Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolitaaaaa

Jakimi brykami woza sie wasze misie?

Polecane posty

o kurde :D ciekawe czy założyłabys ten topik , gdyby jeździł polonezem albo maluchem heheh

Gość KaYuza
...zresztą, mam to już w dupie. ...skoro jej to do szczęścia wystarczy... mówi sie że niewiedza to błogosławieństwo....

Gość NiNuśka
Cocaine--> racja:D

Ludzie!! otworzcie oczy!! przeciez ona sie tylko z wami droczy,nie ma tak tepych osob na swiecie... jak ona slodko pisze...to nie jest real...dajcie se siana a ona da nam wszystkim spokój wreszcie...:P

Zal mi was jezeli myslicie, ze mozna dostac samochod w prezencie zarabiajac na niego dupa!Nie wiecie chyba czym jest milosc i ze jesli sie kogos kocha mozna go obdarowywac drogimi prezentami.Ale jak sie jest z facetem, ktory groszem nie swieci to mozna tylko z zzazdrosci okreslic kogos mianem kurwy.Gdyby mnie traktowal jak pierwsza lepsza niebylby ze mna juz 3 lata, zreszta jestesmy zareczeni i wkrotce mamy zamiar sie pobrac, moze ta informacja doprowadzi was do orgazmu zazdrosne laleczki!

Gość jagoo
nie wiedzialam ze mozna byc tak jebnietym jak ty...zalosna jestes

Gość vcxewr
gdyby mnie kobieta nazwała misiem to bym sie na nią wkurzył...To jest obrazliwe..

Gość _MISIACZEK
głupia cipo co znowu robisz przy moim kompie??? zakazałem ci wyraźnie. znowu chcesz po pysku dostać? nie po to ci funduję tą twoją prywatną szkółkę i toyotę żebyś pisała o tym na necie. a teraz się krowo umyj, rozbierz i szykuj dupę bo wracam z kumplami z zarządu i się musimy odstresować Paszła!!!!

lolitaaaaa-> ja cie prosze!ty pisz jak 23latka a nie jak dziecko z przedszkola ktorej sie podoba tylko fajny resoraczek... naprawde zastanow sie 3 razy zanim cos napiszesz,ale dzieki za smieszne i nie nudne niedzielne popoludnie:P

Gość szkoda mi takich jak ty
Zastanawiam się jak twoje wesele bedzie wygladac...biedniejsza rodzina nie zostanie zaproszona tylko sami arystokrac i bogaci znajomi

Gość KaYuza
..kobieto. Piszesz o milości a nie masz chyba o niej pojęcia, gdyż w twoich wypowiedziach powtaża sie tylko autko kasa prezenty... ...gdybyś wiedziała co to prawdziwa miłość to by więcej ciepła czyłosci i namiętnosci zawitało w twoich wypowiedziach. Ale ty tylko podkreslasz żeczy materialne...

Gość co wy od niej chcecie
Sweet Dreams ----------> dokladnie, dokladnie jest tak jak piszesz !!! i najwyrazniej tylko my dwie to widzimy KaYuza---------> doprawdy bawi mnie Twoje smieszne tlumaczenia, po co to robiszl??? nie wiem po co mialabym Ci imponowac, ja w przeciwienstwie do Ciebie nie musze sie z niczego tlumaczyc ani niczego udowadniac hehe Ty mi tu piszesz ze masz takie i takie auta, co mnie to? czlowieku z takiem nieudacznikiem jak Ty to nawet nie chcialabym przebywac w jednym pokoju, a co dopiero ogladac Twoje piety:D a gdzie napisalam ze kasa dla mnie to wszystko zalosny idealisto? "jedyne do czego ona może doszła to do orgazmu... ...może..." :D Ty do tego najwyrazniej ciagle dochodzisz SAM i dlatego tyle jadu w tym co piszesz buhahahah:D:D:D::D

Gość rastinka
jestes zalosna jak dla mnie nie masz pojecia o zyciu ani o tym co est milosc hmm chociaz pewnie dla ciebie sie liczy tylko gruby portfel... zobaczysz bedzie tak wyjdziesz za niego urodzisz mu dziecko i sie roztyjesz przy czym on zacznie cie zdradzac wezmie z toba rozwod i zostaniesz sama z dzieckiem a on znajdzie nastepna malolate ktora poderwie na nowa bryke a co do audi tt to jeden z najbrzydszych samochodow na swiecie hehe a to ze wczesniej jezdzil BMW samo mowi za siebie nie obrazajac innych. dziweczyno masz posto we łbie wiec uwazaj bo jak ktos cie kiedys walnie w ta pale to ci echo zeby powybija ... i my prawdziwe kobiety wcale ci nie zazdroscimy bo po prostu nie mamy ci czego zazdroscic pustaku i hmm blacharo pozdrowienia ps. wytrzyj mleko spod nosa

Gość POD WRAŻENIEM
No, nie sama siebie broni

Najbrzydsze auto na swiecie?No to mnie robawilas dziewczynko.Rozumiem, ze to pod wplywem twojej frustracji bo ty takie mozesz tylko z daleka powachac!

Gość KaYuza
do : co wy od niej chcecie ..o co tobie chodzi? ..kto tu jadem sieje?? Ja sie autami chwale? Chcesz? weż sobie...kurwa... nie potrzebne mi to...mam ważniejsze żeczy w życiu do których doszedłem i których żadna siła nie jest w stanie mi odebrać. ...i tak pozaty jestem już po zaręczynach, i nie z taką tępą blachą jak ta na forum. ...pieniądze tracą na wartosci gdy sie dostrzega co naprawde wazne w życiu. ..nie użeram sie na tej dziewczynie tu na forum, tylko wolałbym zeby wkońcu zrozumiała co jes naprawde ważne w życiu... ...jeśli Ciebie w jakikolwiek sposób obraziłem to przepraszam, mozliwe że mnie poniosło, napewno...

Gość POD WRAŻENIEM
Ale ja już wcześniej mówilem aby dać sobie spokój, bo do takiego tępego dziewuszyska nic nie dociera.Ale już wymiękłem kiedy sama zaczęła siebie bronić.

Mój zwykle Mercedesem albo innym Ikarusem. Zależy jaki autobus podjedzie.

Gość POD WRAŻENIEM
Flame ---->przeczytaj jeszcze raz to co napisała --->co od niej chcecie

Gość rastinka
a bys sie smarkulo zdziwila hehe a co do twojego faceta to pewnie nigdy ci nie dal samochodu poprowadzic i teraz nie wiesz nawet jakie ono jest kiepskie bo nim nie jezdzilas hhmmm wcale sie nie dziwie bo takiemu jelopowi i pasztetowi co ma totalny brak gustu nawet malucha bym nie dala. pewnie twoj ulubiony kolorek to roziowy?? idz na łake kwiatki wachac

Gość K jak Krysia
Skodą Octavia Kombi, tą nowa :D I co teraz? Wygrałam coś? :D

Polskie piekiełko. Każdy wie, dlaczego polskiego kotła w piekle nikt nie musi pilnować? Ty masz faceta i miłość. Ona ma faceta, miłość i audi. To się nie wyklucza. Dlatego to co piszecie to tylko i wyłącznie typowa polska zawiść. (a nawet jak się rozwiodą, to przynajmniej alimenty będzie z czego płacić :P )

Gość KaYuza
..zresztą co tu komentować? Każdy kto wejdzie na to forum i poczyta wypowiedzi tej zafascynowanej exkluzywnoscia kobietki, sam dojdzie do prawdy..

POD WRAZENIEM->jakies tam podobienstwo jest ale moze w niedziel ludzie sie robia głupsi?? :P

Gość POD WRAŻENIEM
Flame---->albo ten topik tak ludzi ogłupia, ale jest tam napisane jedno zdanie, które zdradza, że to pisze Lolitaaa.

Gość KaYuza
...już mi się pisać odechciało, ale czytam dalej... ..poprostu śmiać się i płakać...