Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

on24

Lista prawiczkow

Polecane posty

Gość los niedowidzący
Tak se siedzę i patrzę. Co by tu naszykować..? No co by tu naszykować..? W sprawie Tomka to chyba nawet palcem nie kiwnę... Ciągle tylko czeka i czeka i marudzi i marudzi: "Co los przyniesie, co naszykuje..." Bla bla bla bla bla ble... :p

nie wiem, czemu link nie wszedl, ale to ten sam link, ktory ktos wkleil na poprzedniej stronie

Gość czarnulki sa fajne
mimo że maja bujne włoski :p

Gość dyzio marzyciel
Ja tam nie jestem tak przystojny jak Summaries i nie zrobię tylu pompek, ale się nie będę zastanawiał i zaraz capnę taką czarnulkę gdy mi tylko w oczy zaglądnie ;)

Gość a ja wyglądam prawie jak ta
no bo mężczyzna nie musi być przystojny, tylko z deczka od diabła ładniejszy :)

nie rozumie dlaczego moderator kasuje, nawet jeśli nikogo nie obraża:O, linki nie były wszystkie złe :O. więcej rozwagi pani modek !

Gość dyzio marzyciel
Nie topici, tylko posty :D Jesteś jak taki szkolny skarżypyta :p tylko krzyczysz "bo powiem pani!" żadna baba Cię nie zechce, ty marudo :p

Gość znaczy wykasowała twoie
wpisy. Bo gadasz sam ze sobą. Nikogo to nie obchodzi :classic_cool:

Gość gf55
"no bo mężczyzna nie musi być przystojny, tylko z deczka od diabła ładniejszy " ile razy to juz slyszalem... a jakos na ulicach, to dziewczyny chodza tylko z przystojniaczkami.

moje też :( a nie jestem dyzio ! napisałam prawę o summaries.

Gość dyzio marzyciel
Od diabła to ja jestem o cały kilogram ładniejszy :D a głos mam taki, że się pannom nogi same rozsuwają ;) nie mówiąc o tym jak inteligentnie potrafię bawić rozmową i potem nie tylko rozmową a tak zupełnie potem to nawet nie zasypiam, i nie palę i nawet mogę herbaty zrobić ;) czy tam co innego...

no nie wiem, dla mnie pociągająca się intelugencja mężczyzny :) raz, że tak facet potrafi zwrócić na siebie uwagę, dwa zatrzymać kobietę na długo :) ja tam wolę brzydali co mi się podobają:)

dyzio, a masz jeszcze takie cuś w oczach :classic_cool: ?

Gość dyzio marzyciel
Się spotkalem z opinią, że mam takie CÓŚ ;)

Gość brzydal prawdziwy
Mężczyzna musi być troche lepszy od diabła? Dobre sobie, gdy kobieta tak twierdzi ma na myśli kogoś niezbyt przystojnego, ale co z takimi, którzy są naprawde brzydcy, brzydkością prawdziwą?

Gość dyzio marzyciel
no, kolego z brzydkością prawdziwą to jest już prawdziwy problem :(

brzydal :O, generalnie to ja jestem zdania że każdy może się podoba, grunt to się odpowiednio dobrać; a z tymi brzydali to jest z reguły tak, że miast się skupić na wnętrzu które na prawdziwe kobiety :classic_cool: bardzo działa, to tylko narzekają i marudzą, blecht :( - ile można tego słuchać.

ja kiedyś tak bardzo szalałam, za rudzielcem, miał chyba z 176cm i odstające uszy, a taka aurę wokół siebie rozsiewał, był radosny a przy tym taki męski, czasem melancholijny (jakie to bywa seksi:D) że nic mi to nie robiło. ale wybrał pięknięjszą ode mnie :O :( :D

Gość brzydal prawdziwy
A z tymi brzydalami to jest tak, ze są tak brzydcy, że nie ma co się skupiać na wnętrzu jeśli przez zewnętrze nie ma się szans. Jest pewna granica tolerancji brzydoty.

brzydal - gadasz głupoty :(. zapodaj swoje foto 8-)

Gość brzydal prawdziwy
Nie zapodam foto, nikt kto zapodał foto na kafeterii dobrze na tym nie wyszedł. Mogę co najwyżej wrzucić krótki, zniechęcający opis.

to dawaj :)

Gość brzydal prawdziwy
a prosze bardzo - 170cm wzrostu, 65 kg. Włosy - zacząłem łysieć w wieku 24lat, w tej chwili mam wielkie zakola i łyse kółko na czubku głowy. Twarz pokryta trądzikiem, który zdaje się nigdy nie przejdzie. Oczy zapuchnięte i przekrwione wskutek alergii, na którą cierpie od dawna, zęby lekko pożółkłe, z powodu licznych lekarstw, które musiałem brać w dzieciństwie. Dodaj do tego nieciekawe rysy twarzy i masz pełen obraz.

stańczyk to Ty ? Twoja opinia nie może być obiektywna, niedawno sama byłam świadkiem jak się wymieniłeś z kimś foto, i ta dziewczyna miała nick na A, pisała, że jesteś fajny ! pokochałeś te swoje problemy :( i tyle, i Ci z nimi dobrze, i ciągle tylko szukasz pocieszeń. jak ja bym tutaj odmalował słowem siebie, i to jeszcze bez makijażu, to by wszyscy uciekli, a w rzeczywistości to wygląda zupełnie inaczej. jesteśmy bardziej krytyczni wobec siebie, a innym, to co nam się nie podoba, wcale nie będziesz przeszkadzac.

wcale nie musi przeszkadzac.>>>>miało być.

Gość dyzio marzyciel
co to znaczy przyzwoite :D ??? wszystkie panie były ubrane!!! Jeju jaki Ty nudziarz jesteś!

Gość brzydal prawdziwy
Stańczyk zabanowany, ale jest nas całkiem sporo. Nie szukam pocieszeń, nie pokochałem też swoich problemów, nauczyłem się z nimi żyć. Po prostu nie lubię tej hipokryzji i wypowiedzi w stylu "wygląd nie jest ważny...", bo jest. Wiem, że kobieta/facet może być z kimś ze względu na osobowość, charakter i inteligencje , ale tylko jeśli ten ktoś spełnia choć minimalne wymagania dotyczące wyglądu.

Gość frustrat opanował temat
i się rządzi. Rozpocznijmy akcję ignorowania trolla summarisa. Nie odpowiadajcie na jego banialuki to się znudzi i sobie pójdzie gdzieś indziej żeby tam desperacko poszukiwać aprobaty i jakiegokolwiek kontaktu z drugim człowiekiem