Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psełdonim

Konkurs kokietowania

Polecane posty

Gość a ja cos dopowiem
a jesli jestem tylko kumpela,to co myslisz?o sexie nadal? :)

Gość Psełdonim
Nigdy o żadnej mojej koleżance nie myślałem jako o obikecie seksualnym. Ja mam dość mocne hamulce, moja droga.

Gość Psełdonim
A palić papierosy można przestać, postarać się o nieco zaradności i zaangażowania w sprawach domowych. Pracę także się znajdzie, jesli się jej naprawdę szuka. :-) Wstarczy tylko nieco popracować.

Gość a ja cos dopowiem
tak tak,ale ja juz nie mam kolegow,od kiedy mam meza.O czym to swiadczy?Odwrocili sie ode mnie.Znaczy to,ze nie chcieli przyjaciolki a kobiety. NIE WIERZE W PRZYJAZN DAMSKO MESKĄ! Co do kokietowania to jest to przyzwolenie kobiety na cos wiecej i konczy sie na tym,ze facet glupieje niczym piesek :) Dozwolone dla kobiet , ktore chca tego.Bezinteresownego flirtu nie ma(bo i po co?)

Gość Psełdonim
Podzielam Twój pogląd, że między kobietą i mężczyzną bezinteresowna, pozbawiona podtekstów przyjaźń nie istnieje. To znaczy ona istnieje jak najbardziej ale nie samoistnie. Istnieje, kiedy oboje są w dobrym związku. Wypada Ci złożyć wyraz współczucia w związku z byłymi kolegami. Ja znam sporo kobiet, które są mężatkami. Myślę, że paroma bym sobie nawet zawrócił głowę, ale nawet prób nie podjąłem, wychodząc z zasady, że nie należy pchać palców w nie swoje sprawy. Kobieta zamężna jest kobietą zamężną i koniec.

Gość Psełdonim
No i na koniec kolejna zgoda. Flirtować dla sportu nie ma sensu. To już lepiek pouczyć się zasad nawigacji albo meteorologii.

Gość frida frida
masz tupet Psełdonim. Sam nie masz pracy i mieszkasz u starych, a bedziesz dziewczynie radził na forum,zeby sie troche postarała :-D

Gość Móżyn_w_Żymie
Pięknie witam, Frida. Cieszę się, że zajżałaś. Ale coś Ci się pomyliło. To nie ja mam tupet ale Ty go masz. A co ja jestem winien, że posiadam dwie lewe ręce? A starych się ma od tego, żeby tyrali. Ja się na świat nie prosiłem. Ja jestem owocem wypadku przy pracy.

Gość Móżyn_w_Żymie
A skoro juz tu jesteś, Frida, może byś tak przedstawiła swoją opinię n/t babskiego kokietowania?

Gość frida frida
myślę,ze na swojej anomalii (dwie lewe ręce, dwa lewe kciuki itd.) mógłbyś zbijać niezłe kokosy, gdybyś się trochę postarał :-D wiesz, ludzie uwielbiają sensacje i takie tam inności...

Gość a ja cos dopowiem
To gratuluje,ze trafiles na takie kolezanki ale glownie gratuluje twojego podejscia.Wartosciowy facet z Ciebie :-)Bo wiekszosci facetow nie przeszkadza,ze kobieta jest mezatka,a nawet ciesza sie,bo taka kobieta nie wymaga oswiadczyn,slubu -slowem jakichkolwiek zobawiazan,ktore dzialaja na faceta jak plachta na byka ;) Przypominasz mi pewnego kolege,ktory jako jedyny jeszcze odzywa sie do mnie czasem i nawet i nteresuje sie moim dzieckiem,ale....postanowil isc na ksiedza.............. :( I kontakt sie urywa..........

Gość Móżyn_w_Żymie
Ależ posiadanie dwóch lewych rąk nie jest niczym nadzwyczajnym, Frida. Kogo miałoby to zainteresować? Jestem skazany na utrzymanie garbów.

Gość Móżyn_w_Żymie
No tak, jak na księdza... Chociaż, cóż, ksiądz nie może posiadać koleżanek? A czy ja jestem wartościowy, nie wiem. Dla równowagi dodam, że jest we mnie sporo wad i słabości. Ideałem, to ja nie jestem. Co to, to wcale nie.

Gość frida frida
Ok Móżynie vel Psełdonimie, pokokietuję Cię dzisiaj w południe. Czy przeglądałeś już dzisiaj rubryki w Wyborczej w dziale "dam pracę"? :-D

Gość Móżyn_w_Żymie
NIe przeglądałem, Frida, ponieważ nie chce mi się wstawać z betów i lecieć do kiosku. Po pracy mamusia mi przyniesie gazetę i poczta na głos.

Gość frida frida
a kogo nazywasz "garbem" Mamusię? Tatusia?

Gość Móżyn_w_Żymie
Nie garbem, Frida, ale garbami. Rodziców posiadam dwoje. Kiedyś się ich nazywało starymi, ale dzisiaj to określenie wyszło z użycia. Idę z duchem postępu.

Gość rozdziawiona_gęba
Masz niezłe pióro, muszę Ci to przynać :) Styl faceta w średnim wieku (mocno po 40-tce), z dużą dawką humoru. Ciut rubaszny, ale ze smakiem. Zdaje się, że z charakterem Zawiszy Czarnego. Mocno tajemniczy. Zagadką dla mnie jest, dlaczego na wieczór znikasz z topiku? Jaką wykonujesz pracę, że masz czas cały dzień siedzieć przy komputerze i gaworzyć z panienkami? Czy zaspokoisz mnie w tej kwestii i odpowiesz na oba pytanka? To chyba nie było kokieteryjne? :(

Gość Móżyn_w_Żymie
Dziękuję. rozdziawiona-gęba. Damskie komplementy łykam z dużą przyjemnością, jak nie przymierzając, tuczna gęś gałki chleba. Rozdziawiam dziub, przymróżam oczy i łykam bez gryzienia. Sprawia mi to ogromną przyhjemność. Zresztą, który mężczyzna nie lubi kobiecej admiracji. Jednym z podstawowych błędów, jakie pojawiają się w związkach, jest zanik umiejętności admirowania mężczyzny.

Gość frida frida
Wiesz co współczuję Twoim rodzicom.... Facet ledwo po trzydziestce, który przeżywa kryzys rozrachunku z własnym dorobkiem.. nie chce mu sie wstac z łózeczka, bo i po co, jak Mamusia papu pod nosek podstawi. poglądy , które wygłasza sa dziecinne i desperackie, postawa "mi sie nalezy!" była dobra ale za komuny. Nie wiem co by Cię obudziło, ale na moje oko masz deprechę jak rów oceaniczny.

Gość Móżyn_w_Żymie
A tajemnicy nie ma, dlaczego nie siedzę tutaj wieczorami. Po prostu wtedy jestem w jakimś domu, w którym, dzięki Bogu, ustrzegłem się zainstalowania internetu. Nawet komputera w nim nie posiadam.

Gość Móżyn_w_Żymie
Co zaś się tyczy mojego wieku, to sam już zupełnie nie wiem. Jedna panna pisze, że jestem gówniarzem, inna, że mam około trzydziestki a Ty z kolei sądzisz, że mam ponad czterdzieści lat. Można od tego wszystkiego dostać kołowacizny.

Gość Móżyn_w_Żymie
A kto powiedział, że ja przeżywam jakiś kryzys? Czy ja się nad sobą i moim losem użalam? Za współczucie okazane moim rodzicom dziękuje. Świadczy ono o Twojej wrażliwości. Mogli jednak nieco więcej uważać kiedyś. Nie jest moją winą pojawienie się mnie na tym padole.

Gość frida frida
Ok, wiec wszystkiego najlepszego Ci zyczę, czekaj sobie w tym optymistycznym nastroju na spadek po garbach, powodzenia

Ależ Cię obsiadły... ;-) Po zastrzykach miałam głowę w krwawych śladach i strupkach. No i niestety chyba przestały działać i już nic nie pomoże. :-( Nadal nie mogę się pozbierać... :-0

Gość Móżyn_w_Żymie
I tu jest pewna bieda,, Frida. Moje garby nie są zamożnymi ludźmi. Ale może na jakieś parę latek i starczy. A za życzenia dziękuję :-) Zajrzyj na swój topik, bo tam także się upubliczniam.

Gość rozdziawiona_gęba
Zajrzyj do dowodu osobistego, to się pozbędziesz kołowacizny :) Co ci tam urzędniachy napisały? Że to który rok? :) Będę drążyć, jak górnik w kopalni, ale to będzie ostatnie wścibskie pytanko: jaki rodzaj pracy pozwala Ci na dyskusję z nami na nieswoim (czyli służbowym) komputerze? Hm? Sama chętnie się takiej podejmę i szukam pomysłów. Szybko odpisz, jeśli mogę uprosić Cię o łaskę, bo za 10 minut wraca szef. :) Niech go gęś kopnie!

Gość Móżyn_w_Żymie
Cmok w łepek, Ryba :-) Bądź dobrej myśli. Ja kiedyś, w odstępie dwóch niecałych tygodni omal się nie zabiłem. Mówię serio. O mało co nie straciłem życia. Do dziś się zastanawiam, dlaczego Pan Bóg mnie wtedy uratował?

Gość Móżyn_w_Żymie
Przecież pisałem kilkakrotnie koleżance, ROzdziawiona Gęba - mamusia z tatusiem mnie utrzymują. Ja posiadam dwie lewe ręce i nic nie potrafię zrobić. Co zaś się tyczy wpisów urzędowych, nie byłbym taki pewny. Sam znałem kiedyś pewnego człowieka, który miał w dowodzie datę urodzenia 30 lutego. A moja ciocia, szyszkowa, abolwentka wydziału matematyki uniwersytetu w Toruniu (ukłony dla pobliksiego Bromberga od sąsiedniego miasta), no więc w rubryce "zawód",, ciocia szyszkowa miałapisane "magister". Sam to widziałem na własne oczy.

Gość rozdziawiona_gęba
No, w takie cóś to ja nie wierzę! Ale nieważne. Nie mój problem, tylko mamusi i tatusia :( W tej chwili klikam w START i ...................