Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolitaaaaa

Jakimi brykami woza sie wasze misie?

Polecane posty

Gość KaYuza
..przynajmniej się uśmiałem w niedzielę.

Gość POD WRAŻENIEM
Flame ----> to zdanie ;"a gdzie napisalam ze kasa dla mnie to wszystko zalosny idealisto?"

Gość co wy od niej chcecie
KaYuza--------> ale ja Cie doskonale rozumiem naprawde tylko dziwilo mnie ze tak strasznie powaznie do tego podszedles tzn tak ja jechales on ma calkiem inny sytem wartosci , wiele osob tutaj jej zazrdosci tego faceta i jego samochodu moge sie zalozyc ja jej zadroszcze tylko samochodu, choc nie mam prawka i nigdy niebede miala ale potrafie sie do tego przyznac nie zazdroszcze chlopaka, bo wiem jaki to jest gosc juz, obracalam sie kiedys w takim towarzystie i wiem dokladnie co sie bedzie z nim dzialo, to nie sa faceci na stale, jaki to tym faceta ale po co mam to pisac jak i tak nie dotrze? to jest jej zycie i jej sprawa , bardzo dobrze ze sa szczesliwi i maja pieniadze oby tak dalej. ja tez mam wazniejsze rzeczy zyciu do zrobienia , pewnie wielka kasa nie dalaby mi szczescia ale poprawila humor. pisales wczesniej ze jestem tepa hehe i ze jakie to amsz fury co tam. jeli Cie urazilam tez czyms to rowniez pzrepraszam:) gratuluje zareczyni zycze hucznego wesela:)

nie wiem nawet jaki tam byl kontekst nie chce mi sie tego wszystkiego czytac... nasza lolitka wymiekla...:P

POD WRAZENIEM hehhe kiepski z Ciebie detektyw ,teraz dopiero zauwazylam ze do mnie pijesz nie wysilaj sie dziewczynko :D

wez idz se poogladaj zdjecia tetetki bo widze ze baaardzo ci sie podoba i imponuje....🖐️

Mój nie ma samochodu, ani prawa jazdy (ale ja mam prawko:). Nigdy nie zwracałam uwagi na to czy chłopak z którym kręcę ma auto...

Gość car dealer
Zeby sobie kilkuletnie audi tt, nie trzeba wcale miec duzo pieniedzy, przestancie pitolic do cholery. Za 40 tys. bez najmniejszych problemow mozna kupic krajowe, 5/6 letnie tt z niezlym wyposzeniem.

Gość lolekkk
moge sie zalozyc ze to prowokacja..tyle ludzi sie podburzylo a to nic innego jak ktos wpadl na genialny pomysl zeby sobie jaja porobic i zeby mu ta niedziela szybko zleciala... ... no bo nie wierze ze madra dziewczyna dala by sie wciagnac w te gadki..kazdy (prawie) po niej jedzie (Kajuzaa respect hahah) a ona grzecznie odpisuje ..zalosne gdyby byla madra to by to olala a nie dala sie wciagnac w dyskusje

Gość wyśśmiewaczka
mój sześciokonną :D

Gość Benek
car dealer - czyli 40 tys. to male pieniadze? :o

Gość KaYuza
nowe z salonu, ale pewnie nówka bita zprowadzona...hehe to był żart

Ale się wszyscy nakręcili głupim topikiem - ale fajnie, przynajmniej jest się z czego pośmiać :D Nie zazdroszczę lalce ani faceta ani auta... ale współczuję głupoty, bo jak można pisać w taki sposób? Chociażby określanie non stop kogoś kogo się kocha \"misiem\" w rozmowie z obcymi brzmi jak traktowanie go jak zabaweczkę a nie ukochanego ;) (P.s.: I nie pisz dziewczynko, że ktoś Ci zazdrości czegoś do czego sama w życiu doszłaś - bo przykład z toyotą troszkę nie wypalił :D)

Gość KaYuza
do: co wy od niej chcecie ...widzę że przynajmniej Ty, tutaj jestę na poziomie. ...nie masz prawka? może troszkę adrenaliny, i bez prawka na miasto...hehe małe kary za to maja 400zł za jazde bez uprawnien i to bez odroczenia żyć nie umierac. wiem 400 droga nie chodzi... zawsze jakies przeżycia. nie masz autka pożycze Ci.. nie moge juz na nie patzreć... ...ręce mnie już od tego bolą.. hehe

Gość KaYuza
ludzie dajcie jej może lepiej spokój... może akurat w tym przypadku im się dobrze układa, tylko że ona może jeszcze nie dorosła do wszyskiego w życiu i narazie dlaniej materialne sprawy sa ważniejsze, ale jest jeszcze młoda i całe życie jeszcze przed nią.. może kiedyś zrozumie i pozna co tak naprawdze jest najważniejsze w życiu... a nawet jeśli nie... trudno... nie wszyskich sie uratuje...

Gość KaYuza
...zresztą, życzę wam udanego małżeństwa i udanej zabawy oczywiście, i oby tak było jak nam tu prubujesz wmówić...

Gość KaYuza
widzę że forym sie powoli zkonczyło...nikt juz nic nie pisze... albo mam laga..

Gość car dealer
A duże? :O

Gość nfgnm
a moj ma auto,ktore wygrywa wszytskie mozliwe"konkursy"w Polsce:) ostatnio zdobyl 1 miejsce na zlocie organizowanym przez tvn turbo.(hala ludowa wroclaw)nawet ekipa tvn-u byla u nas w domu.nasza fura jest w kazdej tuningowej gazecie i nawet juz mnie to nie jara sprzedajemy samochod wiec przy kazji zrobie sobie reklame;) http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1911026

Gość car dealer
Lolita - wątpie, żeby twój facet kupił nowe, skoro już jest TT drugiej generacji, musiałby być skończonym bucem żeby kupować jedynke. 🖐️

Gość KaYuza
do: nfgnm ..tak bez urazy, ok. tamjest tylko 1,8 litra pod maską, no chyba że turbo, ale nawet wtedy to i mało chodzi tobie o optyke lub audio, tak? w jakim piśmie motoryzacyjnym to obejże. skoro tak łatwo, jest sie dostac do pisem motoryzacjnych, to ja zaraz tez sie zgłosze.. może nie mam pod maska zbyt dużo, ale zawsze 2,8 litra szóstka w rzędzie

Gość gdzie sie podzial Dziubdziub
sama sie woze fordem.

Gość KaYuza
for gówno wort..tak zawsze gadają... te amerykańskie przecież wytrzymałe są.. te nie mieckie to rdza wcina, ale jakos sie kulają no nie.. chyba że te nowej generacji..

Gość grgrgr
I co z tego, że 1.8? Sportowe,Mazdy mają silniki 1.3 a moc po 170 - 240 KM 🖐️

Gość cbxb
auto tuning swiat i maxi tuning

Gość KaYuza
co do tej TT. to mój stary ale jary mesiek ma ok200KM. Dałby rade..hehe.... przynajmniej wiem ze jak w cos przyperdole to jakos wyjde ale z tej TTki, no ja nie wiem... pamietam jeszcze jak weszły na rynek to musieli wszyskie TTki do serwisu wołac na wymiane tylnego zawieszenia, bo wada w konstrukcji była i na prostej, przekraczajac około 180km/h wpadał w poslizg niekontrolowany...

KaYuza----------> dzieki za mile slowa, ale nie moge miec narazie prawka:( nie dlatego ze nie chce, bardzo chce! ale ze wzgledow zdrowotnych:( moze kiedys...? jak narazie ide spelnic swoj obywatelski obowiazek:P i zaglosowac hehe