Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psełdonim

Konkurs kokietowania

Polecane posty

Gość Ubi Lex....
Czytając, czytając, czytając, naprawdę CKC dochodzę do wniosku, że powinieneś przekonać do siebie "jak kokietować{". To Kobieta której Ci potrzeba:-)

Gość manthai
nie czytam ciekawych ksiazek i wole mozarta. jezyki - angielski, niemiecki, hiszpanski. gotuje, jak mam dla kogo. madra, ciepla itepe, tez jestem. nie uprawiam aerobiku, tancze. kroniki olsztynskiej nie widzialam malzenstwo? jeszcze czekam na dobry plan biznesowy :D jednym slowem nadaje sie w polowie. AZ w polowie :D

Gość Czar kobiecego ciała
A Mozart, manthai, jest cudny. Powiada się, że Beethoven jest największy. I słusznie się powiada. Ale Mozart jest jedyny :-)

Gość manthai
nie mozna odnalezc strony... ech, to ide :D do pozniej!

A wolno zapytać, Ubi Lex, co Cię skłoniło do takiego wniosku? Zżera mnie ciekawość.

A u mnie wstrona się wczytuje bez problemów. Nie pierwszy raz zresztą.

No dobra, widać, Ryba dostała moim wyznaniem jak obuchem między oczy i teraz leży pod biurkiem zamroczona. Trzeba poczekać, aż się ocknie. To ja wykorzystam wolną chwilę i pojadę do Osterode, celem kolejnej próby załatwienia dostawy sztrómu na hektary.

Gość Ubi Lex....
" jak kokietować", jest inteligentną, czułą, wrażliwą, ciepłą Prawdziwą Kobietą CKC. A myślę, że za taką przede wszystkim tęsknisz. Spróbuj, może uda Ci się przekonać, że jesteś dla niej odpowiednim Mężczyzną:-)

:-) Ryba, Ryba...Problemy alokacji kosztów dla dyplomowanej ekonomixtki to czysta rozkosz profesjonalana.

A wolno zapytać, Ubi Lex, dlaczego Ty ustąpiłać pola? Straciłaś wiarę we własne siły?

A co do wymienionych przez Ciebie cech, Ubi Lex, zapewne tak jest. Kobieta z natury tak ma. Wystarczy jedynie pozowlić jej być kobietą. No i kobieta musi lubić nią być.

Gość Ubi Lex....
No a poza tym potrzeba Ci przeciwwagi , mój miły. I coś mi się wydaje, że "jak kokietować" nieżle by się w tym sprawdziła:-)

No dobrze, Ryba, niech Ci będzie. Wiesz co? Dla mnie takie chwile są nawet cudowniejsze od samego kochania się. Przytulić się do pleców, nagiej, rozespanej, ciepłej, pachnącej nocą i pościeąl kobiety, przygarnąć lewą dłonią oba cycuszki, objąć ją drugą ręką w kibici, wtulić twarz w jej włosy, wsłuchać się w jej równomierny, cichy oddech, doświadczyć sennego zamruczenia, które oznacza zadowolenie - to czysta, męska przyjemność.

Jestem facetem, Ubi Lex, więc rzeczą zrozumiałą jest, że potrzeba mi "przeciwwagi" :-)

CKC, ale napisz jeszcze o tym, o czym pisać się wstydzisz... Koleżankom mogę solennie obiecać, że nie mają we mnie żadnej konkurencji. CKC nie jest mną zainteresowany, a ja nim zainteresowana być nie mogę. Proszę Was, baby, niech go któraś usidli... CKC - dobrze, nie będę już pisać tego, co jest dla Ciebie niemiłym. A dyskusje akademickie są przyjemne do czasu, kiedy to z hukiem rozstrzaskują się o bruk rzeczywistości raportowej. :-0

Dziękuję. Teraz sobie idę, bo nie mogę tego dalej \"słuchać\". Celnie opisujesz damskie tęsknoty jak na mężczyznę. Proszę, niech go któraś z Was usidli, proszę! :-(

Ale to jeszcze wcale nie wszystko, Ryba. Tyle że dalszy Ciąg za jakie dwie godziny. Pora mi na miasto.

Przepraszam, Ryba. To ja już dalej nie będę.

A skoro posługujemy się rusycyzmami, miałbym może coś bardziej dosadnego. Rosjanie powiadają "żyt1, to kak tigra j... - i straszno, i smieszno' :-)

No dobrze, Ryba, ale za dwie godzinki. Teraz zmykam. Tymczasem :-)

Gość Ubi Lex....
Nie CKC to nie tak, ale obydwoje mamy cięte języki, obydwoje raczej lubimy stawiać na swoim, a to nie wróży niczego dobrego:-), ale chętnie będe obserwowała :-)

Gość rozdziawiona_gęba
Pan Bóg szukał i szukał w swoim magazynie bab i nie znalazł takiej, "coby" się Tobie spodobała. Była taka, co to trzema językami władała, ciepła, ba! gorąca, piękna, interesująca, ale gotować nie lubiąca. Ona warunek postawiła: szukaj mi Panie Boże chłopa, "coby" gotować umiał i lubił. Ja go cycuszkami "swemi" ogrzeję, zamruczę języczkami obcymi, zanucę klasyką, izbę przysposobię, by w miłym gronie intelektualnie się wykazać i oczarować. Pan Bóg znalazł się w nie lada trudnym położeniu. "A co ja wam poradzę, ludziki miłe? Spuście trochę ze swych marzeń, a ja wam szczęście ześlę." I tak Pan Bóg dał wam szansę. Czy skorzysta z niej Czaruś kobiecego ciała? Czy skorzysta z niej Rybcia Wandeczka? To wasza wola. Pozdrawiam. 👄 👄 👄

Gość Ubi Lex....
Ech, pięknie piszesz CKC o swoich tęsknotach.:-) A wsłuchwałeś się kiedyś w bicie serca kochanej osoby? Kiedy wśród granatu nocy otaczał Was tylko Wszechświat? Tylko bicie serca i cisza? I to pragnienie zatracenia się i rozpłynięcia ?...:-)

Gość Ubi Lex....
Kurczę, chyba się rozmarzyłam ....

Gość Ubi Lex....
Zresztą, to tęsknoty nas wszystkich. Mamy je wpisane w naszą egzystencję. Nieważne, młodzi czy starzy - mezczyżni czy kobiety. Tęsknimy za chwilami bliskości i spokoju...