Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brazil_stud

Jak PODERWAC dziewczyne W TANCU?

Polecane posty

Tomi, jakby co to nie ja... :P choć zgadzam sie że potrzebny Ci jest kop w dupę albo strzał w ryja na orzezwienie niz głaskanie i zwacczanie do końca :O :O :O

i błagam kurwa zmień ten podpis bo on Cię tak chujowo nakręca-daj sobie \"don\'t give up\" jezeli musi t o juz byc coś z \"najlepszego zespołu w historii dance\"

Gość do tomka
ogoliles sie wkoncu? facet,to pierwsza rzecz jaka powinienes zrobic wychodzac do ludzi a co dopiero szukajac kobiety! spojrz w lustro i zacznij dzialac stary!

ile Ty Tomaj jednocześnie topików obsługujesz o tej tematyce??

chyba się napierdolic pójdę albo spizgać-prosze niech ktos złoży wniosek o odsunięcie mnie od kafe za przeżywanie- ale ja kurwa nie mogę już-Ty stosujesz metodę zdartej płyty wobec samego siebie :O :O :O

Gość do tomka
facet - polecam terapie w psychiatryku. przeciez to w pale sie nie miesci jak mozna byc tak popierdolonym facetem! gosciu idz sie leczyc poki czas. moze jeszcze uda sie ciebie uratowac. chociaz watpie w to.

Tomek czy Ty się ze mnie nabijasz? jak tak to po IP znajdę i kosę Ci wbije w cewkę chyba... 😡

Gość do tomka
tomek- kobiety szukaja przedewszystkiem zadbanych facetow. a ty na pierwszy rzut oka wygladasz na wszystko inne jak zadbany!

ja też polecam terapię-psychoanaliza...mówię powaznie fakty to są kurwa takie że jest na termometrze 15 stopni albo że masz 195 wzrostu; reszta to pierdolenie Twoje którym nakręcasz i wywołujesz chuja z lasu :O

Gość do tomka
ja pierdole,nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ludzie trzymajcie mnie bo leb mi puchnie! jezeli bym sie uzalala nad soba,ze jestem sama i nie mam faceta a KAZDY!!! by mi radzi -schudnij -zmien fryza -pomaluj sie -ubierz ladnie a ja dalej nic bym nie robila i dalej sie uzalala to wybacz,ale znaczyloby to,ze chce sie uzalac i chce byc sama. albo jestem psych-chora. tak jak ty.

daj jeszcze raz linka do tych fotek swoich bo mi się szukac nie chce...

Gość do tomka
briggs - nie nosi cie jeszcze? ;) boziu,co za klient? rece opadaja. nie dziwie sie tomek,ze jestes sam.

ale on ma kurwa bardziej z osobowością problem - nie ma przeca trzech oczu ani chuja na czole więc nie może byc tak zle-przecież kasztany też laski wyrywają...ja pierdole, nie pisz mu że jest niezadbany bo postępu zadnego nie będzie w myśleniu miał-póki co o siebie nie dba żeby wytłumaczenie mieć-jak już wyczai że pronblem ma pod kopułą to zadba, ogoli się i chuj tam co jeszcze trzeba wrzuc te fotki

Gość do tomka
ale o jakie fakty ci facet chodzi?

mam kurwa na fotka pl wejśc i wpisac tomek 1982????? nie mozesz jeszcze raz linknąć????? Tomek-czy gdyby panna do Ciebie przyszła to byś jej przypadkiem nie pogonił???

Gość do tomka
hihihi

spójrz na poprzednie strony-nosiale ja jestem kurwa wrażliwy dlatego chce przekonać jakoś........ :)

tomek jak specjalnie zrobiłeś głupi ryj do tego zdjęcia to go nie wrzucaj-spróbuj jebnąć fotke którą wysłałbyś lasce żeby się z nią umówic a nie taką żeby przekonać towarzystwo że jesteś ni w chuj...

tzn po jakiemu? wrzuciłeś fotke i linki dałeś i w tym samym poście sie rozmysliłeś...no w stringach ze słoniową trąbka miałeś to zdjęcie????????????/

Gość do tomka
tomek - powiedz szczerze,po co ci ten wasik- alfonsik?

zostaw to jutro dea albo łachudra oceni i zobaczysz bo ja nie umiem Ci powiedzieć; lepiej żebys z twarzą zdjęcie dał...

Gość do tomka
tomek,nawet jakbys mial krolicza warge to moim skromnym zdaniem o niebo lepiej wygladasz bez tego zarostu na paszczy! serio! a nie jestem z zadnego topika,ktory znasz. niestety.

chcesz mi powiedzieć że dla facetów sie możesz prężyć a dla babek nie...??? :O to zdjęcie to raczej nie \"tylko męskie sprawy\" >>> co do wąsa-racja, dziś wąs jest zdecydowanie na niee :O

Gość do tomka
tomus - a nie zamierzasz troche schudnac? tak ok 10-15 kg?

Gość do tomka
nie zartuje,przydaloby ci sie ;)

prowokacja czy nie zastanów się; schudnącć to niekoniecznie ale coś z twarzą-może faktycznie brzytwa, i włosy-masz kręcone, to komplikuje w pizdu niestety... ale i tak chodzi tu o WYRAZ TWARZY!!! musisz po prostu zmienic spojrzenie wyruchanego-przez-słonia-nosorożca na jakieś luzniejsze, SWOJE

jak Ty myslisz ze jesteś sdzczupły to też nie dziwie się ze masz różne inne skale dziwne...kim jest "do tomka"?ciekawi mnie :P