Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolitaaaaa

Jakimi brykami woza sie wasze misie?

Polecane posty

Gość audi a8
szkoda troche, bo pieniadze sa fajne, ale sa rzeczy, ktore sa milon razy od pieniedzy fajniejsze

Gość KaYuza
a8 popieram...

Gość POD WRAŻENIEM
Ja już luzuję, bo nie dość, że pusta blachara , to jeszcze nie odpisuje , na to co ludzie piszą tylko wkoło, " mój misiu na audi TT i wszyscy mi zazrdoszą, a do tego to jestem piękna i bogata i studiuję". Ja już ne mogę się dalej zmiżać do Twojego poziomu dziewczyno. Powiem tylko jedno : szkoda mi Ciebie, ale jesteś na tyle głupia , że napewno nie wiesz o co mi chodzi,

Gość audi a8
tak

Gość koalaaa
jada jada misie, hop siup tralala śmieją im się pysie, hop siup tralala....

Gość KaYuza
..może by tak forum na temat takich pustych blachar... bo gadka się klei, tylko lepiej by było bez tej blachary...

nie napisalam tego, zeby sie chwalic bo to w koncu nie moj samochod, sama jezdze toyota yaris/nota bene prezent od misia/.widze, ze jednak zal wam dupe sciska, ze mlode kobiety potrafia dojsc do czegos.

Gość co wy od niej chcecie
KaYuza---------------------> posłuchaj gowniazu sam jestes tepa pala widze ze ortografia nie grzeszysz analfabeto tak samo jak skladnia:D moze na palcu masz auta chyba reoraczki wiec zaciagaj spodeneczki i wroc do zabawy z nimi nie wiem po co mi sie tlumaczysz??? chyba zabolalo co:D uderz w stol..... mozesz miec nawet zlote gory ale z tego co widze to jestes zyciowym nieudacznikiem, samotnym, sfrustrowanym chlopczykiem ktorego zadna nie chce:D ps nie podniecaj sie zbytnio tak tym topikem bo Ci zylka wyjdzie na czolku

Gość jagoo
skoro to prezent to wybacz moja droga nie doszlas do niczego sama...zalosna jestes

Gość KaYuza
BUHAHAHAHAHAHAHAHA

Gość muj terz ma ałdi

Gość moj sie buja neoplanem

Gość audi a8
i ciesze sie, ze moglam nasycic sie szmalem na tyle, zeby wreszcie zrozumiec, co jest w zyciu najwazniejsze

Gość POD WRAŻENIEM
Nie, nie, nie ja juz nie mogę , żal na dupę ściska ,bo jej misiaczek kupil jej Toyotę za dupę , kurwa, zwykla kurwa jesteś.

Gość jagoo
pod wrazeniem nic dodac nic ujac...no ale ale ona do czegos doszla:D

90% z tych półgłówów naprawdę Ci/ Twojemu facetowi zazdrości. I dlatego nawet nie użyją zaczernionego nicka, bo tak naprawdę wstydzą się przyznać do własnych wypowiedzi.

Gość moj misiaczek
nie ma samochodu, ja mam nowiutkiego Citroena C5 i cos z tego wynika niby?

Gość audi a8
i powiem wam cos - wielka kasa to gowno, jesli nie ma nic wiecej

cos mi sie wydaje, ze tu odpisuja tylko faceci nieudacznicy, ktorzy sami nie maja czym zaimponowac kobiecie, lub laski bez chlopow!

Gość KaYuza
...Ty tępaku, klikając po klawiaturze nie będe się rocczuleł nad ortografią... ...a co do życia to mnie nie zaimponujesz swoja gadką. .. i nie zprowokujesz mnie swoimi wypowiedziami... ...nawet mi do pięt nie dorastasz bo widze że o życiu jeszcze mało wiesz. ...skoro kasa to dla ciebie wszystko, prosze bardzo. twoje życie...

lolitaaa czy jak sie tam zwiesz moj facet tez jezdzi jakims tam dobrym autem, ale to dla mnie bez znaczenia...a wiesz czemu??bo w zyciu liczy sie cos wiecej niz breloczek na kluczykach czy pelen portfel...ale coz moze nie \"doszłas\" jeszcze do tego zeby takie rzeczy zrozumiec...

Gość KaYuza
jedyne do czego ona może doszła to do orgazmu... ...może...

Gość taka sobieeeeeee
nieczytalam jeszcze takiego durnego forum heheh ja mam taczke z jednym kolem i hoooooj pracowalam na nia 4 lata :P hih

Do orgazmu jak najbardziej i to za kazdym razem.W koncu pisalam juz, ze mam wspanialego misia, wspanialego pod KAZDYM wzgledem.

Gość KaYuza
Ludzie pracy...

Gość KaYuza
...to forum zaczyna tracic urok, bo wkółku sie tu zataczamy acelu nie widac..

Zauważcie, że ona nie napisała - \"wy to jesteście nic nie warci, bo nie macie facetów z dobrymi samochodami\" . Napisała, że jej facet ma dobry samochód. Nie udawajmy - posiadanie dobrego samochodu jest powodem do radości. I to za to wszyscy ją napadają. Kto tu ma coś nie tak z głową???????????