Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka..

PODKŁAD który nie tworzy efektu maski i tuszuje przebarwienia i krostki

Polecane posty

Gość malutka..

Czy ktos zna taki??Czytalam ze dobrze tuszuje excipial.ale niby slabo matuje i tworzy maske..a ja nienawidze jak widac ze ma sie tone tapety..kurcze zaczely mi sie problemy z cera i musze sie malowac..tzn chce bo bez tego czuje sie juz wogole okropnie:(:(:( aha i dobrze by bylo zeby sie dobrze rozprowadzla..bo ja mam troszke przesuszona skore na czole od lekow na tradzik..goraco pozdrawiam i czekam na rady!!!

Gość Excipial polecam
jest już topik o tym pudrze, poszukaj. to jest puder do cery z wypryskami-rewelacyjny

Gość syokrotka1984
rimmer stay matte

Gość anla
GOSH Long Lasting , polecam kolor SAND 14, sprawdził się u wielu .

Gość Estee Lauder
Double Wear => mistrzostwo świata. POLECAM

Gość malutka..
do ESTEE LAUDER>> widzialam ze bradzo drogi jest ten podkład na jednej ze stron internetowych...niechce wydac wiecej niz 30 zl na podklad..bo mam juz pelno w domu ktore mi nie sluza i wreszcie zbankrtutuje...pozdrawiam

Gość Marzannna
Bo kupilabys sobie jeden porządny i byś miała spokój a tak to masz w domu pelno kosmetykow i zaden ci nie sluzy. Ja używam Lancome maquimat :)

Gość Marzannna
I co więcej większosc podkładow z górnej półki nie zatyka porów. Uzywałam tez pare butelek podkładu matującego Vichy. On naprawde jest leciutki , skora oddycha swobodnie. TYlko trzeba jednak skore na koniec potraktowac pudrem sypkim. I jest ok. Vichy Aera teint kosztuje juz 64zl

Gość selelelelele
dream matt z maybelline (nie jestem pewna co do nazwy ale chodzio ten mus w sloiczku) idealny, matuje na wiele godzin, idealnie kryje ale nie widac go. I oczywiscie swietnie sie rozprowadza

Gość sosik
Excipaial pigmet creme- jest typowo do cery trądzikowej i jest polecany przez dermatologów. J a uzywam go od ponad roku i jak na razie rewelacja. Nie tworzy maski- po prostu wystarczy zmieszac ciemny z jasnym i rozprowadzic na ręce zeby go rozmiekczyc i nałozyc na twarz. BO jasny sam w sobie jest za jasny, a ciemny z aciemny. Ciemy uzywam sam w sobie tylko latem lub wogóle a zima i jesienią mieszanke.

Gość sosik
miało być Excipial pigment creme- cena ok 20 zł w aptece

Gość malutka..
odswiezam..

Gość gość
2vaaw5dU19FheCcK0QZFcetH