Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brazil_stud

Jak PODERWAC dziewczyne W TANCU?

Polecane posty

Gość brazil_stud

Witam tu zgromadzonych, Chce rozwiazac raz na zawsze jeden problem. MIanowicie: Ide do klubu na np. studencka impreske, wypije kilka piwek jak zawsze, ide na parkiet, moze poszczesci sie i uda mi sie potanczyc z fajna dziewczyna. Dolaczam sie do gromadki dzieczyn i tancze z nimi. Jedna mi sie podoba wiec prubuje tanczyc w jej poblizu. Ale mam pewna bariere i nigdy nie wiem jak nawiazac z nia kontakt, co powiedziec, jak zaczepic zeby zwrocila na mnie uwage i zebysmy porozmwaiali lub poszli razem na piwko. Zazwyczaj konczy sie tak, ze dziewczyna/ny potancza sobie i troche zmeczone schodza z parkietu - i nat ym sie konczy.Szkoda - bo jestem calkiem przystojny ale bardzo niesmialy. Nie mam kontaktu z ta "fajna"dziewczyna, nie ma nic - tak wtedy szkoda ze nie potrafilem nic zdziałac :/ Powiedzcie jak postepowac w takiej sytuacji. co powiedziec jej, jak wywalczyc jej uwage.

Gość No i masz odpowiedz
Would you like to suck my cock?:D

radze tańczyć przez dłuższy czas blisko niej coraz bliżej i jeśli też wpadniesz jej w oko to na pewno nie będzie ona obojętna w stosunku do twojej osoby i da ci pewne sygały (usmiech, oczko;) no a pożniej musisz nawiązać rozmowe :)

Gość janka z tczewa
hmmm... No tańczysz w jej pobliżu, to może uśmiechnij się i zobacz czy odpowie uśmiechem? Potem może spróbuj zatańczyć tylko z nią, już nie w kółku? Jak nie ucieknie to zaproponuj piwo czy coś tam. Tylko nie przesadź, bo może pomyśleć, że chodzi Ci o jedno...

Gość facet__
taniec to niezbyt dobry moment na podryw. Przecież nie pogadasz wtedy z dziewczyną o niczym. Nie lepiej zaczepić ją jak będzie siedziała przy jakimś stoliku i zaproponować np. piwo?

Gość brazil_stud
No ale wlasnie jak nawiazac te rozmowe gdy juz wymienimy sie usmiechami na parkiecie?co powiedziec zeby nie wyszlo glupio? Robiliscie juz cos takiego?

Gość z koszalina
Mam dokladnie taki sam dylemat. Juz wiele razy z tego powody stracilem mozliwosc poznania swietnej dziewczyny. Jak to sie robi?

a wiec ja uwazam ze to dobry sposob na podryw gdyz w ten sposob poznalam kilka osob :) czesto sama rozpoczynam rozmowe pytam np: skad jestes, jak masz na imie pozniej: moze pojdziemy sie czegos napic? ;) Czasem chlopak podchodzi i pyta sie: zatańczysz? dla mnie to jest bardzo milo i mysle ze dla wiekszosci dziewczyn tez bo przeciez taniec to nie grzech i mozna chodźby jeden zatanczyc z kazdym ;)

Gość brazil_stud
No ale co mowic gdy podchodzi sie, tanczy w malym gronie i zeby zawiazac kontakt z ta wybrana dziewczyna ? :)

Gość Gej jest ok
Spróbuj z chłopakiem

Gość brazil_stud
Hej - powaznie pytam :) Musi byc kilka takich sprawdzonych chwytow.

Gość brazil_stud
Rozruszajmy ten temat odrobine,please :)

Gość A...aa
troche dziwne w tancu ....ale cuda sie zdarzaja:)

Gość brazil_stud
Hmm....spoko nie o taniec tu chodzi - jest ok. Ale o sposob nawiazania kontaktu w tym momencie. Jak to zrobic, co powiedziec? Chyba jest tu ktos z wieksza wprawa niz ja...

na pewno nie zaczynaj tańczyć za nia i łapać ją za biodra, albo w jakikolwiek inny sposób dotykać;) bo możesz trafić na takiego nerwusa jak ja i dostac po pysku na środku parkietu;) moim zdaniem powinieneś tańczyć blisko niej, patrzyć jej w oczy, usmiechnąć się, jesli to odwzajemni, to zaproś ją na piwo czy soczek mówiąc np \"trochę się już zmęczyłęm, może napijesz się ze mną czegoś?\" albo cos w tym stylu;)

Gość brazil_stud
Chodzi o jakies proste ale chwytne pytania, zagadanie. Od razu wyskoczyc zpytaniem czy napijemy sie razem piwa, czy pogadamy? Od czego zaczac zeby nie spotkac sie z odmowa?

Gość brazil_stud
bezzębna_łachudra==>> Dzieki, o takie wskazowki wlasnie mi chodzi ;]

Gość Tadek_Niejadek
Poszukaj sobie gdzieś na sieci poradnika "tajemnice uwodzenia". Tam jest cały rozdział poświęcony temu jak podrywać kobiety w klubach, na dyskotekach itp. Jest tam sporo porad, sam nawet kiedyś z paru skorzystałem.

Gość tekst
"jesteś dupa w chuj" powinien wystarczyć, najwyżej dorzuć "chętnie bym Cie posunął"

no ale to zalezy po co chce się kogos poderwać;) jak na seks to jasne, że wystarczy przycisnąć stercząca pałę do tyłka delikwentki:D ale myslałam, że autorowi chodzi o to, żeby poznać jakąś fajną dziewczynę, a nie sobie tlkyo bzyknąć:)

wtedy niech lepiej siedzi gdzieś na kanapie i obserwuje dziewczynę, ewentualnie czasami jak złapie jej wzrok, niech weźmie szkalneczkę do góry i wypije jej zdrówko;)

tlyko, że potem taki jeden z drugim zaraz ruszyć mózgownicą i cos oryginalnego wymyslić to lata to forumach i porady szuka:P:P:P a jak już się znajdzie w łóżku to co, tez ma co 5 minut do kompa latac po wskazówki:P