Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3em Oeil

Powiadam tak

Polecane posty

o Boże, załamałam się :( nie chcę innego, chcę Jego, daje mi tyle radości, szczerego uczucia, co się może wydarzyć że nie będziemy razem? mamy kłopoty, ale myślę, że razem je przejdziemy prosze Cię zrób wyjątek, proszę odpowiedz

Gość lupita
ehh, mumi jak widac prawda nie zawsze jest taka jaka bysmy chcieli widziec, ja tez jestem teraz skolowana i juz sama nie wiem co o tym myslec, nie spodziewalam sie ze to nie jest ten facet, teraz mi znacznie ciezej, ale coz zrobic, zadnego innego nie podjrzewam :o

Gość izabel1
3em oeil jestes super zawsze odpiszesz jeszcze raz sie upewnie z tego co pisalas on odezwie sie do mnie i czy karty pokazuja , ze to milosc mojego zycia ( on 26.10.1980) ? wybacz , ze pytam poraz kolejny ale ciezko mi uwierzyc , bo on milczy cale 4 miesiace, na dodatek nie podal przyczyny wszystko bylo dobrze dopoki nie wspomnial cos o jego problemie ( wpakowal sie w bagno , a raczej ktos go wpakowal , potym wpadl w depresje ale mnie powiedzial , ze jest juz ok i po tym juz sie nie odezwal Ja tak czekam i czekam i nie wiem czy czekac dalej bo wkoncu chcialabym ulozyc sobie zycie , a tu jedna wielka niewiadoma ( 26.11.1978)

Gość andziass
Pisałam już dzis ale chyba moja prosba zaginela w tym gąszczu.Wieć ponawiam-Moja data to 28.07.86 a jego 19.01.86.Czy mamy jakąs szanse na zwiazek?Narazie sie bardzo przyjaznimy.ja zaczynam chyba czuc cos więcej no ale on ,no coż chyba raczej nie albo nie daje po sobie poznac.Pomocy.z gory dzieki :)

Gość *haaaania
przypominam się pracujemy oboje w związku też jesteśmy 25.11] 21:42 haaaaaaaaaania a może dla mojego męża? praca i uczucia karol 20 11 1963 i dla mnie 24 03 1973

Gość jmsdm
podaj nam adres swojej stronki PROSIMY

Gość bez misia
to ja sie przypomne jeszce raz. Jeli mozna to bardzo prosze o odpowiedz na moje pytanie. Dziekuje z góry Czy znajde miłość i czy urodze dziecko? 07,03,1968 ❤️

Mumi Słonko, postawiłam runy. Runy powiedziały pojawi sie cos co zburzy i nowe da powodzenie w miłości. Trzeba iść do przodu. Pytałam czy to stary zn. obecny związek, ale karty powiedziały, ze to sprawa losu. Milęgo.

Lupita. Dla Ciecie specyjalnie postawiłam runy i pomódl się o moje zdrówko, bo troszke nie domagam, ale do rzeczy Oświecenie i transformacja, rozbiezność Waszych interesów sprawi,ze pojawi się coś nowego, odważy się, bo uzna to za męstwo, alę ty musisz wyczuc kiedy to będzie. On, ten o którym myślisz. Dla niego to ważne by to on był męski . Pozdrawiam i niech wróżba się spełni. Pamietaj o wymianie energii.

Izabel1. Dzieki za opisanie problemu to jest mi łatwiej. On: Na początku roku zgrzyty, raczej je omijać. I jak przygotujesz ten grunt tak będzie. Ona: Śmierc i odrodzenie. Początek zgrzyty i później satysfakcja i sukces. UczuciaNie najgorzej, ale i nie najlepiej. KOnflikty. plotki, Brak stabilności i uleganie wpływom. Jest cos co nie mozna zrealizować, ale to od Was zalezy.

Andziass. Na razie nic więcej, spokój, ale też pojawią sie trudności w okazywaniu uczuć, Taka bezradność.

Gość Katy
Kiedy znajdę pracę?

Gość Katy
Kiedy znajdę pracę? 10.10.1980

Gość lupita
Witaj, jestem Ci ogroooomnie wdzieczna, pomodle sie za Twoje zdrowie, chyba mam tam jakies fory bo czesto jestem o to proszona :) czy wrozby odczytywane z run zawsze musza byc pisane takim zagadkowym jezykiem? niewiele zrozumialam szczerze mowiac, wiec zapytam czy ten mezczyzna zainteresowany moja osoba to ten, ktorego mam na mysli? bo tak odczytalam Twoj wpis. Jesli tak to czemu wahadelko powiedzialo inaczej? Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje, ze mi ta kwestie wyjasnisz, bo warto zebym z niej cos zrozumiala :) Zycze duzo, duzo zdrowia :)

Gość izabel1
3em oeil bardzo bardzo dziekuje .. Ja wiem , ze staje sie juz nudna ale przerazilas mnie tą smiercia tzn czy ona dopiero nastapi po nowym roku? Nadal nie wiem czy ta osoba (26.10.1980) jest mi przeznaczona , czy to ten i skupiac sie na nim .. Ciezko mi uwierzyc , ze ja bede miec jeszcze jakis kontakt z nim , bo przeciez ten kontakt zaniknal zupelnie . A moze ta niemoznosc zrealizowania to przez odleglosc- on tam setki km, a ja tu... I jeszcze jedno czy ja wyjde za mąz i kiedy mniejwiecej to nastapi ( 26.11.1978)

Haaaaania Jesteś szefem w związku. a on pracusiem . H:Walka z przeszkodami, cel będzie osiągany bardzo powoli K:Wymuszenia, które nie będa CI odpowiadać. Okłamywać będziesz sie sam siebie. U:Odrabiacie karmę tz. los postawił Was sobie na drodze. W związku będą zmiany losu, trudności, konflikty, ale jak sie zakończą to WAsza decyzja. Milego.

Bez misia. Ten rok, to wiele watpliwościi to trwać będzie aż do urodzin. Widać perspektywę na miłość, ale po urodzinach Dziecko tak, ale karty mówią, poukładaj i rozlicz sie z przeszłością, a wtedy będzie szybciej. Miłego.

Katy. Najpóźniej do 0,5 roku. Przyjdzie to bardz nie spodzieanie i zadowolenie też będzie. Miłego.

13:41 lupita Witaj, jestem Ci ogroooomnie wdzieczna, pomodle sie za Twoje zdrowie, chyba mam tam jakies fory bo czesto jestem o to proszona czy wrozby odczytywane z run zawsze musza byc pisane takim zagadkowym jezykiem? niewiele zrozumialam szczerze mowiac, wiec zapytam czy ten mezczyzna zainteresowany moja osoba to ten, ktorego mam na mysli? bo tak odczytalam Twoj wpis. Jesli tak to czemu wahadelko powiedzialo inaczej? Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje, ze mi ta kwestie wyjasnisz, bo warto zebym z niej cos zrozumiala Zycze duzo, duzo zdrowia Moja psiapsiólko , naprawdę jestes zakochana, az prawie CI zazdroszcze. Przeczytaj mój post dokładnie. Wahadło sciaga aktualna energię, często to co myslimy, widocznie xle Ty lub ja zadałam pytanie. Najsamlepsiejszego.

Gość lupita
Przeczytalam, ale nie zrozumialam tylko czy mezczyzna mna zainteresowany to ten, ktorego o to podejrzewam!!! Bede pamietala o pozytywnej energii, w sb troche sie zalamalam, ale zakochana w nim nie jestem (wiec nie ma czego zazdroscic) i nie moge sie zakochac bo nie jest to partner na zycie dla mnie, ja to wiem, poza tym pisalas wczesniej ze nastapi rozczarowanie. No a teraz to pozostaje tylko miec oczy szeroko otwarte i czekac na jego gest w stosunku do mnie, moze tego nie przegapie Przepraszam ze wciaz Cie mecze i zabieram czas, ale po prostu chcialabym zrozumiec :) Wszystkiego naj, naj i jeszcze raz naj :D

14:01 izabel1 3em oeil bardzo bardzo dziekuje .. Ja wiem , ze staje sie juz nudna ale przerazilas mnie tą smiercia tzn czy ona dopiero nastapi po nowym roku? Nadal nie wiem czy ta osoba (26.10.1980) jest mi przeznaczona , czy to ten i skupiac sie na nim .. Ciezko mi uwierzyc , ze ja bede miec jeszcze jakis kontakt z nim , bo przeciez ten kontakt zaniknal zupelnie . A moze ta niemoznosc zrealizowania to przez odleglosc- on tam setki km, a ja tu... I jeszcze jedno czy ja wyjde za mąz i kiedy mniejwiecej to nastapi ( 26.11.1978) Muszę sie pilnować, bo operuje nazwami, które nie kumacie. Śmierć, to zakończenie pewnego etapu w życiu tzw. starego problemu. Niekorzystne zmiany losu i ja nie wiem bo karty tego nie mówią w która strone to pójdzie. Mówią o cierpliwości i tyle . Sorka, reszta w Twojej gestii. Miłego.

jej data urodzenia to 26.06.1983 jego 05.06.1982 jak wyglada ich przyszlosc,jak widzisz ich zwiazek to moja przyjaciolka ale ona nie ma neta a chcialaby wiedziec

Gość izabel1
ok dziekuje.. ja smierc zrozumialam jako depresje , wpadniecie w dolek itp . teraz juz wiem ...jeszcze raz dziekuje . jedno wielkie zawirowanie w moim zyciu sie zapowiada , a ja tak chcialabym wreszcie osiagnac stabilnosc , poczucie bezpieczenstwa

Gość lupita
jejku, jak ja sie ciesze, tylko zebym przez to nie plakala, ale jak napisalam juz kiedys, jesli mam przezyc szczesliwe chwile to jestem na to gotowa i sadze, ze warto, choc moze to niezbyt powazne podejscie do sprawy :) strasznie jestem wdzieczna, naprawde, jestes kochana!!!!!

Gość JENIX
WPISAŁAM SIĘ WCZESNIEJ ALE NIE ZADAWAŁAM KONKRETNEGO PYTANIA 20.11.1984 JA 31.12.1984 ON CZY ŁUDZĘ SIĘ NADZIEJAMI, NIE POTRZEBNIE CZEKAM? CZY TO UCZUCIE MA JESZCZE SZANSĘ?CAŁY CZAS WYDAJE MI SIĘ ŻE JEDNAK TAK A JEŻELI TO NIE ON CZY ZNAJDĘ KIEDYŚ TO CZEGO SZUKAM? POZDRAWIAM BARDZO BARDZO CIEPLUTKO I ŻYCZĘ ZDRÓWKA I CZEKAM NA ODPOWIEDZ

Gość lupita
zapytam jeszcze o cos, ale to sie przyda nam wszystkim... jak przekazac komus pozytywna energie? zeby ktos wyczul nasze pozytywne nastawienie do jego osoby??? ja mam z tym lekki problem, ogolnie biorac pod uwage wszelkie kontakty miedzyludzkie!!!!

hmm ja mam pytanie pokątnie dotyczące obiektu mego zauroczenia.. otoz jaką ten chlopak ma opinie o mnie.. czy odpycham go swym brakiem smialosci wadą wymowy et cetera..? a takie mam dziwne troszke przeswiadczenie acha...22.12.1989 10:50

Gość upppppppppppppppppppppp