Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eheehe

czy moj biust AA sie komus spodoba?

Polecane posty

Gość czekam od rana
Temat: czy moj biust AA sie komus spodoba? kurde, pokaz go w koncu! to ci powiem :-d

Gość iloilo
nom nie jesteś :) i do jakiego doszłyśmy wniosku?? wkońcu topic zawiera pytanie ;P Wniosek brzmi AA to tez biust :D i moze się podobać!!!!jakże by miało być inaczej?:D

iloilo====> zaliczylas egzamin na 6+. jestes rewelacyjna :):):):)

Jakis czas temu poznałam fajnego faceta ma 20 lat a ja prawie 19. Swietnie sie rozumiemy i woglule. Spotykamy sie jest milo fajnie i woglule. Troche sie balam na poczatku, ze mu sie nie spodobam ale jakos wyszlo inaczej Nie wiedzialam jak mu powiedziec, ze mam maly biust 75A (73/80) wiec wczoraj wyciagnelam go do sklepu i zaczelam przymierzac bluzki, takie do ktorych nie nosi sie stanika i bardzo mnie zdziwolo, bo bardzo chwalil moja figure, myslalam ze nie jestem zgrabna. Powiedzial mi, ze mu nie przeszkadza, ze mam maly biust. Powiedzial, ze zalezy mu na mnie a nie na tych sprawach Ostatnio doszlo miedzy nami do czegos wiecej i naprawde bardzo mnie dziwily jego komentarze na temat mojego cialka, wciaz je chwalil i mowil, ze mam wszystko idealne i nie powinnam narzekac Bardzo chwali moje piersi choc drobniutkie i mniejsze od jego, moje nozki choc nie najpiekniejsze, bo z naczynkami.... wszystko Jestem szczesliwa i am nadzieje, ze bedzie dobrze Pozdrawiam Jestem szczesliwa

Gość iloilo
hehehe Unitra dziękuje :D moja pierwsza 6+ w życiu :D :P

iloilo nie ma za co zasluzylas :) no i widzicie sa jeszcze cudowni faceci na tym swiecie :) ja od mojego czasami dostaje klapsa w tyleczek bo nazeakm na swoja figure ;)

hehe no tak :) tez czasami za to dostalam :) np jak ogladalismy jakis film zwlaszcza z Angelina Jolie to wiem ze mu sie podobaly jej cycki. wtedy ja mu mowilam DOBRA TO JA JUZ SOBIE MOGE POJSC BO MAM ZA MALE no i mi sie dostalo hie hie :)

Gość dobra teraz ja cos powiem
mam takie AA. Mam bardzo małe piersi, juz nie urosną bo jestem za stara na to. Nie znosze swoich "rodzynek"- bo inaczej ich nazwac nie mogę. chciałabym miec chociaz małe B, ale chyba juz nic mi nie pomoze :o co do kontaktu z facetami... Mojego meza poznalam kiedy miałam 17 lat. Wtedy moj biust byla taki sam jak teraz. nosilam push-upy, żeby ukryc to że sa takie małe moje piersiątka. Kiedy miało dojsc do pierwszego mojego zblizenia (w ogole z moim obecnym mezem :) ) to myslałam ze sie spale ze wstydu, jka on zobaczy że ja wcale nie mam takich piersi jak myslał... Ale wiecie co? kiedy mnie rozebrał, to zachowywał sie tak jakby nic sie nie stało. Całował mnie namietnie i było cudownie... :) No a chyba podobają mu sie moje "krostki" skoro sie ze mną ożenił :) Autorko, nie mysl że piersi są najwazniejsze i że jak facet cie rozbierze to zdebieje... jesli cie bedzie kochał, to całą, nawet z twoim małym biuścikiem :) pozdr

nastepna szczeslia kobieta :) widzicie jest duzo wspanialych kobiet z malymi piersiami za to z super facetami ;)

Gość sory ale jak ma sie podobac
komus twoj biust a raczej jego brak bo ten rozmiar to zerówka przeciez czyli same brodawki wspolczuje ci

Gość miskaaa
a ile masz lat?Moze jeszcze ''cos'' urosnie.Ja na twoim miejscu poszłabym hormony zbadac.U cienbie w rodzinie(tzn matka, babcia, ciotki itd) tez maja takie małe biusty? Moja jedna kolezanka bierze jakies tabletki antykoncepcyjne i mówi ze od tego biust sie jej ujedrnił(ma dosc due piersi...a teraz i jedrne)...

Gość miskaaa
zreszta nie przejmuj sie tym tak...faceci tez maja kompleksy. Aha dodam ze mam tez mam tez kolezanke która ma podobny problem do ciebie.Chociasz za bardzo sie tym nie przejmuje.Mówi ze jej matka tez w jej wieku miała nie duze piersi...tylko ze ona nie ma ''nieduzych'' tylko ich brak.Troche mnie to dziwi bo dziewczyna jest wysoka, nie jest tez za chuda(a zauwazyłam ze zazwyczaj szczupłe, przychude dziewczyny maja małe biusty

Gość sorry dziewczyny ale wam
mozna jedynie wspolczuc glupoty. Kazda kobieta ma biust, maly lub duzy, ale trzeba go zaakceptowac i polubic. A jezeli Wy myslicie, ze cale zycie i bycie z facetem sprowadza sie do wielksoci biustu - czy jemu sie spodoba to jest juz po prostu zalosne i starszne, ze macie takie zdanie o facetach. Jak chcesz byc piekna i aby Cie tak ludzie widzieli to same musicie zaczac tak o sobie myslec. Jezeli chlopak was kocha to ma w dupie rozmair waszego stanika. A wy powinnyscie sie zaakecptoewwac takie jakie jestescie a nie dlatego, ze waszemu chlopakowi podobaja sie piersi - podobaja sie mu wasze piersi bo sa WASZE i was kochaja!!!! Zakcepotujcie siebie, kazdy biust jest ladny, jezeli jest zadbany i akceptowany przez swoja wlascucueklje.

może i mądrze gadasz, ale jedno jest pewne- 3/4 facetów woli duże piersi, wiec pierwsze wrazenie plaska robi kiepskie :o Jedynie po tym jak facet sie w takiej zakocha można mowić o tym że mu sie przeszkadza, wrecz sie podoba. Ja mam takie małe i kiedy widzę inną z takimi małymi to tez zwracam na to uwagę...

Gość iloilo
do sorry dziewczyny ale wam---> nie masz racji...niestety żyjemy w brutalnym świecie i wyglad bardzo się liczy i dziewczyna z małymi piersiami i w dodatku niska (patrz ja) nie wzbudza zainteresowania płci przeciwnej... bo poprostu wygląda niedojrzale!! dają 14 lat... ale cóż no :/ ale masz racje z tym,ze najpierw trzeba polubić siebie :) ja się staram

mam prawie 19 a mia daja 14-15 gora przez moj maly biust ale sie przyzwyczailam:P

Gość 23-latka
Czesc kobietki:)Przeczytalam wszytkie wypowiedzi tego topisu,bardzo mnie zainteresowaluy gdyz............ja rowniez naleze do kobietek posiadajych biust AA czy tamA sama nie wiem hehehe.W kazdym badz razie mam faceta i nigdy nie narzekalam na ich brak ale..............mam BIG kompleksy na temat moich cycuszek:/ Od kad pamietam wszystkie moje najlepsze kolezanki wrecz przyjaciolki milay i maja BIG biusty wiec zawzse jak z nimi chodzilam do lokalu czuy gdzie kolwiek to dopiero mialam kompleksy,zreszta nadal je mam pomimo iz mam faceta.wsztydze sie sciagnac stanik przy nim pomimo iz juz jestesmy poltoprej roku ze soba:/ Co racja to racja wszystko tkwi w nadszych glowkach......3eba polubis swoje cycuszki chociaz to trudne:/

Gość 23-latka
aha jeszcze jedno ja mam 23 lata a daja mi 17 lat:/ pewnie na bank to przez piersiatka moje:( no nie wiem...........

Gość 23-latka
sorki za literowki :/

Ja tez mam maly, 75A, ale jest okiej moim zdaniem, przynajmniej nie jest obwisly:):):):):):):):):):) P.S. Opory tez mialam przed chlopakiem :P

Gość 23-latka
linkapau - hehe racYjka ,przynajmniej nie mamy obwislych :):):):)

Gość ja tez mam takie male piersi
wszystkie moje znajome maja wieksze piersi i nie oszukujmy sie czuje sie baardzo nieatrakcyjnie:/ mam chlopaka, mowi ze mam ladne piersi ale swoja droga to pomyslcie same co ma powiedziec, "przykro mi ale masz brzydkie i male piersi, wole duze, ale masz tez inne zalety i cie kocham wiec z toba jestem" wie ze wtedy ja bym z nim nie byla bo bym tego nie wytrzymala psychicznie. moje piersi sa mniej wiecej jak polowki jablka, nie sa stozkowate tylko okragle i podobnej wielkosci

Widze ze temacik sie rozwija. A tak w ogole to kazda tu wypowiadajaca sie osoba ma racje w swojej wypowiedzi.

ja tez mam strszne kompleksy... okres spotykania sie malzenstwa mojego to 6lat.. do dzis czasami czuje wstyd kiedy sie rozbieram przed mezem :o wiem ze to bez sensu ale tak jest. Nigdy tego nie zaakceptuję, taka prawda