Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milcia 19

Najgorsza jest niedziela....i rozstanie na tydzien z moim skarbem

Polecane posty

Hej nie mogłam wczesniej pisać. Ja z moim Skarbem jestem 7 miesięcy,dzieli nas też tylko 30 km,ale nie widujemy się w ciagu tygodnia. Oboje do późna pracujemy i nie możemy. Chociaż chciaŁABYM,ABY BYŁO INACZEJ,ABY PRZYJEŻDZAŁ DO MNIE CZĘŚCIEJ-jednak on sięwykręca

no wrocilam. Ja jestem smutna bo baldzo mi sie teskni do mojego skarba :(:(:(:(:(:(:(

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Przepraszam nie bylo mnie byłam się kąpac:).Jestes jeszcze może? A ja się dzis widziałam z moim skarbem ale sie pokłócilismy (pierwszy raz od dłuższego juz czasu)i jest mi strasznie z tego powodu przykro:( A wy nadal się nie widujecie?

Hej.Ja tak samo musiałam na chwilke z kompa zejsc.Śnieżynka tak własnie czasem bywa ....mi tez pare razy usunęła się moja wypowiedz.A ja dzis także widziałam się z moim chłopakiem:)Ale się cieszę jutro już czwartek i niedługo caly weekendzik spędzony znów z moim skarbem

Ja jestem. Milcia a co bylo w tej wypowiedzi do mnie co sie usunela??? ja tez mialam sie widziec z moim skarbem ale przez mojego jebnietego brata sie z nim nie widzialam a mial wlsnie teraz do mnie przyjsc😭

Witajcie :) jak ja bardzo się cieszę,że jutro już piątek i,ze niebawem spotkam się z moim ukochanym

Unitra to nie mi się wiadomość usunęła tylko Śnieżynce:) Co tam słychać ?Julka już jestesmy:) Ale się cieszę jutro już piątek i będę widziec się z moim chłopakiem.

Jula widzę że mamy podobne myśli :) Oj ja tez się bardzo cieszę ....Julka a ile Ty już jestes ze swoim chłopakiem?

jesteśmy ze sobą zaledwie 7 miesięcy, a tak bardzo go kocham,że ne wyobrażam sobie teraz życia bez niego

Unitra ale nie denewruj się może w ten weekend też się spotkasz ze swoim :)? A czemu przez brata się dzis z nim nie zobaczyłas?

bo marcin mu napisal ze wpadnie a moj brat mu na to ze woli gdzies se wyjsc... nie zobacze sie z nim w weekend 😭

Aha bo Twój brat i chłopak są znajomymi tak? Unitra a czy wy nie możecie się spotkać po cichaczu tak?Przeciez w niedzielę mogłby chwilę znaleźć dla Ciebie czasu. Jula a wy czemu tez spotykacie się tylko w weekendy?

tak to kumple z ogolniaka jeszcze. nie mozemybo on jest w weekend w szkole

Mój chłopak też chodzi do szkoły w soboty i niedziele a mimo to znajduje dla mnie czas.... Unitra mi się wydaje że powinnas pogadac ze swoim chłopakiem ....bo nie wierzę że nie może znaleźć dla Ciebie nawet to pół godzinki

ale to jest tak: on chodzi w weekendy do szkoly a w tygodniu pracuje a jak on ma czas to ja musze sie uczyc

on pracuje, ja pracuje i nie mamy kiedy :( a dzieli nas zaledwie,albo i aż 30 km

Unitra ale przecież w tej szkole w te weekendy nie siedzi od 6 rano do 22 :O Rozumię jak ktos nie mieszka koło siebie i widuje sie w weekendy....ale wy mieszkacie blisko siebie i nie widzieliscie się tyle czasu? Mój chłopak mieszka ode mnie jakies 30km pracuje,a w weekendy chodzi do szkoły i nie było jeszcze takiego weekendu (od 4lat)abysmy się nie widzieli.

tylko ze ja za bardzo wieczorami jak on wraca kolo 10 wieczorem nie moge wyjsc