu", ze niby krzywde sobie zrobie ;) jak tam wejde. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
telesforka 0 Napisano Listopad 16, 2009 Beta 123!!!!!!!Chyba bede mama:):):DBoze jak sie ciesze............ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Listopad 16, 2009 Voltare__tak jak napisała Surfi-Azalia bardzo zaburza cykl, poza tym tak jak mówi, to tabletki dla karmiących Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Listopad 16, 2009 Jagody, Michas sam sie odzwyczai od jedzenia w nocy. Moja przestala jesc ok 5-6 m.z, ale o 6 rano na flache budzi sie do dzis..teraz ok, 5 po zmianie czasu :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Listopad 16, 2009 TELESFORKA !!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!! TAK BARDZO SIE CIESZE !!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Listopad 16, 2009 Kochana, zdrowej spokojnej ciazy...i po tej wysokosci betki sadze, ze jest tam co najmniej dwojeczka. :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Listopad 16, 2009 Telesforka__SUPER wieści, GRATULACJE Bardzo się ciesze Kochana-tak długo na to czekałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Listopad 16, 2009 HEJ WIDZE CZAROWNICE SIE ZEBRALY PRAWIE WSZYSTKIE:) OMEGO CO U FASOLKI-HMM JA TEZ WIEM ALE NIE ZOSTALAM UPOWAZNIONA BY RESZTE INFORMOWAC.SAMA WAM OPOWIE. U NAS BEZ ZMIAN- WSZYSTKO Z DNIA NA DZIEN.DZIECI ROSNA I PSOCA.JA CZEKAM NA @ OSTATNIO MIALAM 18 WIEC TERAZ KOLO 18-26 MOZE BYC A JA MAM PRZECZUCIE ZE BEDZIE NOWA CIAZA :) PRZEPRASZAM ZE NIE DO KAZDEJ ALE NATALKA MARUDNA I PLACZE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
telesforka 0 Napisano Listopad 16, 2009 Dziekuje wszysktim za dobre mysli i wsparcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Listopad 16, 2009 TELESFORKA !!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!! BO TO O CIEBIE CHODZILO NIE -BRON BOZE O MNIE:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Listopad 16, 2009 Telesforka - wielkie gratulacje strasznie się cieszę :D:D:D Możecie sobie teraz wyobrazić jak jestem jutro przygotowana do zjeć :P:P:P A co tam raz się żyje Surfitka - a nie mógłby się już odzwyczaić ;) mamusi bardzo ułatwiłoby to życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Listopad 16, 2009 Się kolorowo zrobiło!:D telesforka, Jezu jak ja się cieszę!!! Gratuluję pesymistko! Będziesz mamą! Super! Jagoda - Ania je o 5:30 (jak ja wstaję do pracy) mleczko potem ok 10:00 kaszkę, między 11-12 deserek owocowy, ok.14-15 zupkę, ok. 18-tej kaszkę i między 21-22 upomina się jeszcze "na półśpiocha" o jedzonko więc dostaje jeszcze mleczka, ale już mniej - jakieś 120-150ml i na tym śpi przeważnie do tej 5:30. Czasem zdarza się jej to picie w nocy. A jedzenie bardzo rzadko - no ale jak nie ma wyjścia i picie nie wystarcza, to dostaje małą flaszkę - nie będę jej przecież przekonywać, że nie dostanie, bo w książkach piszą inaczej. dziewczyny mi azalia jeszcze niczego nie zdążyła zaburzyć - ja po prostu jeszcze nie mam @. Ale czy przyjdzie, czy też nie - każda opcja mi odpowiada;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Listopad 16, 2009 Betty - ty się przed ciążą tak nie broń bo los jest przekorny i M się synka doczeka :D Telesforka - teraz się dopiero zacznie :D M pewnie dumy, ze to jego kłucie i poświecenie sprawie ma tak piękny finał :D Teraz będziemy czekać na pierwszą fotkę małej Telesforki lub Teleforka a najlepiej parki od razu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza 0 Napisano Listopad 16, 2009 wlasnie mi Nelcia napisala :):) o matko TELESFORKA super !!!!!!!!!!!!!!!!!kochana wszyscy sie cieszymy jak gluptasy jakies :):):):):):):):):):):):)bedziesz mama!!!! cudownie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza 0 Napisano Listopad 16, 2009 no ja tu licze na trojaczki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Listopad 16, 2009 Voltare, no to czekamy..;) Ania je podobnie jak Nina w jej wieku :) JAgody, bo chloapki to glodomorki i musza sobie podjesc w nocy :P Nastepna rob Borowke ;), to bedziesz lepiej spac. Telesforka, nie ma za co dziekowac. Bylysmy, jestesmy i bedziemy tu dla siebie nawzajem. Widzisz, ze sie nastepna kolejka zaczya ustawiac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza 0 Napisano Listopad 16, 2009 oopppsss to do Surfi bylo :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza 0 Napisano Listopad 16, 2009 u nas po staremu no i Bartek jak kazdy chlop jak chory to nie do zniesienia :P no ale jakos przezyjemy :P mykam bo cosik go tam slysze :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Listopad 16, 2009 Dziewczyny póki jestescie wszystkie to zapytam bo zapomniałam wczesniej: Czy oge wozic małego w foteliku samochodowym taki powyżej 11kg na przednim siedzeniu przodem do kierunku jazdy 9zaznaczam, ze nie mam poduszek powietrznych)?? Dzieki z góry za odp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Listopad 16, 2009 Michaś natomiast je tak 6-7 180 ml mleka 10-11 deserek, ostatnio się zbuntował i nie chce słoiczków więc sama tworzę np. z jabłek je tylko chempiony innych po spróbowaniu łyżeczki nie ruszy,zaciska buzię i koniec :P 13-14 obiadek, czasami zje duży słoiczek czasami 3/4 16-17 150 ml mleka - czasami nie chce więc mu nie wciskam 19-20 180 ml kaszy na gęsto ok 3 210 ml mleka - jak zrobię mniej to obudzi się zamiast 6.30 to np 5 a potem i tak wstanie o 6.30 ;) Pić w ciągu dnia pije bardzo mało, z butelki lub niekapka to nawet nie ma mowy, jedynie łyżeczką coś mu wcisnę. Niby w dzień je tyle co powinien a i tak w nocy się budzi na mleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Listopad 16, 2009 Mezatka, nie mam pojecia. Aisza, no wlasnie te chłopy ;) Zdrowka dla Bartusia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza 0 Napisano Listopad 16, 2009 kurcze Mezatka o takich malutkich ponizej 11 to wiem ze mozna tylem do kierunku jazdy jak nie ma poduszki ale o tych wiekszych to kurcze nie wiem trzeba w necie poszperac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Listopad 16, 2009 Wydaje mi sie , ze dzieci do 12 r.z. wogole nie moga z przodu jezdzic , wyjatek tylko tylem takie maluszki do roku. Ale ekspertem nie jestem. Telesforka, no i kiedy cie zaprosili na jakies podgladanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Listopad 16, 2009 Mężatka - widziałam, że wożą tak dzieci ale czy to jest zgodne z przepisami tego nie wiem :( Surfitka - weź nie kuś z tą Borówką :P Malolepsza - a Ciebie jak takie wiadomości na światło dzienne topiku nie wyciągną to już nie wiem co? Chyba trzęsienie ziemi????? Justyna - wracaj czym prędzej do UK bo tu takie wieści a matki założycielki tez nie ma ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Listopad 16, 2009 Telesforka - wiedziałam, że tak będzie!!!!:P:P GRATULUJĘ!!!! Surfi - ja obecnie biorę 50 Letroxu (to samo co Euthyrox, ale bez laktozy), chociaż już byłam na dawce 150, ale zaczęłam wpadac w nadczynność... a kg w dół ani ani, a metforminy mi nie chce narazie przepisac:( Betty - to nas sa dwie:( - mam na myśli Fasolkę... No to i ja lecę pospać, bo lata już nie te na zarywanie nocy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Listopad 16, 2009 Jagoda - nasze Słoneczko wybrzydza, jeżeli chodzi o zupki. Najchętniej jadła by ziemniaczki z marchewką i dynią i koniec - wszystko inne jest be. Nawet jak już wsadzę jej coś do buzi, to zaciska gardło jakoś od środka i się prawie dławi. Krztusi się, kaszle i pluje. Natomiast wszystkie deserki są dobre - i słoiczkowe i domowe - wszelkiego smaku, koloru - w każdej ilości;) A kaszkę niestety, ale daję jej z flachy. Łyżeczką nie przejdzie więcej jak 40-60ml. Z flachy ok. 140-180 w zależności od dnia. Mleczko też mniej więcej w takiej ilości. No to teraz mogę iść spokojnie spać;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Listopad 16, 2009 Omego, tak pytam, bo ja dostalam dawke 75, wydaje mi se duza jak na poczatek, zwlaszcze, ze TSH mam 4,95, duzo przeciwcial, ale inne T3 i T4 w normie. Zobaczymy co bedzie. Jagody, co kus...jak sie wszystkie zaczniemy starac na nowo to przynajmniej topik ozyje. A co do Fasolki to uwazam, ze jak nie chce pisac publicznie o co chodzi to moglaby maila skrobnac. Myslalam ze nie ma neta, ale ie mylilam. A teraz uwazam, ze niefajnie postepuje, informujac czesc z nas, a czesci nie. Ale to moje zdanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Listopad 16, 2009 surfitko-fasolka nie chciala nic mi mowic ale tak ja molestowalam smsami i martwilam sie jak i reszta.pow zebym milczala a jak tylko bedzie ok to napisze do wszystkich meila nie na kafe.nic wiecej nie moge napisac zyje a Gabrys biega i gada (pełen serwis :)) Jagoda-ja juz dziekuje wiecej nie chce STOP!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimi1981 0 Napisano Listopad 17, 2009 Telesforko gratuluję ci z całego serca Cudowna wiadomość bardzo wierzyłam, że Wam się uda!!! Cudowne wiadomości:) Buziaki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach