Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psełdonim

Konkurs kokietowania

Polecane posty

Wiem, o czym mówisz. Ostatni raz w ten sposób ślizgałam się jakieś 15 lub więcej lat temu... Dlatego za tym tak tęsknię. :-) Na Torwar nie chadzam, bo nie lubie chamstwa i popisów nastolatków. Co najwyżej na tor na Stegnach. Tyle, że moja koleżanka od łyżew między innymi wzięła wydała się za Niemca i wyemigrowała ostatecznie za ocean. :-0

Gość Ubi Lex....
Niczego mi nie brakuje KDG. A słowa są podstawą. I wiesz o tym. Chcesz spróbować?Ok.

Gość jak kokietowac
Nie do konca Was rozumiem. Klucz poszukuje towarzyszki, Ryba niby go wspomaga, a jak sie pojawia jakas zainteresowana osoba to Ryba zaczyna grac pierwsze skrzypce i skupia uwage Klucza na sobie. Moze mi ktos wytlumaczy o co tu wlasciwie chodzi?

Gość Klucz dzikich gęsi
Ale Ty masz pecha, Ryba. Nie dość, że niewyjasniona sprawa z P., nie dość, że koleżanka od łyżew na morzami, to jeszcze nawet pojeździć nie masz gdzie :-) A ja mam. Trzy jeziora w bezpośrednim sąsiedztwie. Hura! Byle mrozy złapały.

Gość jak kokietowac
Ryba, masz jakas misje do spelnienia?

Gość Klucz dzikich gęsi
Ba, "jak kokietować", tego chyba już nikt nie rozumie. A najbardziej ja, no i wzmiankowana Ryba. Przy czym, Ryba chyba bardziej nie rozumie. Tak mi się wydaje.

Gość Klucz dzikich gęsi
(Ryba uwielbia się pławić w swoim masochizmie)

Gość Klucz dzikich gęsi
Spróbować zmierzyć się na słowa? Ubi Lex? Chyba nie mam odwagi. Masz cięty język, i jako kobieta, bywasz pewnie podstępna i bezwzględna. Prawdopodobnie nie mam żadnych szans w konfrontacji z Tobą. Poza tym, ja jestem ogromnie nieśmiały w stosunku do kobiet.

Gość jak kokietowac
W smietane ja i do konserwy :P

Gość Klucz dzikich gęsi
Mniam, "jak kokietować". Przywołałaś watek kulinarny. Ryba w śmietanie... Zastanawiam się nad wyborem. Chyba największa ochotę miałbym teraz na lina. Dawno lina nie jadłem. Przy czym, przyrządziłbym lina nie samej śmietanie ale na bazie sosu śmietanowego. Do tego brązowe, dobrze zapieczone kartofelki i buteklka dobrego, białego wina.

Gość Ubi Lex....
Cieszę się, ze lubisz słowną szermierkę. Co do odwagi - trudno. jakoś przeżyję. Skoro jednak tak stawiasz sprawę - trudno... :-) Nie jestem podstępna i bezwzględna. Zwyczajnie lubię rozmowy:-) :-)

Gość jak kokietowac
Powoli staje sie Twoją fanką :) Mezczyzna sam gotujacy? Relikt czy przyszlosc? :P

jak kokietować --> jeśli masz skuteczny sposób ukrócenia mojej egzystencji, to bardzo proszę. Będą z tego same korzyści: a) autor nie będzie się martwił, że nie umiem sobie poukładać życia b) wzmiankowany między wierszami osobnik przestanie mieć wyrzuty sumienia, że też dokłada do pieca moich trosk c) Ty nie będziesz się martwić, że się tu wypowiadam d) a ja w końcu przestanę wszystkim przeszkadzać Poproszę! :-)

Gość Klucz dzikich gęsi
To uważasz, Ubi Lex, że nie jesteś kobietą? Popatrz, ile nieszczęsliwych facetów, wyrzekających na babską bezwzględność? Głównie chodzi o to, że kobieta rozkocha w sobie, rozkocha, a potem rzuci...

Gość Klucz dzikich gęsi
Ostatecznie, zamiast lina, mógłby być porządny, wypasiony, tłusty, czterokilowy leszcz-łopata.

Gość Klucz dzikich gęsi
Raczej słabość, "jak kokietować". Kuchnia mnie rozstresowuje i pozwala poszaleć wyobraźni bez większego życiowego ryzyka. Co najwyżej, kończy się zwarzoną śmietaną. Ale to juz głównie zmartwienie gości.

Gość Ubi Lex....
Skąd Ci przyszło do głowy, ze nie jestem Kobietą? Właśnie dlatego, ze jestem Kobietą, nie muszę być bezwzględna. Juz Ci mówiłam, ze znam swoją wartość.

Gość Klucz dzikich gęsi
Jakkolwiek przyznam, że popełniłem pewną kulinarną nieostrożność. Postanowiłem, z kol. Janowiczem (on także gotujący 0 jest nas tutaj takich więcej), przygotować lody "sijurpryz" wg przepisu pochodzącego z pewnej radzieckiej książki kucharskiej (w oryginale), która się koledze została po babci. Ech... O mało nie wezwaliśmy straży ogniowej na ratunek a pies Amba zaczął wyć, jakby go ktoś żywcem obdzierał ze skóry.

Gość Klucz dzikich gęsi
Tutaj wszystko jest możliwe, Ubi Lex. Każda prowokacja. A może ja jestem malutką, dwudziestoletnią blondynką, której się zachciało pobyć przez parę dni facetem? Czasy mamy szalenie pokręcone, Ubi Lex. A ludzi korcą nadużycia.

Gość jak kokietowac
Ryba - Ty chyba naprawdę masz problem :O Sama ze sobą :O Anihilacji nie stosuję , zauważyłam jakąś dziwną prawidłowość i zastanowiło mnie to :P Ale jeśli Ci na kimś zależy to zastanów się w jakim stopniu i czy tak naprawdę nie chcesz z nim być . Nie uszczęśliwiaj /unieszczęśliwiaj / go na siłę :O

Gość jak kokietowac
Ubi - jesteś naprawdę ok kobietą , tylko za mocno trzymasz dystans , zrazisz Klucza do siebie :P Uciekam , bo po głowie od wszystkich dostanę :P Kluczu - 🌼 :D

Ja nie mam problemu z określeniem tego, czy z tym kimś chcę być i w jakim stopniu. Tak. W stopniu najwyższym. Problem leży po drugiej stronie. Ale nie ma to tu nic do rzeczy, więc nie mówmy o tym. KDG - wysłałam raz jeszcze, jest jakiś większy e-problem.

Gość Klucz dzikich gęsi
Doszło, Ryba, odesłałem.

Gość jak kokietowac
A na koniec do faceta , który lata cesną, żegluje, nie boi się bojerów , zakłada łyżwy i idzie z wiatrem w zawody, potrafi gotować, prowadzi mądre rozmowy na każdy temat :D - jesteś cudownym mężczyzną , nie rozumiem dlaczego jesteś sam? ❤️

Gość Klucz dzikich gęsi
Cześć, jak kokietować :-) Zaglądaj jak najczęściej. Potrzebuję pomocy, żeby wyprowadzić Rybę na czystą wodę.

Gość Klucz dzikich gęsi
Zapytaj o to Pana Boga, "jak kokietować".

Gość Klucz dzikich gęsi
A może jestem za głupi? To także całkiem możliwe...

Gość jak kokietowac
Ryba niewlasciwie umieszcza swoje uczucia, moze powinna przejrzec na oczy. nie zawsze to, co wydaje sie oczywiste takim jest. czlowiek poznany w necie moze byc zupelnie inny w realu. Pana Boga pytac nie bede. moze Ty jestes za bardzo wymagajacy...

Gość Klucz dzikich gęsi
E tam, wcale nie jestem taki wymagający, "jak kokietować". Kiedyś nawet sporządziłem listę moich podstawowych oczekiwańa i wiesz, co się spotkało z największą krytyką kobiet? Ano, moje oczekiwanie, że kandydatka na moją małżonkę powinna znać biegle trzy języki obce. Spotkał mnie zarzut, że chcę mieć wyedukowany drób domowy pod moim dachem.

Gość jak kokietowac
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ❤️