Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość wara

Lista dobrych chirurgów!!!

Polecane posty

Gość gość
Szilka jesteś rozkoszna !

Gość gość
dr Mariusz Wysocki - genialny specjalista

Gość gość
dr Artur Śliwiński z Art Medical Center

Gość gość
Szukam opinii na temat Artura Gromadzińskiego z Poznania z góry serdecznie dziękuję.

Gość gość
ja kiedys bylam na zabiegu z botoxem tutaj www.lekarze-kolber.pl naprawde swietni specjalisci i bardzo dobra opieka, polecam

Gość michalkowska889
Ja z mojego jak najbardziej pozytywnego doświadczenia polecam również i Wam Pana doktora Andrzeja Dmytrzaka, pracującego w tej klinice http://www.aestheticmed.com.pl/ Mega profesjonalista, przemiły lekarz, pomocny , zawsze doradzi i poprowadzi przez zabieg.

Gość gość
Jeżeli komuś zależy na dobrym chirurgu naczyniowym to w Katowicach doktor Krzysztof Ziaja. Chirurg ogólny i naczyniowy, który pomógł mi się uporać po wypadku, jest idealną osoba by wam pomóc. Zdiagnozował problem i przede wszystkim od początku do końca potrafił go zrealizować. Tak powinno być wszędzie! O doktorze można przeczytać odrobinę więcej na http://www.chirurgangiologkatowice.pl/ i co więcej od razu się z nim skontaktować.

Gość gość
I znowu same reklamy- 3 wpisy wyżej- żal. Wy nawet nie potraficie napisać postu jako zadowolona klientka :D

Gość gość
Dr Monika Grzesiak z Warszawy jak chodzi o piersi - rewelacja!

Gość gość
Szczerze mówiąc dr Dmytrzak cieszy sie naprawde świetnymi opiniami jak wysokiej klasy specjalista. No i też przede wszystkim bardzo ciepły człowiek.

Gość gość
Zdecydowanie polecam klinikę warszawską dr Moniki Grzesiak. Bardzo dobra chirurg . Na konsultacji wzbudził moje zaufanie i zdecydowałam się na liposukcje- dla niewtajemniczonych- odsysanie tluszczu. Bolesna sprawa, długa rehabilitacja ale efekty wynagradzają każdy dzień po operacji

Gość gość
Najlepiej jest odszukać pacjentów i zobaczyć co oni mają do powiedzenia, lepszej rekomendacji nie ma. Tak jest w przypadku dr Dmytrzaka.

Gość gość
Dr Dmytrzak to najlepszy ze specjalistów z jakimi ja miałam odczynienia. Naprawde szczerze polecam jesli chcecie poddać sie własnei takiemu zabiegowi.

Gość gość
Dr Aldona Stachura! Najlepszy lekarz na jakiego trafiłam od lat. Od razu widać, że chce pomóc rozwiązać problem, a nie każdemu wciska ten sam zabieg. Byłam na odsysaniu tłuszczu z modelowaniem sylwetki. Bardzo dobre efekty.

Gość gość
Dr.Szczyt

Gość gość
Zawsze warto sobie zajrzeć oprócz forum internetowego na jakieś portale firm, usług typu pkt.pl gdzie można opiniować danego lekarza. Ja tam zawsze zerkam żeby się utwierdzić w moim wyborze.

Gość gość
DR SZCZYT wg. mnie najgorszy specjalista Sp....ł mi nos Nie polecam i nie pozdrawiam Pana Doktora

Gość gość
unikać sankowskiego.

Gość gość
Dr Żukowska Łódź - piersi - rewelacja

Gość gość
chyba w drugą strone

Gość gość
Ja nie polecam dr .Knasta z Wroclawia.Po plastyce brzucha spore komplikacje.Blad w sztuce lekarskiej.Drugi dzien po zabiegu zauwazylam zaczerwienienie, dr. stwierdzil ze to siniaczek.Z tego 'siniaczka' zrobila sie ogromna rana.Dla mnie wygladalo to jak poparzenie ,gdyz byl jeszcze babel z woda.Po miesiacu wyciol mi rane ze strupem,ktora nie miala szans sie nawet zagoic.Dr juz przy operacji sie zabezpieczyl ,i pozostawil mi nadmiar skory na ewentualne wyciecie swojego bledu.Po wycieciu strupa i tak pozostal mi nadmiar skory ,przez co dlugo utrzymywaly sie plyny i opychlizna.Moj brzuch na dzien dziasiejszy nadaje sie do mini plastyki.Dr.stwierdzilze i tak powinnam sie cieszyc ,ze strua usunol mi za darmo bo ta ja powinnam poniesc koszta -tylko ze toby blad w sztuce lekarskiej.Lecz Lekarze plastycy sa zabezpieczeni od takich przypadkow.Punkt martwica ;I tu dr podciagnol swoje partactwo

Gość nataszaak
Polecam Dr Martę Gałęską. Może nie chirurg ale stomatolog i specjalistka medycyny estetycznej. Zrobiłam sobie usta i jestem w pełni zadowolona. http://www.unimed.szczecin.pl/

Gość gość
Wszyscy chirurdzy nosy zmniejszają a dr Jadczak powiększa.Jeśli chcesz brzydki,duży nos gorąco polecam.

Gość gość
Dr Krawczyński

Gość gość
Wykreślić Szczyta

Gość gość
dr Dorota Żukowska / Łódź

Gość gość
Jestem za i jeśli ja miałabym mieć wykonywany taki własnie zabieg to szczerze Wam mówie ze byłaby to sprawdzona i profesjonalna klinika jak własnie Aestheticmed.

Gość gość
Musze powiedziec ze klinika Aestheticmed w Szczecinie jest zdecydowanie numerem jeden jeśli chodzi własnie o wspomniane zabiegi. I warto moim zdaniem postawić na nasjlepszych specjalistów.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować