Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolitaaaaa

Jakimi brykami woza sie wasze misie?

Polecane posty

Gość KaYuza
...auto nie ma być cyniarskie tylko ma być z klasą. Zreszta najważniejsze żeby właścicielowi się podobało, a jeśli kogos nie stać to ma być ekonomiczne...itd. ...ale nie auto czyni człowieka...

Gość blaa
Audi TT, samochod dla kobiet i gejow. ;)

Gość NiNuśka
nom sluchamy czym sie ejszcze pochalisz?? czekaj czekaj auto,super laska i dobrze prosperujaca firma ....ahaaa cos jeszcze?? bo kurde juz tak zajebiscie ci zazdroszcze ze dodaj cos jeszcze zebym byla jeszcze bardziej wkurzona... hahaahahah szkoda mi ciebie:D nie no nie moge !!hehe

Mialam na mysli jezdzenia w innym kontekscie.Ty moglbys tylko pomarzyc o takiej kobiecie jak ja.Nie chcialabym cie dotknac nawet metrowym kijem.

Gość ddwe
Mozecie po mnie jezdzic ile wlezie i tak nie robi to na mnie zadnego wrazenia!Nie znacie mnie, wiec nie mozecie mnie oceniac.Jestescie tak zorzkniali bo zapewne nie uklada wam sie w zyciu i zazdroscicie innym.Nie jestem pusta a juz napewno nie moj mis, jest kierownikiem dobrze prosperujacej firmy o ogolnoswiatowej renomie, wiec raczej pusty byc nie moze! Bla, denerwujace jest to, ze jarasz sie autem ktore juz dawno stracilo caly swoj urok, jak by to byl co najmniej Aston Martin DB9 Ogarnij sie dziewczyno.

Ale ty pindo jedna jestes tępa. Szkoda,ze nie czytasz dokładnie tego co się do ciebie pisze. Zobaczyłabyc kim jestem, i ze to ja gdybym była facetem nie chciałabym dotknąc cię przez gumowe rękawice i metalowym bejzbolem :P

To wy sie jaracie naszym autkiem, gdyby nie zrobilo na was wrazenia nie byloby na ten temat takiej dyskusji.Chyba jednak wam sie podoba i poprostu najzwyczajniej w swiecie zazdroscicie!

Gość xc
Kobietko, autko za 35 tys na nikim nie zrobi wrazenia. :)

Gość KaYuza
..byle pojeb nawet na stanowisko się może dostać , ważne że ma kwitek, znajomości lub kase... ...owszem zdażają się i sprytni, mądrzy ludzie na stanowiskach, ale takich mało, gdyż większość patrzy tylko kase zgarnąć.... ...nie sadż się tak, że ma posade, bo wykształcenie to nie to samo co inteligencja. Znam wielu debili co po studiach są, a w życiu sobie z niczym nie radzą, a żeby znimi pogadać to trzeba sie poniżyć do ich poziomu.. ...wykształcenie, posada i pieniadze nie ukazuja tego jaki człowiek posiada charakter...

Gość POD WRAŻENIEM
Dobrze prosperujęca firma zagraniczna, super auta, pusta dziewczyna.......co jeszce??? Bo to są wszysyko rzeczy materialne. Czy ty dziewczyna nic poza tym nie widzisz w życiu?????

Gość ddwe
Chdze do gimnazjum. Najsłabsze oceny mam z wf-u, ni umiem nawet zrobić fikołka :o Koledzy grają moim plecakiem w piłkę, każą mi jeść trawę :o Później wracam na gapę tramwajem do domu. Jak mnie złapią kanary to proponuje im że obciągne z połykiem. Po powrocie do domu mogę zrelaksować się razem z moim tate we wspólnej kąpieli :classic_cool:

Gość skoda m takich jak ty
Chcial bym cie zobaczyc:) Pewnie jakas biedula spod smietnika ktorej robi sie mokro na widok notrmalnego auta..

Gość KaYuza
...jak tak czytam te twoje tepe wypowiedzi, to z jednej strony mi ciebie żal , ale ze smiechu ..ryję...

Gość co wy od niej chcecie
? ????????????????? faceci jada po niej bo ma chlopaa z fajna fura, o ktorej wy mozecie pomarzyc poza tym ma bogata rodzine laski jada po niej bo wiedza ze takie pustaczki , laleczki podobaja sie facetom!!! dajcie dziewczynie spokoj, ma swoj swiat, zyje w nim, jest cukierkowo misiowy ale jej i to wszytsko!!!! przeciez moze zakladac takie topiki jak zechce! zycie ma dostanie choc wg was brakuje jej iegos gownianego duchowego przeslania nie wszyscy sa tacy sami ja jej nie bronie tylko smieszy mnie wasza reakcja haha mozna sie bylo takiej spodziewac, nienawidzicie : BOGATYCH LUDZI, FACETOW Z DROGA FURA i PANIENEK tzw BARBIE i zal dupe sciska

Tia Najdroszcze w tej chwili Audi TT na Al;legro kosztuje 157 tys. To ten twoj misiek chyba jest kierownikiem upadajacej mleczarni

Do --> Gra Zludzen, chyba mamy podobny gust :), ja z moim mezczyzna na razie \"bujamy\" sie Mazda 323 :D, ale kto wie...

Gość KaYuza
do: co wy od niej chcecie. tępa pało... ...na placu mam tyle aut że mogę cie nimi zasypać, a o kasie nie będę dyskutował gdyż nie twój to interes. ...to wszystko to nic. Owszem bez pieniedzy żyć się nieda, ale zazdroscić. W życiu... Są ważniejsze i cenniejsze żeczy w życiu...

Nie jestem typem Barbi!Nawet nie jestem blondynka.I napewno nie jestem pusta, studiuje na jednej z lepszych uczelni w Warszawie, ba nawet dostalam statut Mensa!

Gość csregfre
"Statut Mensa" O kurwa! :D:D Hehehe, hehehehehe, heheheheehhheeeeeeeeeeeeee :D

Gość KaYuza
..jak widze te nowe autka co na rynek wychodzą to nie zazdroszcze, bo to coraz tańsza technologia. przy autach z lat 84 do 95, to kupa złomu w ładnym okryciu.. ...mało żywotne... ..nie ma to jak stare V8 powyżej 5litra

Gość taka sobieeeeeee
Ja pierdole lolittaaa czy jak ci tam wez spierdalaj zamknij to forum i idz po rozum do glowy jebancu...booozzzeee taka pusta laska zal mi ciebie blacharoo

Gość materialistkom mowimy nie
Moj jezdzi rowerem ale kocham go za to kim jest a nie to co posiada.

Gość audi a8
3,3 najnowszy model, czarne, z czarna skora, podrasowane

Gość KaYuza
...myślisz że studia sprawią że przybędzie tobie inteligencji. z tym trzeba sie urodzić, i inteligencje owszem można ćwiczyc, ale nie oczekuj wielkich rezultatów po studiach...

Gość audi a8
i to niewielka czesc tego co ma, ale niedlugo go oleje, bo to nie to

Gość KaYuza
do A8 3,3 diesel?

Lolitaaaa- ty nazywasz kogoś pustym hahahahhha dobre porawiłaś mi humor żenada i ty masz 23 lata nie wierze buhahhahahah.A Twój misio jest kierownikiem i nie zuważył że jego lolita cierpi na brak inteligencji zamiast auta korepetycje mógł Ci załatwić hahahahah

Gość KaYuza
..widać ze pusta bo sam nick za siebie mówi. ..dla tepych powurzę : lolitaaaaa