Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolitaaaaa

Jakimi brykami woza sie wasze misie?

Polecane posty

Gość cbxb
i chodzi o to jak wyglada.o lakier w sumie,bo stuningowany to on tez nie jest nie wiadomo jak:)

Gość KaYuza
do: grgr Racja! japonczyków zawsze chwaliłem... bo mała pojemność a szły jak przeciąg.. zaleta konstrukcji: bardzo lekka, przez to bardziej zrywny na starcie wada konstrukcji: kazdy większy podmuch ćpa autem, a przy kolizji... nie będe komentował, powiem tylko jedno, blacha jak papier. Mam jaszcze swtarego koreańczyka 1,6litra na gażniku i na gaz, ale żadne E36 nie dało mu rady... Japonczyki są dobre, byle nigdzie nie zachaczyć...

Gość KaYuza
i tak powpolo przejmujemy forum bo o blachówach juz nikt nie wspomniał tylko motoryzacja teraz gurą..

Gość KaYuza
do: co wy od niej chcecie zagłosój na kogoś wartego głosu ..dlaczego problemy zdrowotne... ...zresztą jak chcesz to napi maila: kayuza@o2.pl

Gość KaYuza
co tak zamarzło... wszystcy na te wybory uciekli...?

Gość KaYuza
rwałem facetów na moje bryki, ale kiła już tak mnie powykręcała że nie mam już na nic siły. pamiętajcie - uczucia przede wszystkim..

Gość iohupm
Boże .... miś ... toż to obciach dla faceta tak publicznie go nazywać. Miś powinien was wozić na grzbiecie. A facet samochodem. Współczuję waszym facetom, że cenicie ich za samochody...

Gość KaYuza
...dobra, czas na mnie... Miłego gawedzenia... ... i nie dajcie się blachówom...

Gość KaYuza
do: iohump dobre... ...racje to ty masz... ......tylko współczuć. .......zresztą, współczuć komuś za glupotę?

Gość KaYuza
teraz naprawde czas na mnie.... ...jade z tąd..

Gość nfgnm
i tak mi wszyscy zazdroszcza:p jak jedziemy przez miasto to laski sikaja:p

Macie kase i milosc :) trzymaj sie lolita! i nie daj sie tej zawisci. Carpe diem - jak jest wam ze soba dobrze to tylko tak trzymac. Ale troche nie rozumiem, po co zakladac taki topik?? POchwalic sie chcialas?? No i ten tekst \"ze teraz seks smakuje lepiej\" ehhhh a bez tego audi to jak smakowal?? Nie od auta seks zalezy!!! W kazdym badz razie trzymaj sie i korzystaj z zycia :) Pozdrawiam

Przeczytalam caly topik i......umieram ze smiechu :D:D:D tak pustej dziewczyny jeszcze w zyciu nie spotkalam na swej drodze :D boszeeee lolito gdzies ty sie uchowala toz to fenomen z Ciebie :D:D:D Zapewne jestes bardzo ladna -musisz w koncu byc ozdoba swojego \"misiaczka\" musisz mu do auta pasowac.Ale w glowie masz zierenko maku i tabliczke \"nie deptac bo rosnie\" nie no nie moge ...płacze ze smiechu :D:D:D

Gość wicher.....
dziewczyny-zazdrosnice jesescie i tyle.Po coz tyle komentarzy i ubolewan nad glupota autorki,takie jestescie MADRE MATKI?,pozwolcie jej zyc chwila,niech uczy sie na wlasnym przykladzie.Jej nastepny temat bedzie ,i to juz wkrotce,wszyscy faceci to wykorzystywacze........

Gość Hela w onucach
moj rajdowiec wiec jezdzi fiatem 126p - wersja sportowa z polka na trampki.