Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milcia 19

Najgorsza jest niedziela....i rozstanie na tydzien z moim skarbem

Polecane posty

Nie możemy się teraz tak często spotykac bo piszę w tym roku maturę staram się w tyg uczyć pod kątem matury aby ją dobrze zdać.

Napisałam już wczesniej że w tyg chciałabym skupic się na nauce do matury.Wczesniej widywalismy się częściej...no ale teraz nadszedł czas aby wziąść się za naukę jeżeli chcę dostać się na studia:(

A oprócz nauki do matury jest jeszcze nauka aby pozaliczac wszystkie przedmioty i jakos aby to świadectwo wyglądało.I tak już widujemy się kiedy tylko się da.Czasami w tyg. się także spotykamy ale ostatnio coraz rzadziej.

ale nie sama nauką zyje człowiek:-) przeciez w pociagu mozesz sie uczyć a jemu poswiecic godzinę. ja dojezdzałam do szkoły... nieraz było tak ze konczyłam szkołe o 12. potem wracałam na obiad do domu i popołudniem znów w pociag i jazda na kolejne zajecia przygotowujące do matury. jesli bardzo chcesz to wszystko uda sie pogodzić:-)

Ale wiesz potem gdyby mi się noga podwinęła na maturze i nie dostała bym się na farmacje mieli by do mnie pretensje rodzice i zresztą ja sama.

chcesz studiować dla rodziców? no dobra konec tematu. ja jednak uważam ze musi być umiar:-) mój brat miał w tym roku mature i był z dziewczyna i co 2 dni sie spotykali mimo ze dojezdzała do szkoły 20 km chodził na korepetycje jakies kursy i dostał sie na wymarzony kierunek i jeszcze na jakies 3 inne wiec mozna wszystko pogodzić:-)nawet jesli sie nie jest geniuszem bo mój brat do nich nie nalezy.misi byc zachowany umiar:-)

Nie uczę się dla rodziców ale chcę aby byli ze mnie zadowoleni.ALe mniejsza z tym ;) Unitra jak to nie zwracamy na Ciebie uwagi. Ja tez lece spac 👄

Będę jutro wieczorem to pogadamy bo juz dzis jestem zmęczona Ok? To narazie dziewczyny dobranoc i kolorowych snów 👄

własnie... brak tematu:-( ale troche poważniej... nie próbowałas przekonac rodziców do swojego chłopaka?

Gość a moj łobuziak....
jest 3000 km stad..i co ja mam powiedziec?? :( widujemy sie raz na 2 miesiace..teraz zostal mi jeszcze miesiac...wraca na swieta :D

ehhh to skomplikowane troche. ja musze spadac bo musze sie wykapac a rano trzeba wstac musze leciec :( pasku 👄

ostatnia moja wypowiedz była do initry bo to jej rodzice chyba nie akceptuja jej faceta mam racje?

Gość wspaniale
hmmmmm... może tak... ja też uczę się w tym roku do matury, widujemy się z moim skarbem często, wszystko jest tylko kwestią dobrej organizacji czasu, a uwierz mi, na brak zajęć nie narzekam. Jakoś niecały rok temu, przygotowywałam się do olimpiady, ponadto część czasu poświęcałam na sport, widywaliśmy sięz moim kochaniem raz na tydzień,na krótko... I szczerze powiedziawszy, było ciężko, ja tego tak może nie odczuwałam, ale on miał mniej zajęć w tym czasie i bardziej go to dotykało. obecnie ja po prostu staram się nie marnować czasu, dużo spraw załatwiam w szkole na bieżąco, często uczę się razem z nim, nie marnuję czasu na siedzenie w necie, pogaduchy o niczym, kiedy wiem, że muszę coś zrobić i jakoś to idzie :) a nawet bardzo dobrze idzie :) także nie można się zasłaniać nauką ;) a tępolcem naprawdę nie jestem ;)