Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brazil_stud

Jak PODERWAC dziewczyne W TANCU?

Polecane posty

a jak przykładów Ci mało co do dowolności sędziowskiej to chociaż gołota-ruiz sobie przypomnij albo kliczko-peter(gdzie jak dla mnie władek powinien przejebać)albo wspomniane petera z toneyem gdzie jeden dał 116-11 dla jednego a inny tyle samo dla drugiego :O :O :O czy my tą rozmową nie odstraszamy?

hej deuś 🖐️ 🌻 no właśnie-a ja myślę że to władek sie nie postarał i to że 3 razy się podnosił to za duzo-peter tylko raz się zachwiał a władek już widziałem go w trumnie-w ogóle nie przeważał, dałbym mu tam ze 3 rundy...:O...gołota z ruizem po prostu wygrał! ale go wydymali-tak uważam... kto co ceni-to punktuje

możemy dac inny temat rozmowy jak chcesz...:p albo dwa jechać :D o Briggsie nie słyszałaś?... :P (w sumie dwóch jest :P )

nie sil się-ja różne fora też widziałem, pytam o Twoje zdanie..bo z Tobą o ym gadam; jak na knura to własnie tam widziałem że kontrolował władka-władek po prostu miał respekt przed tymi cepami, to było dla mnie widoczne-poza tym knur był tam jakiś...odtłuszczony, co mu pomogło wytrwać do końca bo władi by go inaczej zamęczył; no coż-różnice w naszych zdaniach wynikają z tego że ja-w swym szczeniactwie- mam słabośc że lubię też bumów :P no a jutro to o której tak-cały dzień?widzisz-do każdego można dojść...:D czemu dzisiaj tak krótko-praca pochłania?

Brewster kliczkę faktycznie tryknął po swojemu :) gołoty fanem nie jestem-bo dla mnie taka psycha to jest dla mnie dyskfalifikacja(cud że ruiz tak słabo wypadł)- a i władka niezbyt choć jest w sumie prawie kompletny-tyko szczena mogłaby mocniej siedzieć w zawiasach :O jak on z nigeryjskim koszmarem przetrwał to nie wiem :O

no co do klękania-o ile dobrze wiem, o czym mówisz- to mozliwe bo akurat tamte pizgnięcia atomowe nie były(takie dwa wiejskie proste chyba ), ale pierwsze dwie leżanki udawane nie były

no ja bez problemu się dogadam też z kobietą :P :P :P :D babskie tematy też mnie kręcą bo ploty lubię :P

czemu stańczxykowe posty wczoraj wyjebali? bluznił cos tu gówniarzyna? :)

dlaczego?po pijanemu miłośc łachudrze wyznał i się potem zawstydził śmiałości??? :P :P :P skąd Tomi wiesz?

dziwny chłopaczyna-prawictwo mu namąciło :P :P :P mi kasują nawet bez mojego wstawiennictwa :P nawet topic o tym że mi topiki kasują skasowali :O babskie grono?

zajebiście-to co brysiu lubi najbardziej ! a co jak się schleją? ciekawe...:P :P :P w męskim to tylko dzisiaj się rozkręciło i kiedyś na nazich jechanie(podejrzewam po stopniu prymitywizmu ze drugi podszywacz był facetem) chciałbym byc tak nieskomplikowany :P

stańczyk po prostu skończył ze sobą :O wraca stary dobry Tomi :P

a jak myślisz? :P też zależy czy się uwalą na smutno, czy na wesoło , czy jeszcze inaczej :P moją inwencję z grubsza znasz :D Tomiego wciągniemy w babskie grono-ja nie rozumiem czemu ZTomi nie znajdzie tutaj też samotnej...na pewno jest tu choc 1000 takich jego odpowiedniczek, niejedna pewnie fajna

stańczyk zgolił brodę i pejsy(depeszki sobie zostawił) i na łowy ruszył :classic_cool: strzeżcie się wilków nocą kobiety! :D

nie \"koliguje\" ? ale co...szukanie w realu? zależy od proporcji...

albo-\"JESTEM SKOŃCZONY_ZMIESZANY I WSTRZĄŚNIĘTY... :( :( \" :P nie no-koleżanka z penisem? tak mnie odbierasz? :O :O :O rozumiem że mam być briggsem-zdobywcą albo nie byc wcale ...:P kto powiedział że facet czasem maseczki se nie może zapodać? :P :P :P :D

ale Tomi Ty pisałes że nigdy nie miałeś żadnego podejścia-czyli że pasowałeś jak andrzej53 jeszcze przed gwizdkiem :O tutaj jest jednak racja-jeżeli ma się 0 podejść to mozna się zniechęcic-im więcej w ogóle tym łatwiej znieść czarna polewkę... :) czy ten kto Cię tu pociesza sam jest szczęśliwy nigdy się nie dowiesz... widzisz-dea i łachudra mają panów swoich a siedzą na kafe-czyli nie tylko zdołowani :)

no a co by mialo być ? no tak bez wyjaśnieniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa??? 😡 :classic_cool: 🌻 :D

a czy wierzymy w to że znajdziesz kobitkę? ja tam wierzę-bo skoro nie uciekasz przed tym problemem i sobie z tym w twarz umiesz spojrzeć to w końcu coś z tym zrobisz...tylko weż nie mów motywów typu \"do marca się wyjaśni\"-bo sobie odkładasz a w marcu będzie napięcie, sraka wielka i się tylko zdołujesz a terminu Ci nikt nie wyznaczył jak na studiach...chyba że wróżce wierzysz-no ale jak pisałeś-nie ma sens wtedy o nic pytać :O

no dokładnie tak jest... z tą różnicą że czasem dziewczyna za bardzo chce i też problem :P pewności Ci musi brakowac bo jak ma nie brakować skoro zniechęcasz na starcie?? musi wiedzieć że tracąc Cię facet, traci coś czego łatwo gdzie indziej nie znajdzie-dlatego nie szukaj kafelka bo one szukaja tego co raczej łatwo znajdą (wiesz co mam na myśli) ale takiej która to zauważy... widzisz-trzeba trochę autoprezentacji, nawet pozy lekkiej (na realu oczywiście) bo przyzwyczajenie staje się często drugą naturą a i komus wtedy możesz w głowie zakręcić

spróbuj tutaj zagadać jakąś panią, poszukaj najpierw tu tematu(jeżeli już tak naprawdę trzeba tematu jakiegoś konkretnego) a jak zobaczysz że umiesz tu rozmowę kręcić to i na realu może się lepiej poczujesz

ale kurwa dlaczego w maju akurat obite? kolizja międzyplanetarna? cykle rozpłodowe roztoczy na Twojej skórze? walka gołoty z saletą? członka wtedy ucinasz? tell me ziom

sierpnia zatem-takie dwumiesiącówki masz gdzie chcesz na początku planować, potem się zbierasz i trenujesz a na koniec podbijasz jak eryk rudy?

no i dobrze-widzisz?nawet a53 wraca!ja bym na jego miejscu do argentyny spierdolił a on wraca! a Ty weżz niego przykład i sie nie daj bo potem będziesz miał na starośc gębę jak wyżej wspomniany miał minutę po pierwszym gongu 21 maja 2005 a dlaczego teraz nic sie nie wydarzy? biorytmy nie korelują? masz jesienną depresję?

czyli w maju maja nagle zacząc CI do chaty się wbijać jak szalone? facet-musisz wyjśc gdzieś z tym-choćby tutaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po prostu musisz upatrzyć i próbować...jak lew albo hiena(lepiej pierwsze) :O

czy ty czytasz co Ci piszę? nie ma limitu boś nie próbował! kurwasz musisz spróbować wreszcie bo co to za miowienie że Cię żadna nie chce skoroś nie próbował... wiadomo że czasem same chcą ale skoro twierdzisz że aż tak je odpychasz to może pora byś przestał byc łowcą zciemnej nory? jakie to warunki w maju będą-pogodowe? to juz coś, zawsze wtedy się najwięcej par rozstaje chyab i łączy... wiadomo-po 8 miechach wychodzi słońce i Polakom i innym polarnikom miłości się chce :D

nigdzie nie napisałem że odpychasz fizycznością, zresztą człowiek dpycha fizycznością jedynie w skrajnych wypadkach-zrozum że dla samego wyglądu nikt na nikogo nie leci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nad sobą MOŻNA pracować zwłaszcza jak-tak jak Ty-widzi sie problem...tylko że Ty go kurwa po prostu spotęgowałeś i tak się rozrósł że nie widzisz pod tym rakiem żadnej zdrowej tkanki :O znam niejednego placka który znalazł sobię bardzo fajną panią i niejednego z potencjałem fizyczności dobrej który ma w tym dwie lewe ręce...

jaki los do chujca!!!!!!!!!zaczynam już przeklinać czyli jestem zaangażowany żeby Ci wbic do głowy że los to wytłumaczenie jakie sobie znajdujesz gdy coś nie idzie...zepnij zwieracze Tomek na chwilę i wtedy podejdż nawet na środku ulicy- niektóre dziewczyny są znudzone takimi wiejskimi zalotami na imprezach w remizie więc coś nietypowego zawsze będzie na miejscu... zatrudnij się jako rozdawca ulotek-będzie łatwiej o przypadkowy kontakt i cwicz komunikację FACET

Gość do tomka
czlowieku, ty jestes naprawde pojebany. wszyscy ci mowia jak krowie na rowie a ty dalej swoje! ogoliles sie chociaz wkoncu? czy mamusia nie pozwala................