Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolitaaaaa

Jakimi brykami woza sie wasze misie?

Polecane posty

Gość KaYuza
...pusta to ona jest, ale jedno trzeba przyznać, do dyskusji to tu niejednego wciągnęła...

Gość A 8
Lolitkaa, ten Twój "misiaczek" to musi być głuopiutką cipką. Mój mąż jest o dwa lata starszy od twojego "misiaczka" i do takiej ciotowatej bryki by nawet nie podszedł. Audi są fajne, ale w innym wydaniu. Mój mąż ma A* i to jest auto dla faceta, a nie dla podtatusiałego lovelasa spod dyskotek.

Gość KaYuza
..TY Rozpieszczona przez rodziców pusta Szmato. Nie jestem Kobietą i niemiał bym tonbie niczego do zazdroszczenia!

Gość acsdca
hmmm, mój najnowszy miś woził się w torbce herbaty Saga

Gość jhgtyhj
a moj nie ma auta :D i dobrze nam z tym :)

Gość KaYuza
..niejeden co autobusem jeżdzi lub rozklekotanym kaszlem jest o 100000000000000000000000000000000000000000razy lepszy od twojego ciotowatego, pedałka....

Gość Antek Szprycha
lolitaaaaa Alez ja go wcale nie wyrwalam, ja sie w nim zakochalam a on we mnie!Milosc jest piekna, powinnyscie sie zakochac wtedy nie mialybyscie w sobie tyle jadu! Che,che,dobre lolitkaaaa - dokop tym zakomleksionym malolatom! :-D

Gość POD WRAŻENIEM
Fakt, pusta ta dziewczyna to jest , ale temat się kręci:))

Jak ktos kiedys na forum juz napisał: \"Brak słów na ludzki amok\" A audii TT nie jest super furą, bo na wakacje musisz brac ze soba chyba przyczepke ????? Jak móimy o autach . To lepsze juz jest to : http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C434411 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1185395 http://moto.allegro.pl/item144117547_bmw_x5_3_0i_navi_skora_panorama_idealny_lodz.html http://moto.allegro.pl/item143597676_nowy_modell_boxter_s_chrono_pakiet.html

poza tym kochane nie musialabym leciec na samochod bo sama tez mam auto!zadalam takie pytanie bo interesuja mnie samochody i bylam ciekawa jakimi jezdza wasi faceci ale widze, ze sie nie zrozumielismy!jestescie strasznymi zlosnicami!wyluzujcie troche bo zlosc pieknosci szkodzi!

Gość KaYuza
...z bogatej rodzinki, a no tak... ...potem się tylko szuka takich exkluzywów-fajfusuf... ..na pożądnego faceta w twoim wieku cie nie stać? ...pewnie pod dyską zacynował i mu do wyra wskoczyłaś, jak kazda inna o których oczywiście nie wiesz...

Gość lolitaaaaaaa
Ja sie nie denerwuje dlatego taka piekna jestem i mam cudownego misia

Gość KaYuza
wiesz co to AMG?

Gość A 8
lolitaaaa a dlaczego chcesz niby wiedzieć czym jeżdża nasi faceci? Przecież nie znasz stąd nikogo? Po co Ci ta informacja? Nie wiesz jakimi samochodami jeżdżą ludzie, to wyjrzyj przez okno.

wakacje spedzamy glownie w cieplych krajach gdzie wybieramy sie liniami lotniczymi, wiec nie musimy zabierac przyczepki!nie kazdemu musi sie podobac, rzecz gustu, wazne ze mi sie podoba samochod mojego misiaczka!

Gość KaYuza
....Agresywny Mały Gnojek... hehehehe...

Gość KaYuza
misiaczek TT, misiaczek TT, nic innego w nim nie widzisz...?

Gość chcesz wiedzieć
??? no to masz: merolem, taką limuzyną na kilkadziesiąt miejsc siedzących a stojących ile wlezie. Normalnie zajebista rzecz, nawet na imprezie mozna se wypic:P i otwieraja przed nami zawsze drzwi, wiesz takie automatycznie sterowane, mozesz tylko pozazdrościc!!!

lolitaaa-jaka Ty biedna jestes a wszystkie inne zazdroszcza.Co ty myślisz ze tylko twoj facet ma takie auto , a po za tym az taka rewelacja to nie jest żeby tak się podniecać.

Gość KaYuza
Zaczyna mi sie podobać to forum, jeszcze nigdy tak się nie bawiłem. Tępić głupote...hehehe...

Gość NiNuśka
Zal mi ciebie dziewczyno..mozna cie jednynie wysmiac a nie pozazdroscic!!

Gość POD WRAŻENIEM
Teeee,Lolitaaaa ,to możesz jeszcze na powiedzieć, czym oprócz samochodu Twojego misaiczka mozesz się pochwalić?????

Alez wy jestescie prymitywni.Dla mnie 10 lat roznicy to niewiele.Nie chce chlopaka w swoim wieku bo sa niedojrzali emocjonalnie.I musze was zaskoczyc nie poznalam mojego misia na dyskotece, przedewszystkim nie obracamy sie w takich srodowiskach, ale co wy o tym mozecie wiedziec.Puste lalunie!

Gość NiNuśka
Ale ty jestes pojebana! kogo ty pustymi laluniami nazywasz?? !!! patrz sie na siebie durna zdziro!! ty naprawde nie zauwazasz tej glupoty ktora piszesz! jestes tepa i nie uzywaj wiecej slowa "misiaczek" bo juz mi sie zygac chce jak zauwaam to slowo!!:/

Gość POD WRAŻENIEM
No pięknie, jak ktoś nie na faceta z audi TT to jest pusty:))))

Gość anna_s
mój ma Peugeot 407 coupe i jest cudownym facetem ponadto ma bardzo ładnego penisa i równiez bardzo sie kocghamy nie przejmuj sie tymi zazdrośnikami

Mozecie po mnie jezdzic ile wlezie i tak nie robi to na mnie zadnego wrazenia!Nie znacie mnie, wiec nie mozecie mnie oceniac.Jestescie tak zorzkniali bo zapewne nie uklada wam sie w zyciu i zazdroscicie innym.Nie jestem pusta a juz napewno nie moj mis, jest kierownikiem dobrze prosperujacej firmy o ogolnoswiatowej renomie, wiec raczej pusty byc nie moze!