Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolitaaaaa

Jakimi brykami woza sie wasze misie?

Polecane posty

Gość lolitaaaaa

Moj misiaczek ma audi TT

Gość a mój misioryjek
ma syrenke bosto :D

Gość a mój ma taczke na trzech koła
:P

Gość krajalniczka
moj peugeota 206 cc z szyberdachem ale i tak chodzimy na spotkania przy winie wiec bujamy sie mpk :O

Gość mój misiaczek stoi na półce
w kubraczku w kratkę. Chyba ma za krótkie nózki i do pedałów nie sięgnię, biedulek :( Ale ja i owszem jestem zmotoryzowana, przewiozę pluszaka w razie czego :)

ja moje misie oddalam do zabawy 1,5-rocznemu bratankowi. calkiem mozliwe, ze wozi je swoim plastikowym samochodzikiem.

lolitaaaa- Juz padło to słowo BLACHARA więc wbij je sobie do głowy.I wiesz że nie cierpię takich lasek jak Ty bo wstyd mi zanie , nie masz klasy kobieto.Nawet jakby Twój misiaczek miał f-16 to nie powinnas sie tym chwalić a tym bardziej topiku zakładać.

Gość POD WRAŻENIEM
Lolitaaa, skoro nie lecisz na jego kasę , to dlaczego się chwalisz jakie ma auto? Mogląbyś założyć temat " mam cudownego , mądrego i zaradnego faceta", ale widocznie taki nie jest , skoro jedyną rzeczą jaką możesz sie pochwalić będąc z nim jest jego auto.

Gość KaYuza
...eee.. blachary! ...wy to jesteście ale puste! ...tylko autko dla was się liczy. ...podjedzie zacynuje autkiem i sie do niego pchacie, ale to nieważne że gościu to młot. ...gdyby mnie się taka jak wy wpakowała do auta, to bym na zbity pysk wypierdolił z wozu... ...blachówy jebane! Dosłownie jebane, bo się gzicie z każdym co autkiem zacynuje... ...inne kobiety przynajmniej za to pieniądze biorą i sa od kurw wyzywane... ...a was jak nazwać? ...jakies sugestie? ...i jeszcze jedno. Przewaznie te kiepy cynują odbajerowanymi autkami z zewnątrz, ale pod machą jedyne 1,6 lub 1,8 o maxymalnej mocy 110KM. ...hehe.. i pewnie jeszcze na LPG za tysiaka. ...nie jedni tacy cwani w odbajerowanym autku zostali na krzyżówce. ...cynują pod dyską, bo pod dyską autem się stoi a nie jeżdzi, a na drogach to już nie bardzo bo byle sejczak by mu rade dał...

Gość POD WRAŻENIEM
No , nie dziewczyno , jesteś typową blacharą.

Gość puściutka jesteś ze ż huczy
mój ma landcruisera i takie pedalskie TT mógłby do bagażnik a schować lub po nim przejechać i nic nie poczuć :P TT jest dobre na zabawke dla dzieci a nie na samochód :P

TT jest dobre dla gówniarzy, lubiących szpan przed głupimi pindami. Hehhhhhhhhh ten widocznie na taka trafił. Ale ta prowokacja mnie wciągneła :P

Gość Antek Szprycha
Dajcie spokoj lolitce! Chcecie sie na jej tle dowartosciowac...???

Eh wy sie w ogole nie znacie na tym co dobre i ekskluzywne!Co ja bede z wami dyskutowac i jezyk tepic.I tak wiem, ze zazdrosc przez was przemawia panieneczki, bo wy nie umiecie zakrecic sie kolo takiego misia jakiego mam ja.

Gość POD WRAŻENIEM
Kto się na kim chce dowartościować? To chyba Lolitaaaa, chce się dowartościować , chwaloąc się jakiego faceta wyrwała,bo jakby dziewcze mialo poczucie swojej wartości to by się tak nie chwaliło.

Gość KaYuza
.....lolitaaaa...!!! Pusta to ty jedynie jesteś na tym forum... ..Blachara... i tak dalej, nie chcę mi się bluzgać... bo szkoda słów... ...ten twój misiek, jak go zwiesz, poprostu wziął cie na kase i autko i nie perdol że na niego lecisz, lecz tylko na jego kase i to że się możesz w jego aucie wozić... ..jedynie jemu można pogratulować, że mając 30tkę na karku, poprostu nadal rwie takie naiwne małolaty i sobie z nich kożysta w wiadomym celu... ...co do zazdrosnych pind, nie ma tu nic do zazdroszczenia, tylko żal mi ciebie że taką szmate z siebie zrobiłaś... ..i jeszcze publicznie się tym chwalisz... ...troszkę ci to forum nie wypaliło, raczej do tyłu poszło... ....hehe widać że pusta. ..HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE...PUSTA, PUSTA, PUSTA,....PUSTA...

Alez ja go wcale nie wyrwalam, ja sie w nim zakochalam a on we mnie!Milosc jest piekna, powinnyscie sie zakochac wtedy nie mialybyscie w sobie tyle jadu!

Gość KaYuza
ty go kochasz, a on ciebie... on każdej tak mówi... a ty się jeszcze w to angażujesz?

Gość POD WRAŻENIEM
Ty pusta dziewczyno, Ty nawet czytac ze zrozumnieniem nie potrafisz:)) Bo już wcześniej było napisane, że jakbyście się tak naprawdę kochali to byś zalożyla inny temat , a nie taki który mówi o aucie Twojego faceta.

Gość KaYuza
..tępota zguba ludzkości...

Gość KaYuza
...powiem tylko jedno: "Siano we łbie"

Jakiej kazdej?Kochana jestem tylko ja, on swiata poza mna nie widzi!Przestan byc zazdrosna i opowiadac takie rzeczy bo one na mnie nie robia wrazenia.Kochamy sie i jest nam ze soba dobrze i zadne z nas nie leci na kase.Moj misio owszem jest bogaty ale ja tez pochodze z dobrze usytuowanej rodziny wiec nie badzcie smieszne!Kocham mojego misia za jego wspanialy charakter a nie za portfel!