Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2015 Szilka jesteś rozkoszna ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2015 dr Mariusz Wysocki - genialny specjalista Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2015 dr Artur Śliwiński z Art Medical Center Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 27, 2015 Szukam opinii na temat Artura Gromadzińskiego z Poznania z góry serdecznie dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 23, 2015 ja kiedys bylam na zabiegu z botoxem tutaj www.lekarze-kolber.pl naprawde swietni specjalisci i bardzo dobra opieka, polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość michalkowska889 Napisano Grudzień 5, 2015 Ja z mojego jak najbardziej pozytywnego doświadczenia polecam również i Wam Pana doktora Andrzeja Dmytrzaka, pracującego w tej klinice http://www.aestheticmed.com.pl/ Mega profesjonalista, przemiły lekarz, pomocny , zawsze doradzi i poprowadzi przez zabieg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 9, 2015 Jeżeli komuś zależy na dobrym chirurgu naczyniowym to w Katowicach doktor Krzysztof Ziaja. Chirurg ogólny i naczyniowy, który pomógł mi się uporać po wypadku, jest idealną osoba by wam pomóc. Zdiagnozował problem i przede wszystkim od początku do końca potrafił go zrealizować. Tak powinno być wszędzie! O doktorze można przeczytać odrobinę więcej na http://www.chirurgangiologkatowice.pl/ i co więcej od razu się z nim skontaktować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 9, 2015 I znowu same reklamy- 3 wpisy wyżej- żal. Wy nawet nie potraficie napisać postu jako zadowolona klientka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 27, 2015 W Warszawie to własnie jest jeden z najlepszych specjalistów http://www.aestheticmed.com.pl/pl/chirurgia-plastyczna/konsultacje i szczerze polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 28, 2015 Dr Monika Grzesiak z Warszawy jak chodzi o piersi - rewelacja! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 29, 2015 Szczerze mówiąc dr Dmytrzak cieszy sie naprawde świetnymi opiniami jak wysokiej klasy specjalista. No i też przede wszystkim bardzo ciepły człowiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 29, 2015 Zdecydowanie polecam klinikę warszawską dr Moniki Grzesiak. Bardzo dobra chirurg . Na konsultacji wzbudził moje zaufanie i zdecydowałam się na liposukcje- dla niewtajemniczonych- odsysanie tluszczu. Bolesna sprawa, długa rehabilitacja ale efekty wynagradzają każdy dzień po operacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2016 Najlepiej jest odszukać pacjentów i zobaczyć co oni mają do powiedzenia, lepszej rekomendacji nie ma. Tak jest w przypadku dr Dmytrzaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 19, 2016 Dr Dmytrzak to najlepszy ze specjalistów z jakimi ja miałam odczynienia. Naprawde szczerze polecam jesli chcecie poddać sie własnei takiemu zabiegowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 19, 2016 Dr Aldona Stachura! Najlepszy lekarz na jakiego trafiłam od lat. Od razu widać, że chce pomóc rozwiązać problem, a nie każdemu wciska ten sam zabieg. Byłam na odsysaniu tłuszczu z modelowaniem sylwetki. Bardzo dobre efekty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 20, 2016 Dr.Szczyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 13, 2016 Zawsze warto sobie zajrzeć oprócz forum internetowego na jakieś portale firm, usług typu pkt.pl gdzie można opiniować danego lekarza. Ja tam zawsze zerkam żeby się utwierdzić w moim wyborze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 13, 2016 DR SZCZYT wg. mnie najgorszy specjalista Sp....ł mi nos Nie polecam i nie pozdrawiam Pana Doktora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2016 unikać sankowskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 30, 2016 Dr Żukowska Łódź - piersi - rewelacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 30, 2016 chyba w drugą strone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 11, 2016 Ja nie polecam dr .Knasta z Wroclawia.Po plastyce brzucha spore komplikacje.Blad w sztuce lekarskiej.Drugi dzien po zabiegu zauwazylam zaczerwienienie, dr. stwierdzil ze to siniaczek.Z tego 'siniaczka' zrobila sie ogromna rana.Dla mnie wygladalo to jak poparzenie ,gdyz byl jeszcze babel z woda.Po miesiacu wyciol mi rane ze strupem,ktora nie miala szans sie nawet zagoic.Dr juz przy operacji sie zabezpieczyl ,i pozostawil mi nadmiar skory na ewentualne wyciecie swojego bledu.Po wycieciu strupa i tak pozostal mi nadmiar skory ,przez co dlugo utrzymywaly sie plyny i opychlizna.Moj brzuch na dzien dziasiejszy nadaje sie do mini plastyki.Dr.stwierdzilze i tak powinnam sie cieszyc ,ze strua usunol mi za darmo bo ta ja powinnam poniesc koszta -tylko ze toby blad w sztuce lekarskiej.Lecz Lekarze plastycy sa zabezpieczeni od takich przypadkow.Punkt martwica ;I tu dr podciagnol swoje partactwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nataszaak Napisano Czerwiec 1, 2016 Polecam Dr Martę Gałęską. Może nie chirurg ale stomatolog i specjalistka medycyny estetycznej. Zrobiłam sobie usta i jestem w pełni zadowolona. http://www.unimed.szczecin.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 13, 2016 Polecałabym odwiedzic to miejsce http://www.aestheticmed.com.pl/pl Powiem Wam ze to jedna z najlepszych Klinik w stolicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 16, 2016 Wszyscy chirurdzy nosy zmniejszają a dr Jadczak powiększa.Jeśli chcesz brzydki,duży nos gorąco polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 16, 2016 Dr Krawczyński Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 16, 2016 Wykreślić Szczyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2016 dr Dorota Żukowska / Łódź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 27, 2016 Jestem za i jeśli ja miałabym mieć wykonywany taki własnie zabieg to szczerze Wam mówie ze byłaby to sprawdzona i profesjonalna klinika jak własnie Aestheticmed. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2016 Musze powiedziec ze klinika Aestheticmed w Szczecinie jest zdecydowanie numerem jeden jeśli chodzi własnie o wspomniane zabiegi. I warto moim zdaniem postawić na nasjlepszych specjalistów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach