Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aisza-40

Pozytywnie-Zakrecone

Polecane posty

Hej !Z J_3007 będę sie widziała w sobote.Szkoda że w takich okolicznościach. Zaraz uciekam spac ,ale herbatke wypije

!!!!! / U o\\____o / \\_,,,,,,,,,/ ,, /,, / /\'/ / /\\ \\ !!!!! \\ \\/ \\ \\ ,,,,--- -U o\\___o \\ \\=D __ \\ _,,,,,,,,/ / / / /,, / \\ \\\\ / /,/, , \\ \\,, \\.\\\\.

Gość agnes-01
Zapalam światełko. U mnie szaro i ponuro, ale w miarę ciepło. Chora pogoda. Piję właśnie poranną kawkę. Moze jest ktoś chętny? Zapraszam. JOLU właśnie odebrałam wiadomość. Myslami pozostaję z Tobą.

Gość agnes-01
nie wiem dlaczego wyszłam pomarańczowa. Ale to JA.

No tak juz wiem. Tak to jest jak się do kompa siada bez okularów :( Teraz jest dobrze.

Piję właśnie kawkę po przespanym dniu .a nie przespanej nocy.Jeszcze dwie:(:(:ale jakoś zleci.No i mamy ANDRZEJKI! Corobicie?Czy będziecie lały wosk?HI HI HI HI

pozdrawiam dzisiaj mojej córki urodzinki wiec miałyśmy pizze i torcik orzechowo czekoladowy

Witajcie kochane No nadal mnie trzyma ta zaraza jedna:O:O:O Moc zyczen-Gabi dla coreczki:D:D:D🌼 Dzis przynajmniej nie pada-tyle dobrze. Milego wieczorku zycze Wszystkim Paniom:D:D:D

Nie Małgos juz wosku lac nie bede:D:D Agnes -radze okularki zamocowac na łancuszek:classic_cool::D:D:D a moze tak miodek na wzmocnienie?:D

Witam Pszczolki. Jest Mi dzisiaj niezmiernie smutno i bardzo refleksyjnie. Zastanawiam sie wowczas nad przemijaniem, sensem zycia, miloscia...Jak wiele mam szczescia bo dane jest mi zyc w zdrowiu radosci i milosci. Jaka jestem szczesciara ze nie musze pracowac tam gdzie moge narazic swoje zycie. Doceniam to, tylko czasami staje sie malutkim i glupim czlowieczkiem i pozwalam by pycha wziela gore. Wszystkim tym ktorzy cierpia i przezywaja smierc gornikow skladam kondolencje. Jestem z Wami i modle sie o sile dla cierpiacych.

Witaj Powoja:D No coz Takie jest zycie-:O:O:O Przeplataja sie smutki i radosci:D:O:D:O Przychodzi czas na radosc-ale i na smutek Stajemy sie mocniejsi o jedno doswiadczenie wiecej, J-3007 -dziekuje za madry wiersz :D-Jestem z Tobą❤️❤️❤️ 🖐️

Aisza miodku to ja nie lubie, ale o łańcuszku pomyślę :) Powoja pieknie napisane. gabi25 gratulacje dla córki 🌼 małgos1 plany na Andrzejki mam, ale wobec tego co się wydarzyło nie wiem jak to będzie bo imprezę mamy wykupioną w klubie tanecznym. Miłego dnia drogie pszczółki.

heloł kobitki! Cos mi wczoraj ta stronka się nie otwierała. Ale fajnie, że wreszcie weekend :)

Witajcie milutko:D Choc to koniec tygodnia-jutro trzeba isc do pracy:O Chetnie bym polezala w łozku-bo jeszcze mnie kosci bola:O:O:O Ale coz-heja do pracy:D Agnes:D czy wszystko oki u ciebie? jak sprawa-wiesz jaka?.... Wojmag witaj -Co u ciebie-dawno cie nie widzialam\";) Zycze milego wieczorku wszystkim

Znikoma:D:D:D Jesli mozesz to pomoz mi w zalozeniu konta w interi-juz wszystko wpisalam-ale......;););) takze jak brdziesz miala czas-to napisz co i jak na tlenie?ok?:D:D:D Pozdrawiam ❤️:D Gabi:D❤️,Perskie oko❤️

pozdrawiam wszystkich pozytywnych wysyłam pozytywne wibracje choć jutro do roboty :-( szkoda mi troche soboty ale w niedziele odpocznę :-) jeszcze mnie grypsko trzyma za gadło i puscić nie chce , już nawet chrypie jak stara alkocholiczka ale cóz wypić też trzeba

Masz racje Gabi-tak trzymaj slonko:D Ty sie kuruj-a ja za tobą:D:D:D Dobrej nocki zycze wszystkim Paniom:D:D:D

Witanko piekne laseczki nie moglam Was namierzyc tylko jedna z Was pomogla mi dotrzec do Was :) Znikoma dzieki. J 3007 wspolczuje Ci strasznie mi przykro, kazdego z nas to czeka tylko nie wiadomo kiedy (: Postaram sie od czasu do czasu wpisac gabi slonko juz ne bede nic mowic o kornikach :P Bede w miare grzeczna :P Zycze wszystkim milej soboty moze zagladne wieczorkiem Buziaki dla Wszystkich :):):)

Powitac.powitac-Witaj Totalnie zakrecona:D:D:D Dzis sobota-wiec porzadki:D jak zwykle-obiadek ,palenie w piecu-i mozna przysiasc:D:D:D Ale najpierw byla praca-a pozniej wszystko po koleji:D Zapraszam na popoludnowa kawke:D Zycze milego popoludnia 🖐️

Hejka zakręcone ! Pozdrawiam serdecznie i macham łapkami Właśnie czekam na moją przyjaciółke.Ma być około 17. Dla przypomnienia,Piotr ma urodzinki 29.11. Odezwe się jak tylko czas pozwoli .

Dzieki Znikoma ze sie zjawilas-dzis pustki-sobota i robota:D A jesli chodzi o J-3007-usciskaj ja mocno i pozdrow odemnie, Jestem z nia ................... Wypijmy Kawke...:D-zapraszam

Zrobilam gafe-Polo-Rakso- Wybaczysz mi:(O:D:D:D Dorzucam ciasto🖐️ A wlasciwie,to gzies ty poleciala ha?;););)

Jestem cały czas przy kompie.Posłałam Piotrowi kartke z życzeniami. Właśnie dzwoniła zakręcona.Będzie u mnie o 18. Prosze o dwa ciacha,bo dla kumpelki też

:D:D:classic_cool: Oczywiscie Polu-sie robi 🖐️🖐️prosze bardzo -Dla J-3007 Prosze cale ciasto-nastepne juz sie piecze:D:D:D 🖐️pozdrawiam;););) Juz wyslalam zyczenia

Pytasz mnie, jak sie czuję. Tak, jak czuć się może Człowiek dość pełnoletni w końcu listopada, Gdy w niebie zmierzch pochmurny i błoto na dworze, A za oknem bez przerwy deszcz ze śniegiem pada. Lecz zbyt o dnia i roku nie troszcząc sie porę, Bo po słocie pogoda idze wieczną zmianą, Więc też o wschodzie słońca wiersz piszę wieczorem, A nokturny w słoneczne grywam tylko rano. I jestem zawsze ufny i pełen pewności Czekając niezachwianie tej chwili jedynej, Gdy ujrzę, że na świecie są same radości, I zegar na raz wszystkie wskazuje godziny.

Witam kochane zakrecone pozytywki 😘 znowu sie spiknely na ploty a nam policzki beda czerwieniec oj uwazajcie bo sciany maja uszy 🌼 Ja pedze robić włoski = pasemka sobie zaraz strzele a w strone kompa rzucam ciasto i kawe jedzta pijta a po stołach nie ...........

heloł, Ja się umówiłam do fryzjera na poniedziałek! A za tydzień w sobote ide na imprezę! Ale sie ciesze! Co robicie na Andrzejki? Tak dawno się nie bawiłam. A jak połoze dzieci to wyskocze na pifffko! Jest nowy pub i trzeba go sprawdzić. ups, pisze jak największa pijaczka, tak jakos wyszło. Cóż chetnie bym poszumiała, jednak ze wzgledu na dzieci rzadko mi się zdarza...