Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 3em Oeil

Powiadam tak

Polecane posty

Go艣膰 quis
Witam. 10:04 Agga26 Witam serdecznie i mam nadziej臋 na odpowied藕. Mam na imi臋 Agnieszka ur.04.07.1981. Czy mam szans臋 na znalezienie swojej drugiej po艂贸wki? ---- Przypomnij si臋, dzi艣 sorka-karty nie chca m贸wic. _______________________________ 11:41 migdal 3 em. witaj u mnie sie wszystko tak psuje, praktycznie juz nie mamy ontaktu i ja boje sie strasznie ze juz nic z tego nie bedzie...M. milczy a ja tez nie chce sie narzucac.ale juz nie mam sily.zupelnie nie wiem co robic... wiem ze potrzeba czasu ale jak dlugo mam czekac? zebralam Twoje odpowiedzi, jak nas odwiedzisz to zerknij prosze troszke wczesniej, taki dlugi post.mam wszystko juz zupelnie pomieszane... pozdrawiam cieplutko i czekam.prosze nie pomin mnie tym razem. pozdrowionka. ----- Karty radza bys zaakcetowa艂a, iz to nie jest nieszcz臋sciem. Urodzi si臋 nowe. Nie wiem jak Cie pocieszyc, sory. ____________________________ 19:06 quis Hej Kiedy poznam swoja druga po艂owke?? 17.02.1984 Czy w najblizszym czasie zakocham sie w kims?? 19:07 quis Czy z tym mezczyzna bedzie mnie kiedys cos 艂aczy艂o ? -> 02.12.1980 19:14 quis I czy On kogos ma?? ----- To zwi膮zek niepewny, oparty na nieszczero艣ci, raczej nic z tego. tak, on jest z kims. Najp贸xniej za 3 m-ce poznasz kogo艣-pa藕dziernik tego roku. ____________________________ A Kim On bedzie? Jak Go poznam? Kiedy wyjde za m膮偶?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mmmMarta
chcia艂abym jeszcze si臋 dowiedzie膰 co jest powodem tych moich niepowodze艅 w mi艂o艣ci i w pracy... ? czy powinnam co艣 w sobie zmienic? jak bedzie wygladalo dalsze moje zycie? kiedy spotkam swoja prawdziw膮 mi艂o艣膰 ? o ile wogole spotkam... to moja data ur 13.01.1987r prosze o odpowiedz....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mmmMarta
aha i jeszcze czy ten m臋偶czyzna (22.04.1985r) jest ze mn膮 szczery?czy zale偶y mu na mnie?czy cos z tego wyjdzie? czy wog贸le mam to dalej ci膮gna膰?czy jest sens....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mmmMarta
co ze zdrowiem mojej mamy ? ur. 10.03.1944r

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 migdal
kochana 3 em.czyli to co nizej to nie bylo na temat mojej osoby? 11.07.2008] 10:05 migdal Czekam z niecierpliwoscia.chyba moje bazgroly zostaly pominiete... Nie wiem o co On moze miec do mnie zal i skad takie mysli u Niego.Nigdy nie zawiodlam Go i nie zdradzilam.troche dziwne. Pisalas ze jednak wszystko sie powtorzy i mam pytanie, co zrobic zeby uratowac to?czy on jednak porozmawia ze mna, da szanse na naprawienie moich bledow? Wiem ze mnie bardzo kochal.chce wszystko naprawic.tylko czy on mi da ta szanse? I dlaczego On to tak wszystko zostawi艂? pzresta艂 kochac czy w og贸le nie kocha艂? dzi臋kuje z gory i cieplutko pozdrawiam. ------- Sory, gdzie艣 uciek艂o, wi臋c naprawiam i odpowiadam. Jego uczucie jest tylko on teraz bardziej potrzebuje zrozumienia i blisko艣ci psychicznej niz sexu. Karty m贸wi膮, ze wasz zwi膮zek si臋 urzeczywistni, nast膮pi poprawa waszych stosunk贸w, nawet widac legalizacj臋 zwi膮zku. Dlaczego pytasz? On ma takie zasady, przestrzega i kieruje si臋 nimi, jest uporz膮dkowanym, wyrozumia艂ym i wsp贸艂czujacym, energicznym i sprawiedliwym, potrafi korzystac z do艣wiadcze艅 ??????? 3 em wlasnie dlatego napisalam ze chyba cos sie pomieszalo.wczesniejsza wrozba mowila ze nie widac w nim milosci a potem napisalas mi wlasnie tak jak wyzej, dlatego pytalam co z tym zrobic. teraz piszesz ze powinam to zaakceptowac i nie widziec w tym wszystkim nieszczescia.ze urodzi sie nowe.ale czy z nim? czy to bedzie ktos zupelnie nowy? 3 em chyba naprawde cos sie pomieszalo.tak jakbys wrozyla dom innym osobom.prosze przeczytaj moje posty i ten ostatni.bo ja juz nic z tego nie rozumiem.dzieki za poswiecony czas i czekam.dziekuje i cieplutko pozdrawiam. migdal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KLAUDIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Prosz臋 o wr贸偶b臋 w imieniu przyjaci贸艂ki (ona tego chce) Aleksandra 11 pa藕dziernik 1983 interesuje J膮 zar贸wno sfera uczu膰 (jest samotna) jak i praca oraz dom, rodzina. Dzi臋kuje Kochana

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agga26
Witam. Czy mog臋 liczy膰 na ponowne roz艂o偶enie kart? w-z 3em Oeil 10:04 Agga26 Witam serdecznie i mam nadziej臋 na odpowied藕. Mam na imi臋 Agnieszka ur.04.07.1981. Czy mam szans臋 na znalezienie swojej drugiej po艂贸wki? ---- Przypomnij si臋, dzi艣 sorka-karty nie chca m贸wic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grandvitara
Witaj, prosze o roz艂ozenie kart - chodzi o mojego brata (260684), ma problemy, jest w trakcie terapii uzale偶nie艅, czy cos mu grozi? mia艂 ogromne d艂ugi, ktore rodzice sp艂acili. Uda mu si臋 wyjsc z na艂ogu? hazard i alkoholizm. Jak to widzisz 3 em Oeil? jak moi rodzice- pisa艂a艣 mi kiedy艣 , ze ich problemem jest brat i to sie sprawdzi艂o, tylko,z 臋 oni takze sie kwalifikuja na terapie,臋 (uzale偶nienia i wsp贸艂uzale偶nienia), wcale nie przyjmuj膮 do wiadomosci oczywitych spraw. Masakra. Czy moj facet mnie serio kocha, bo co艣 zacz臋艂am ostatnio w膮tpi膰, ja 120579, on 230474. Boj臋sie znowiu, ze chodzi mu o korzysci materialne. Czy w koncu mu zaufam? Bardzo du偶o tego, odpowiedz prosz臋 na to co dasz rad臋.buziaki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 migdal
kochana 3 em. mam nadzieje ze przeczytasz moje posty.duzo pisze bo mi sie w zyciu troche wszystko zawalilo.Pan M. zdecydowal sie na wyjazd.na pol roku.gdybym sie nie odezwala nawet bym o tym nie wiedziala.czy to oznacza koniec? jak sie to miedzy nami ostatecznie ulozy? czy moja walka o niego cos w ogole da? pozdrawiam cieplutko i czekam na wiesci.i popatrz na posty ktore wczesniej pisalam bo tam troszke sie namieszalo.dzieki wielkie,

Udost臋pnij ten post

3em Oeil Pyta艂a艣 czy chc臋 aby艣 do mnie napisa艂a, aby艣my mog艂y pogada膰 ... Jesli tylko b臋dziesz mia艂a tak膮 ochot臋 - odezwij si臋 na mojego maila. Odpisz臋.

Udost臋pnij ten post

No - nie wy艣wietli艂 si臋 :) Teraz powinien ju偶 by膰 ... Pozdrawiam ...

Udost臋pnij ten post

Witam mam pytanie: chcialabym sie dowiedziec czegos o moim zyciu uczuciowym? czy moze wyniknac cos powaznego z mezczyzna o ktorym mysle? Moja data urodzenia 05.03.1990, jego: 16.08.1977 z gory dziekuje za odpowiedz Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

To mo偶e mnie te偶 Wr贸偶ka odpowie:) Pierwsz膮 kwestia sa uczucia, kt贸rych ostatnio brak Do tego stopnia, 偶e zaczynam dostawa膰 bzyka Kiedy pojawi si臋 ktos wmoim zyciu z kim zechc臋 si臋 spotyka膰 i stworzy膰 zwiazek, jak d艂ugo razem \"przetrwamy\", czy to bedzie ju偶 TEN?? A je艣艂i nie to kiedy poznam tego w艂a艣ciwego, o ile wog贸le go poznam aha...je艣艂i mo偶na chcia艂abym si臋 dowiedze膰 te偶 co艣 na temat tego co wida膰 w moich relacjach z pewnym ch艂opakiem. On da艂 mi do zrozumienia, 偶e nic miedzy nami nie b臋dzie czy jednak nasz kontakt si臋 urwie? (on Adam, urodzony 21 czerwca 1983 roku) Druga kwestia jest taka,偶e rzuci艂am prac臋 bo mia艂am dosta膰 inn膮 w firmie taty mojej dobrej kole偶anki, niestety tam teraz brakuje pracownik贸w i przez to ja te偶 nie mog臋 pracowa膰 Czy ten zast贸j minie, czy powinnam jednak poszukac innej pracy bo stoje praktycznie w miejscu, a nie chcia艂abym te偶 tutaj szuka膰 zcego艣 na sta艂e o od lutego nosz臋 si臋 z zamiarem wyjazdu za granic臋. Czy w og贸le uda mi si臋 wyjecha膰, je艣艂i tak to gdzie i czy to b臋dzie dla mnie korzystna decyzja?? Magdalena 7 wrze艣nia 1984 rok.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bombonieraa
kochana , pom贸偶 mi: jak pisa艂a艣 komu艣 mo偶emy sie wyizolowa膰 energetycznie od dobrego, czy znasz jakies sposoby na porzucenie strachu, l臋ku itp? mo偶e jakie艣 rady? jakie艣 sposoby ? pomo偶 mi :) dziekuje bardzo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do bombonieraaaaaaaaaa
chyba odizolowa膰 sie od z艂ego, a nie dobrego???????????????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bombonieraa
dobrze napisa艂am :) chodzi o to, ze dzia艂amy na swoj膮 szkod臋 i pod艣wiadomie izolujemy sie od potencjalnego dobra, kt贸re sie ko艂o nas pojawia i ta izolacja sprawia, ze to dobro, szczescie do nas nie trafia...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mmmMarta
Hmm Wr贸偶ka chyba na wakacjach........ :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 planujaca
Witam 3em Oeill Czy mog臋 r贸wnie偶 prosi膰 o wr贸偶b臋? Dorota - 16.04.1979 Marek - 27.04.1976 Co z naszym zwi膮zkiem? Czy b臋dziemy mieli dziecko, a je艣li tak to kiedy? Czy mog臋 mu ufa膰, czy te偶 jest ktos trzeci? Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Droga wrozko
gdzie Ty nam sie zapodzialas ? Zapomnialas o nas ? A my jak widac o Tobie nie mozemy zapomniec i czekamy na Ciebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grandemoltegrande
podnosz臋 3em........................?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 natalianatalia
witaj, przejrza艂膮m kilka ostatnich stron, udziela艂am sie tam troszk臋 i chcia艂m przypomnie膰 sobie Twoje wr贸偶by. Pisa艂am jako艣 z r贸znych nick贸w, z r贸偶nymi pytaniami. Mia艂as mie膰 obron臋 we wrze艣niu, wi臋膰 trzymam kciuki za powoedzenie. Pozdrawaim cieplutko. Nat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jalinkkaaa
witam, mam pytanie co do mojego 偶ycia uczuciowego.. w ka偶dym razie chodzi mi o to,czy do ko艅ca tego roku kalendarzowego poznam kogo艣 z kim stworz臋 zwi膮zek, czy mo偶e juz kogos takiego spotka艂am. Moja data urodzenia 07.06.1987

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szukaj膮ca odpowiedzi
Kochana wr贸偶ko, prosz臋 o pomoc... Pozna艂am faceta przez internet, w najbli偶szym czasie mamy si臋 spotka膰, chcia艂abym si臋 dowiedziec czy co艣 mo偶e by膰 z tego powa偶niejszego. Moja data ur.28,02,1988 Jego: 26,02,1990 Dzi臋kuj臋 艣licznie za pomoc:*

Udost臋pnij ten post

Przepraszam za b艂膮d. Jego data ur to 25,02,1988 moja 28,02,1988 Przepraszam najmocniej za pomy艂k臋

Udost臋pnij ten post

Zn贸w pomy艂ka. To stres chyba tak na mnie wp艂ywa...

Udost臋pnij ten post

Moja data ur : 28,02,1988 Jego 25,02,1990 Przepraszam za zam臋szanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AnoOna
B艂agam o wr贸偶b臋!!!! Moja data ur. 23.03.1979r. Kilka miesi臋cy temu zostawi艂 mnie facet. Chcia艂am zapyta膰 czy do mnie wr贸ci i ewentualnie jak d艂ugo b臋d臋 jeszcze na niego czeka膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gdzie jeste艣 wr贸偶ko
Czekamy na Ciebie i Twoje przepowiednie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie zostawiaj nas tak!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 izabel1
Ja czekam ju偶 tak strasznie d艂ugo - daj jaki艣 znak!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a tu dalej cisza
Wr贸偶ko WRACAJ do nas!!!

Udost臋pnij ten post