Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aisza-40

Pozytywnie-Zakrecone

Polecane posty

DobraNoc ❤️ Nie wiem jak tam jest z Wami Bo ja juz podziekuje Dzien pelen wrazen Smutnych chwil i zarazem milych zdarzen lozeczko mam zrobione Slicznie poscielone Wtule sie w kolderke By skonczyc ta nocną meke Chcialabym Wam Zyczyc Snow jak tecza kolorowych Wypasnych i odjazdowych By sie snily anioleczki Sny z magicznej beczki Nie zostaje mi nic innego jak powiedziec Dobranoc Bo teraz gdy zasne poczuje prawdziwa moc 👄

Qtwieram dzień ciekawych pomysłow jak urozmaicic sobie zycie ❤️ TZREBA COŚ ZROBIĆ DLA SIEBIE , DLA BLISKICH , DLA DOMU !!!!!!!! jak być szczęśliwym choć przez chwilke jak smiać sie szeroko i serdecznie jak wyglądać lepiej i promienniej co przeczytać , co posłuchać nie przegabić nie zagubić 🌼

Witam zakrecone 🖐️ Co ja zastalam w pracy !!!!! Musialam zostac dluzej Sodoma i Gomora to nie jest normalne ze czlowieka pare dni niema w pracy i taki chaos 😠Jutro tez dluzej i sobota mi \"pachnie\" :O Gabi czy ty masz wolne ??? :classic_cool: Poola co tak sucho??? Moze lyczek \"krupniku\" wieczorem poprawi Ci humorek? 👄 Askaa znalazlas tam cos??? Do wieczora musze cos jadalnego dla MM przygotowac jak w stopce rowny podzial ,ten nasz Papiez to mial poczucie humoru.

J_3007 za sucho? Nio kripniczek owszem,owszem :).Mam jeszcze winko które przyniosłaś.Chhyba poczekam z jego otwarciem do Twojego przyjazdu ok?

Chyba mam gorączke.Zmykam do łóżeczka.Jutro będę w lepszej formie to pogadamy.Dobrej nocki życze

Czesc Zakrecone- mimo wieczorku przesylam duzo usmiechu i zycze kolorowych snow. A wszystkim zachorzalym zdrowko przesylam. Jak sie czlowiek dobrze czuje to mu sie robota w rekach pali.... Spokojnej nocki i milego wstawania...bo to niebawem...

oj tak j_3007 mam za swoje było gardło chore,cchrypiałam ,jak naoliwiłam to teraz w uchu strzyka i boli chyba będę wyć do ksiezyca :-( Ale dzieki temu w domu błyszczy juz swiątecznie , jutro lecę do krawcowej szyć nowy garnitur na swieta a i pomysły mam ciekawe co upitrasić , co zmienić itd

witajcie i do napisania....i czytania.Ja jestem zajęta do swiąt trudno sezon na kase....choinki choineczki moje ukochane...Pa!!!!Jestem zakrecona praca! Joasiu wybacz ale rzadko teraz bedę wpadaC! :):():):):) MOJE DNI>>>>>>>PA!!!!

ANDRZEJKI 🌼 Potrzebne : długopis, kartka, poduszka Wieczorem piszemy na karteczkach imiona facetow. Wkładamy je pod poduszkę. Rano losujemy – takie imię będzie nosił przyszły mąż.....znowu???? Nie chce juz !!!!!😭 Wróżby z wodą i orzechami Potrzebne: łupiny orzecha włoskiego, małe świeczki, miska z wodą 2 świeczki zapalamy i wstawiamy do połówek łupinek od orzechów włoskich i puszczamy je na wodę myśląc o sobie i swoim ukochanym. Jeśli łupiny podpłyną do siebie – oznacza to dozgonną miłość, jeśli się oddalą – nic dobrego z tego związku nie wyniknie.....Napewno nic nie wyniknie Bret Pitt zabity a ja w nakgorszym wypadku Pande pod okiem :O Wróżby andrzejkowe z butami Potrzebne : buty zdjęte z nogi Stajemy na środku pokoju i rzucamy lewy but zdjęty z nogi za siebie. Jeśli upadnie noskiem w stronę drzwi – oznacza to szybki slub......nie zemna te numery, jeden raz mi wystarczy :classic_cool: Milej zabawy :D

POZDRAWIAM ANDZREJÓW !!!!!!! wosku nie leje butów nie rzucam orzechy na tort potrzebne swieczki na SWieta zostawiam A mąż jest, i nie z wosku odlany :D

Witajcie-nareszcie piatek-i Weekend-wolny:D Mozna odpoczac-po tygodniu intensywnej pracy. Pozdrawiam wszystkie 🖐️ Moze bede jeszcze wieczorkiem niewiem? Małgos dzieki:D Szyszuniu-dzieki:D Agnes-dzieki:D

ide zaraz na piwko z dziewczynami!!! Córka zostaje sama z bratem (sama mi to zaproponowała) bo stary pojechał do wawy. Mam dzis wychodne!!!

Witam 🖐️ Nareszcie troche spokoju,praca zakupy i dekorowanie wystawy w sklepie udalo mi sie jak nigdy ,dalam z siebie wszystko :classic_cool: Jutro dekoruje okna w domu i robie stroik na adwent kiedys kupowalam teraz robie sama :) W ogrodzie wisza juz siatki lampki na choinkach ,przed domem na zadaszeniu przy drzwiach tez girlanda z lampkami zawieszona jak przyjdzie rachunek za prad dam noge stad :D Milego spokojnego wieczoru 👄 PS. Cos mam znowu z tlenem wlacze Skypa jakby jakies balety mialy byc ;)

Witajcie dziewczyny-u was widze wesolo jest:D:D:D Tak trzymac:classic_cool::classic_cool: No jesli chodzi o strojenie w domu?hmm To dopiero za 2 tygodnie........ Teraz jeszcze porzadki........ Pozdrawiam serdecznie J-3007❤️❤️❤️ Wojmag-moze masz racje....

NO TO JA TEŻ WYBYWAM .....ale jutro na balety z moja przyjaciółką :D trzeba sie odpręzyć skoro świeta za pasem a chałupa błyszczy , fryzura juz przygotowana , masaże wygładzajace co dzień aby zasiąśc pieknie do stólu , garsonka sie szyje więc tylko czekać na gwiazdeczke wypada ..... no i poszukać prezentów bo same nie przyjdą a Mikołaj ......no cóż staruszek ma czasem niezły gust :D

Czolem Pokrecone.....Pozytywnie. Pustki pustki pustki.....Powietrze czuje... Ale jestem dobrej mysli i licze na spotkanko z Wami. Zycze przemilego dnia a przede wszystkim wieczoru. Lekko- strawnej kolacyjki i milego partnera- zycze wszystkim Wam dzisiejszego wieczoru. Do najsszybszego spotkania.

Witajcie:D Dzis sobota-wiec robota:D Porzadeczki-firaneczki Tak tak czas najwyzszy-by zakonczyc te porzadki-przed swiąteczne Dobrze ze dzis mam wolne-to szybciej skoncze ... Pozdrawiam,widze Powoja jestes pierwsza dzisiaj:D:D:D Moze bede wieczorkiem🖐️👄

Chatka posprzatana,ciacho upieczone(drożdżowe z dżemem aroniowym,jeszcze ciepłe :-) )ja wykąpana ,dzieci w drodze do łóżka .Mam czas dla siebie,czyli moge poklikać.Zaraz będzie w tv komedia i idę pooglądać.Akurat taki styl filmu lubię.Do tego lamka wina i relaks.Kto chętny podzielę sie i ciachem i winkiem(białe z jabłek)

Moze ja sie zalapie-Perski;););) Lubie ciacho:D Pozdrawiam i zycze milego wieczorku wszystkim. Ja juz tez posprzatalam a teraz Relaks. 🖐️Ide na filmik🖐️ Nie gasze,bo moze ktoras sie zjawi?

🖐️ Perskie na winko to wiesz ze mnie kupisz mysle ze nie zapozno ;) milutko sie zrobilo w domku zmeczona ale jak na to patrze warto bylo, pozatym jak mam duzo do zrobienia to nie mysle :( Askaa od gaszenia to, no wlasnie tez nie zgasze moze jakas zakrecona wpadnie przynajmniej nochala nie rozbije ;) Spokojnej nocki ❤️

WITSAKI MOJE KOCHANE POZYTYWECZKI !!!!!! juz w domciu lśni czyściucho i wszędzie jasno bielucho mam z tyłu wszystkie sprawy nadszedł czas mojej zabawy wiec pukam klikam piszę własnych mysli nie słysze bo wale jak oszalała chyba mnie głupawka opętała :D:D:D

Nie moge zasnac :O Dla WAS :) *............_. ,-\'``; . . . . . . . . . .,`. . .`-----\'.. . . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- . . . . . . . . . . ,\'. . . . . . . .o. .o__ . . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . (#) . . . . . . . _. \'`~-.. . . . . . . . . .,\' . . . . . . .,. .,.-~-.\' -.,. . . ..\'--~` . . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/ . . . . . /. ,\'___. . . . . . . . . . . . /\'`-.l. . . `\'-..\'........ . . . . . ;. . . . . . . . . . . . .)-..... . . .l. . . . .\' ---........-\'. . . ,\' i . . .\',. . ,....... . . . . . . . . .,\' . . . .\' ,/. . . . `,. . . . . . . ,\' . . . . .. . . . . .. . . .,.- \' . . . . . \',. . . . . \',-~\'`. ; . . . . . .l. . . . . ;. . . /__ . . . . . /. . . . . /__. . . . .) ^^ . . . . . \'-.. . . . . . .) . . . . . . .\' - .......-`

Witam .Wpadłam po krótkiej nieobecności zameldować ze żyje :). Życze spokojnego i miłego dnia 🌼. J_3007,a liczyłaś baranki?Podobno to pomaga. Szklanka mleka na noc równiez pomaga zasnać,chyba ze wolisz szklaneczke winka :).

Gość Aisz1
Witajcie rankiem w niedziele Pola witaj otworzylas drzwi wiec wchodze:D Stawiam na kawke poranna i zapraszam I_I_I_I_I_I_I_I Ciasto bedzie pozniej po obiedzie:D Ja dzis tylko rankiem.pozniej mam wychodne. Ide na narade w pewnej waznej sprawie:O:O:O uda mi sie byc wieczorkiem ponownie?zobaczymy;) Milego dnia wszystkim zyczę🖐️

kurcze znowu za szybko potejklawiaturze lece sorki to ja ta pomaranczowa:O:O:O

Czolem Pozytywne... Ladny dzien i pelen energii. Czekam na final mistrzostw swiata w siatkowce- Polska- Brazylia. Palce mnie bola od trzymania kciukow. A Wam Pszczoleczki zycze pogodnego dnia zycze.

🖐️ Poola liczylam,po czasie zasnelam bez \"mleczka\" i juz wiem co to jest obudzilam sie z zapalonym gardlem ,angina murowana tego bylo mi jeszcze potrzeba 😭 Kapiel z eukaliptusa zaliczona cherbatka z miodzikiem tez ale jak znam siebie jutro goraczka i antybiotyki :( Milego wieczoru buzi nie posylam bo Was zaraze ❤️