Gość wara Napisano Listopad 23, 2006 Tu proszę wpisywać tylko dobrych polecanych chirurgów. Polecam Latkowskiego,Kolasinskiego, Stepniewskiego,Skupina.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiulka11 Napisano Listopad 23, 2006 dr. Brzuchański Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to bedzie tak Napisano Listopad 29, 2006 Szczyt Broma Skupin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sandra22 Napisano Listopad 29, 2006 sankowski, checinski, kasprzyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Arwen Napisano Listopad 29, 2006 Wójcicki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rrrrrrrrrrrrrrrr Napisano Listopad 29, 2006 Kolasiński Poznań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna6 0 Napisano Listopad 29, 2006 Ublizylas dr Szczytowi, umieszczajac przy jego nazwisku Brome. Poczytaj sobie kilka hasel np. \"UWAGA NA NAGANIACZKI MODEL - MED\" i inne, gdzie babki skarza sie na spaprane cycki (grube, wstretne i nierowne szwy, brodawki na roznym poziomie...) Poczytaj, co ma do powiedzenia \"SEDZIA SPRAWIEDLIWY\" pod tym samym haslem oraz w \"Gzie w Polsce dobrze robia biusty\". \"Sedzio, moze i tu napiszesz, jak wyglada Twoj nos po operacji u pana B.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestes Napisano Listopad 29, 2006 stuknieta anka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szczyt i broma Napisano Listopad 29, 2006 dobre sobie to tak jakby postawic mercedesa obok roweru :-0 mercedes to dr Szczyt rzecz jasna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna6 0 Napisano Listopad 30, 2006 Co TY mowisz, hulajnoge obok cadillaca. A teraz zdjecia mego spapranego brzucha, nie przez Brome wprawdzie, ale przez te sama szajke z MODEL - MED. Poniewaz pod innymi haslami "wyrzucaja" moje teksty, podaje je tu, a Wy, kochani, podajcie je dalej: http://www.geocities.com/kozlowska6/1.jpg http://www.geocities.com/kozlowska6/2.jpg http://www.geocities.com/kozlowska6/3.jpg. Zdjecia w spodniach czerwonych - moj brzuch po 1 operacji pana J.JETHONA, 2 tyg. po zabiegu. W zielonych - rok po poprawce, czyli operacji nr 2. Opisywalam moja historie na innych forach, wiec nie ma sensu sie powtarzac, ale naganiaczki MODEL - MED sprawily, ze moje teksty sa usuwane z takich forow jak "MODEL - MED W WARSZAWIE", "UWAGA NA ANNA6" oraz "UWAGA NA NAGANIACZKI MODEL - MED". Bardzo prosze, podajcie te adresy na watki, ktore mi zablokowano! Zwroccie uwage na pepek, przesuniety o 3 cm w prawo, nie odessany tluszcz i gruba, wstretna blizne... POZDRAWIAM I DZIEKUJE. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sluchaj anna Napisano Listopad 30, 2006 zerzne cie za dwie dychy jak sobie nalozysz paierowa torbe na glowe i przestaniesz dziamolic choc na pare minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lol... Napisano Listopad 30, 2006 Napisze tylko tyle -> Bog faktycznie kara za nieumiarkowanie w jedzeniu Dramat ten brzuch, ile masz lat ? Wspolczuje ci, strasznie cie ten &^%$# szpecił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polecam gorąco Napisano Listopad 30, 2006 Wójcickiego,Stępniewskiego,Szczyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Laurona Napisano Listopad 30, 2006 A sorry wy chyba o plastycznych piszecie :D to ja spadam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sosiczek Napisano Grudzień 1, 2006 polecam Stepniewskiego (aktualnie chyba pod Poznaniem lub w Poznaniu przyjmuje) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieszczęśliwa77 Napisano Grudzień 18, 2006 A czy jest jakiś dobry chirurg plastyczny w Rzeszowie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w rzeszowie operuje Napisano Grudzień 18, 2006 kuczynskipofzytaj jesli masz ochotę an tym forum http://xn--twojeciao-xub.pl/index.php o lekarzu który cie interesuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blagam Napisano Grudzień 18, 2006 tylko nie to forum http://xn--twojeciao-xub.pl/index.php blagam, nie!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieszczęśliwa77 Napisano Grudzień 19, 2006 Mam techniczne problemy z zalogowaniem na tym forum, a możesz coś więcej na jego temat napisać??? będę wdzięczna, bo jestem zainteresowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tylko nie twoje ciało Napisano Grudzień 19, 2006 jednak Bog czuwa nad Toba ze isę tam zalogowac nie mozesz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tylko nie twoje ciało Napisano Grudzień 19, 2006 tak jak czuwał nademną i nie zrobili mi operacji mózgu to dobrze moja nitka mi wystarcza by pisac na cafe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muchacha 0 Napisano Grudzień 19, 2006 Forum \"twoje ciało\" jest bardzo pomocne. Przepraszam, ale przeczytałam wasze wypowiedzi i zamiast listy lekarzy, znalazłam posty obrażających się nawzajem ludzi. O co wam chodzi??? Ile wy macie lat do cholery?! Po 15 i się nudzi? Pomagajcie sobie, bo zabiegi chirurgicze to nie zabawa - tylko poważa decyzja w życiu. A jak nie jesteście zainteresowani, to po prostu nie zaśmiecajcie kafeterii! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muchacha 0 Napisano Grudzień 19, 2006 Gratuluję pomysłów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trybus Napisano Grudzień 20, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dzidziunia Napisano Styczeń 19, 2007 Dr Stańczyk Warszawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Na 100 Napisano Styczeń 19, 2007 Jethon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WszechwiedzącA Napisano Styczeń 19, 2007 1. Wójcicki 2. Szczyt / Łątkowski 3. Skupin 4. Kubasik / Bielecki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WszechwiedzącA Napisano Styczeń 19, 2007 + Węgrzyn do 4. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WszechwiedzącA Napisano Styczeń 19, 2007 Skupin czasami podpada pod 4 a nawet i spada z listy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WszechwiedzącA Napisano Styczeń 19, 2007 ale i czasami wjedzie na 2. roznie bywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach