Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3em Oeil

Powiadam tak

Polecane posty

Gość hiehie
Słonko ja jasnowidzem nie jestem - wlasnie widac!:P

17:42 lupita 3em oeil, dodaj mi otuchy, wierze w Twoja wrozbe, bo to co napisalas o tym facecie mna zainteresowanym to prawda, ale on sie zachowuje dziwnie, tak jakby stracil mna zainteresowanie, sama nie wiem, jest mi b. smutno, mam dolka, bo nie wiem czemu on taki jest dziwny, czasem ogarnia mnie zwatpienie ze da mi jakis znak, ehh musialam cos napisac zeby poczuc sie troche lepiej pozdrawiam, ciesze sie ze juz lepiej sie czujesz Witam CIę. Kochaniutka puść te energię miłości niech sobie idzie do faktycznego odbiorcy i wtedy będziesz mogła zobaczyć dokładniej co sie wokół dzieje. Karta mówi o rozpoczęciu wszystkiego od nowa. Sorka, chciałam Ci pomóc a pewnie zaplątałam. Pojawi sie ta miłość na pewno.

Gość thidien
29 12 1983 czy ktoś mnie jeszcze pokocha? czy to dobrze, ze już nie jesteśmy razem? czy mam szansę na kolejną miłość? czy szybko sie pozbieram? czy w pracy będzie dobrze i na uczelni? na co zwrócić uwagę, czego sie wystrzegać? czy on (20 07 1987) będzie z nią szczęśliwszy niż ze mna, czy bedzie mu sie dobrze wiodło, czy bedzie w jego życiu wszystko ok?

Gość uuuuuuuuuuup
Lisette. 12:08 uuuuuuuuuuup dziekuje bardzo tlyko to z moim gfacetem iz "podwojne zycie uczuciowe" to nie podoba mi sie ale bardzo dziekuje pozdrawiam serdecznie Podwójne życie niekoniecznie należy interpretować jako miłośc wraz z konsumpcją, może to być miłość platoniczna, przjacielska, koleżeńska. Dzięki za pozdro i wzajemnie. hm......powiem tak "co ma byc to bedzie" ale i tak dzieki :D ps.wesolych swiat bo nie wiem czy zdaze tu zagladnac przed swietami :O :P

12:43 hmmm ciekawosc Witam w styczniu prawdopodobnie jade do Angli.. niby wszytsko jest ustalone ale mam dziwne obawy...? juz raz bylam prawie 8 mieiscy teraz nzowu wyjazd praca przy oiece nad dzieckiem? dam rade? czy czeka mnie jakas prawdziw amilość zwlascza ze mam za soba przeslzo 2 lata temu 4 letni ziwazek? 18.09.1984 Sylwia Prosze o odp Witam. Wzrost równowagi. Będzie wiele dobrych okazji. wkróce wiadomość, która przyśpieszy wyjażd. Radę dasz sobieświetnie-jakaś zmiana moze w inne środowisko pójdziesz do pracy. Pojawi sie miłość i prawdopodobnie nastąpi to w czasie podróży.

13.12] 13:34 ein kleines wessen a co ze mna? (28.01.1987) poznalam 3 tygodnie temu chlopaka (29.11.1985), na poczatku wszystko super, jednak ostatnio przestalo sie ukladac chcociaz tak naprawde nie wiem czemu, za kazdym razem kiedy ze soba przebywamy powtarza mi ze jest mu ze mna dobrze ale jednak cos musi byc nie tak skoro ostatnio widzimy sie badz tez piszemy do siebie coraz rzadziej. z koleji juz od miesiaca przestalam sie spotykac z chlopakiem (5.02.1986) z ktorym laczyla mnei dosc mocna więź (jednak nie bylismy razem) z chwila kiedy zaczyna mi sie psuc z tym 1wszym zastanawiam sie czy nie warto odbudowywac tego co bylo przez 2 lata. co mam robic? Kasia Witam Kasieńko. Buntownik jesteś i samotnik, brak stabilności w tym roku. Chłopak, którego poznałaś, ma problemy rodzinne i musi je sam rozwiązać, ale niepisane Wam byc razem. Drugi facet jest w roku,który daje mu mozliwośc rozwiązania wszelkich konfliktów Odwagi i przeszkody pokonasz-tak mówią karty. MIłego.

18:08 izabel1 Czy mozesz napisac cos wiecej o osobie swiezo przeze mnie poznanej, czy ta osoba ma wobec mnie szczere zamiary ( 26.11.1978) Witam. karty mówia, że sprawi CI to radośc, to podarunek od losu. Bedzie wazna rozmowa i podejmiesz dezyzję. Miłego.

09:38 thidien 29 12 1983 czy ktoś mnie jeszcze pokocha? czy to dobrze, ze już nie jesteśmy razem? czy mam szansę na kolejną miłość? czy szybko sie pozbieram? czy w pracy będzie dobrze i na uczelni? na co zwrócić uwagę, czego sie wystrzegać? czy on (20 07 1987) będzie z nią szczęśliwszy niż ze mna, czy bedzie mu sie dobrze wiodło, czy bedzie w jego życiu wszystko ok? Tylko 8-ki maja zawsze wątpliwości i niekoniecznie o siebie, bo one są altruistyczne. Do urodzin nic sie nie zmieni, a po masz szansę na złagodzenie konfliktu. Wychodzisz z pozycji \"wiem lepiej\". On ma nadzieję, że po tzw. odpoczynku znajdzie sie złoty środek na rozwiązanie problemu. Zakochany jest bardzo, teraz kocha Cie bardzo czystym ucuciem Tzw, miłościa platoniczną. Miłego.

Wszystkiego dobrego Wszystkim. Cieszę sie, że macie zdrowe podejście. Zawsze powtarzam, karty mówią o zdarzeniach, ale my mamy los we własnych rękach i od nas zalęży jak potoczy się życie. Miłego. Dla Wszystkich cudowna piosenka. http://voila.pl/swzyl/?1 Kogo ominęłam, proszę wpisać sie jeszcze raz. Proszę konkretne pytania.

Gość thidien
09:38 thidien 29 12 1983 czy ktoś mnie jeszcze pokocha? czy to dobrze, ze już nie jesteśmy razem? czy mam szansę na kolejną miłość? czy szybko sie pozbieram? czy w pracy będzie dobrze i na uczelni? na co zwrócić uwagę, czego sie wystrzegać? czy on (20 07 1987) będzie z nią szczęśliwszy niż ze mna, czy bedzie mu sie dobrze wiodło, czy bedzie w jego życiu wszystko ok? Tylko 8-ki maja zawsze wątpliwości i niekoniecznie o siebie, bo one są altruistyczne. Do urodzin nic sie nie zmieni, a po masz szansę na złagodzenie konfliktu. Wychodzisz z pozycji "wiem lepiej". On ma nadzieję, że po tzw. odpoczynku znajdzie sie złoty środek na rozwiązanie problemu. Zakochany jest bardzo, teraz kocha Cie bardzo czystym ucuciem Tzw, miłościa platoniczną. Miłego. on ma już inną.. nie kocha mnie .. chce, by był szczęśliwy.. ale ja też tego chcę.. bedę? teraz odrzucam wszystkie z nim kontakty.. za bardzo boli

10:30 thidien Oboje zachowujecie sie tak samo-samopoświęcenie. Ja tu nie widzę innej kobiety, tylko koncentrację na kobietach w domu i przywrócenie bardzo dobrych relacji między nimi i wszystko chce zacząć od nowa.

Gość mkr69
jesli mozna prosic to uczucia i praca 21.01.69 pozdrawiam serdecznie:)

Gość słoneczko41
Mam pytanie ja 06.04.1987 on 15.09.1985 czy bedziemy razem i co z chłopakiem który od niedawna zaczął sie mną interesować z góry dziekuje za odpowiedz

Gość lupita
faktycznie nie zrozumialam do konca, ja myslalam o mezczyznie kt sie mna interesuje, jak mi wywrozylas wczesniej, zas napisalas ze wszystko sie zacznie od nowa, ale z jakim mezczyzna??? czy zupelnie nowym, czy z tym kt sie mna interesuje??? tego nie zroumialam :( piszesz zagadkowym jezykiem

Gość lupita
jeszcze jedno, co znaczy pusc energie milosci do odpowiedniego odbiorcy, nie mam pojecia jak to zrobic, wiem jestem meczaca, ale w Tobie moja nadzieja.... jestem wdzieczna za wszystko!!!! pozdrawiam serdecznie!!!!

lupita. To bardzo trudne do wytłumaczenia. Ale powiem tak: jak ktoś dla Ciebie jest dobry, to Ty też, Jak ktos Cie poratuje w biedzie(np.pożyczy piniędzy) to Ty też, jeśli zajdzie taka potrzeba mu pożyczysz. TYmi przykładami chcę pokazać, że nic nie stoi w miejscu, odchodzi od nas i wraca. Nie można coś zatrzymac na siłę. KARTY MóWIą O ZDARZENIACH, a od nas zależy jak życiem pokierujemy. Puść energię miłości wolno, to mniej więcej tak jak podane przykłady.Nie mysl stale kiedy i czy to ten czy tamten. Jeśli uda pozbyć sie taki mysli i powiedzic sobie, niech ta energia miłosci trafi we właściwe serce, to trafi i wróci z prawdziwym sercem do CIebie. Spokój i cierpliwość - nic na siłę. Sprawdzałam, ze jest to ten o którym myślisz, bo nic wiećej nie wiem i wyszło, że tak , ao kim myslisz to Ty wiesz najlepiej. Pa sympatyczna. Nie piskaj bedzie ok.

Gość Jejku moze ja
też poproszę:) 14.09.2977 - miłość

12:49 mkr69 jesli mozna prosic to uczucia i praca 21.01.69 pozdrawiam serdecznie Witam. Rozumiem, że nia ma związku, widać, ze bardzo nieoczekiwanie spotkasz kogos z kim będziesz tworzyć udany związek partnerski. Miłego.

13:09 słoneczko41 Mam pytanie ja 06.04.1987 on 15.09.1985 czy bedziemy razem i co z chłopakiem który od niedawna zaczął sie mną interesować z góry dziekuje za odpowiedz Witam. Koniec starego związku. Przyjdą nowe wyzwania i musisz miec wiele siły. odwagi, determinacji by osiagnąć sukces. Miłego.

Gość Jejku moze ja
kurcze, oczywiście rok urodzenia to 1977 :)

15:33 Jejku moze ja też poproszę 14.09.2977 - miłość Witam Cie prenatalnie. Zaczekaj moze jak sie urodzisz. Od Twoich urodzn 17.09,1977 przez cały rok będziesz próbować zdominować partnera. Możliwość odnowienia wspólnego życia. Karta mówi- nie obwiniaj ludzi za własne niepowodzenia. Miłego.

Gość Jejku moze ja
14.09 :) a nie 17.09 :) dziękuję. jestem na miłosnym rozdrożu. nie wiem co wybrać: stary związek czy nowy?

Gość Jejku moze ja
słucham. ale i tak nie wiem co robić:(

Gość Jejku moze ja
słucham. ładne. ale i tak nie wiem co robić :(

Gość lupita
no tak, mysle powaznie o tym jednym, nie wiedzac co on mysli o mnie, moze sie tego kiedys dowiem :( napisalas na koncu, ze milosc na pewno sie pojawi, ale czy dotyczy to nowego faceta (bo nwczesniej bylo rozpoczecie wszystkiego od nowa) czy tego mna zainteresowanego? widzisz ja dlatego wciaz pytam, bo chce dobrze zrozumiec to, co napisalas zeby byl z tego pozytek, bo poswiecilas swoj czas dla mnie, nie chcialabym by byl stracony :) z ta miloscia to nie umiem jej wyzwolic, zwlaszcza ze nie wiem kto ma byc adresatem tej milosci, podoba mi sie ten mezczyzna, ale on nie jest mi przeciez pisany, pisalas ze nastapi rozczarowanie i ze jest nieosiagalny, dlatego tyle mysli mam w glowie z gory przepraszam za dodatkowe posty ;) pozdrawiam, milego wieczoru :)

Gość thidien
10:30 thidien Oboje zachowujecie sie tak samo-samopoświęcenie. Ja tu nie widzę innej kobiety, tylko koncentrację na kobietach w domu i przywrócenie bardzo dobrych relacji między nimi i wszystko chce zacząć od nowa. on chce być przyjacielem po zerwaniu, a ja chce sie odciać, choć to bardzo boli.. nie.. on się nie poswieca.. no chyba że nowej niewiascie.. ja isę poswiecalam dla niego chyba za bardzo.. tak, on chce nowego, z nową, która już ma.. ja chce nowego z kimś, kto mnie tak nigdy nie zrani.. zamienił mnie w ciagu 2 dni na nowszy model.. i jak zwykle czuję się tak, jakby to wszystko była moja wina, a to, że nie chce chodzić z nimi gdzieś tam i patrzeć jak się przytulają zarzuca mi, że jest ze mna coś nie tak.. czy to ja jestem chora, czy moze jemu coś sie poprzestawiało?

Gość hmmm ciekawosc
dziekuje ci slicznie za odp.. od razu mi lepiej:*:* Ale mam jescze jedno pytanie czy myslisz ze ta podrozw s tyczniu jest najlepszym rozwiazaniem? czy byc moze warto zostac w Polsce? i tu mnei cos czeka? byc moz emilosc i wszytsko ulozy mi sie tu .. tzn praca tez? ale z tego co napislas warto wiazac zycie z wyjazdem? ale czy koniecznie to bedzie Anglia? bo chciaz uslalony wyjazd jest na 18mastego stycznia dostaje jescze rozne prpozycje... i niekoniecznie jest to Anglia.. jejq ale zamotalam sylwia 18.09.1984

21:16 lupita no tak, mysle powaznie o tym jednym, nie wiedzac co on mysli o mnie, moze sie tego kiedys dowiem napisalas na koncu, ze milosc na pewno sie pojawi, ale czy dotyczy to nowego faceta (bo nwczesniej bylo rozpoczecie wszystkiego od nowa) czy tego mna zainteresowanego? widzisz ja dlatego wciaz pytam, bo chce dobrze zrozumiec to, co napisalas zeby byl z tego pozytek, bo poswiecilas swoj czas dla mnie, nie chcialabym by byl stracony z ta miloscia to nie umiem jej wyzwolic, zwlaszcza ze nie wiem kto ma byc adresatem tej milosci, podoba mi sie ten mezczyzna, ale on nie jest mi przeciez pisany, pisalas ze nastapi rozczarowanie i ze jest nieosiagalny, dlatego tyle mysli mam w glowie z gory przepraszam za dodatkowe posty pozdrawiam, milego wieczoru No, kochanieńka Ty mnie wykończysz. Ja nie jestem cudotwórcą. Jak czytasz w książce tekt to czytasz tak jak widzisz, ja tez czytam jak widzę. KOchanie sprecyzuj pytanie dokladnie co chcesz wiedziec -dokładnie z datą imieniem czy pseudo i Ci odpowiem-dobrze. Pasi Ci. Ale jak wszystkiego sie dowiesz, to kto będzie tak miło ze mną rozmawiał[cześć}

Gość lupita
ok, ale daty jego urodzenia nie znam, tylko imie, ale wolalabym przeslac je na maila, ktorego masz przy nicku, tu na forum zagladaja rozne osoby, mozliwe, ze on tez dlatego nie chce podawac imienia na forum sprecyzuje zaraz pytanie, podam swoja date urodzenia, ale jego imie przesle na maila jesli moge, odpowiedzi bede spodziewac sie tutaj zawsze bede tu zagladac i pisac, nawet jesli dowiem sie wiecej daj znac czy imie moge wyslac na maila :)