Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnese_26

STYCZNIOWE STARANIA 2007

Polecane posty

Gość gabi27
No jestem ja tez sie staram o dzidzie od grudnia ,moja ostatnia @ byla 30 listopada i mam nadzieje ze ostatnia ja mam juz jedno dziecko córcie . Wiec dołącze do was bedzie mi razniej .Mieszkam w Kielcach

Gość gabi27
mama zuzi : twoja dzidzia jest z tego samego roku co moja córka, ba, nawet z tego samego miesiąca. POZDRAWIAM

Dziewczyny, zycze szampanskiej zabawy, szczesliwego Nowego Roku 2007 i spelnienia marzen :) Witaj gabi27 skopiuj tabelke i sie do niej dopisz,bo musimy miec wszystko pod kontrolą.

Agnese_26...... Aga....... 26..... Sosnowiec..........0........ 19.XII Moluś............ Asia....... 29....... Koło.................3........ 24. I. 07 mama_zuzi......Kasia...... 26.... .Göteborg...........1.........26.XI Aniołek28....... Marta..... 25...... .Kielce............. 1.........18.XII Skorpionka81...Iwona..... 25.... Southampton.......0.........22.XII eMiLka.......... Basia.......28..... Bielsko-B............0........ 09.XI Donna leng..... Magda..... 24...... Poznan..............0.........29.XI cytrynka79.... Gosia...... 27...... Sopot................ 0........15.I ewapiano.......Ewa.........26.....Szczecin.............. 0.........6.XII

Cześć Laseczki! Udanego Sylwka i Szćzęśliwego Nowego Roku!!! Moja @ skonczyła się po 3 dniach! Strasznie to dziwne! Od dziś zaczełam mierzyć tempke. Pozdrawiam!

Gość gabi 27
wszystkiego najlepszego

Gość gabi 27
za bardzo nie wiem jak z tą tabelką napiszcie mi krok po kroku

Agnese_26...... Aga....... 26..... Sosnowiec..........0........ 19.XII Moluś............ Asia....... 29....... Koło.................3........ 24. I. 07 mama_zuzi......Kasia...... 26.... .Göteborg...........1.........26.XI Aniołek28....... Marta..... 25...... .Kielce............. 1.........18.XII Skorpionka81...Iwona..... 25.... Southampton.......0.........22.XII eMiLka.......... Basia.......28..... Bielsko-B............0........ 09.XI Donna leng..... Magda..... 24...... Poznan..............0......4-13.01 cytrynka79.... Gosia...... 27...... Sopot................ 0........15.I ewapiano.......Ewa.........26.....Szczecin.............. 0.........6.XII gabi 27..............................................................................

Gość gabi27
mam 27 lat mieszkam w Kielcach , moje cykle są 30-32 dniowe a ostatnia@ byla 30 listopada aaa mam na imie Gabi. Dziekuje i pozdrawiam

Witam po Świętach. Nie bylo mnie w domu, nie bylo mnie na kompie. Swięta spędzilam w Polsce. Tak, masz rację mamo Zuzi, że to fart :) Bylo rodzinnie, a brzuch boli mnie z przejedzenia do dzisiaj. Pewnie teraz wszystkie szykujecie się na Sylwestra, lub w ogole już gdzieś poszlyscie. Ja siedzę w domu, nie mam żadnych planów. Więc pewnie będe tutaj :) Zdaje się, że mam wlasnie etap płodny. Tak wynika z moich wyliczeń. Dziś rano się kochaliśmy, nie zabezpieczalismy się, (czego nie robimy juz od jakiegos czasu, ale to pierwsza moja owulacja z sexem \"bez\"). Zoabczymy. Mielismy zaczynać pod koniec stycznia, to znaczy w przyszlym cyklu. Ale jednak zaczęlismy już, bo myślimy, że pewnie i tak się nie uda za pierwszym razem :( Uaktualniam tabelkę: Agnese_26...... Aga....... 26..... Sosnowiec..........0........ 19.XII Moluś............ Asia....... 29....... Koło.................3........ 24. I. 07 mama_zuzi......Kasia...... 26.... .Göteborg...........1.........26.XI Aniołek28....... Marta..... 25...... .Kielce............. 1.........18.XII Skorpionka81...Iwona..... 25.... Southampton........1.........15.I eMiLka.......... Basia.......28..... Bielsko-B............0........ 09.XI Donna leng..... Magda..... 24...... Poznan..............0......4-13.01 cytrynka79.... Gosia...... 27...... Sopot................ 0........15.I ewapiano.......Ewa.........26.....Szczecin.............. 0.........6.XII gabi 27.......................................................... ................. wychodzi na to, że mam mieć okres wtedy, co cytrynka79. :) Ostatnim razem, gdy zrobillam wyliczenie, planowalam że okres pojawi się 22-go. Pojawil się dzień wczesniej. Zobaczymy jak bedzie w tym miesiącu. Cykle mam średnio 26 dniowe. Życzę Wam wszystkim, aby spełniły się wszelkie marzenia i pragnienia w 2007 roku ❤️ Szczególnie to o dziecku. By udało się Wam zajść w ciążę wtedy gdy wlasnie chcecie. A gdy się to już stanie, życzę Wam, by Wasz mąż/partner opiekował się Wami, kochał Was i oszczędzał, pomagał i tak jak Wy, nie mógł się doczekać dzidziusia. Życzę Wam tego tak samo mocno jak sobie samej. Do siego roku!! :D

no w reszczcie w domu... Przez tydzień byliśmy z mężem i z jego rodzicami (niestety) i jego bratem w Niemczech na tydzień u mojego męża siostry. Było dosyć fajnie (gdyby nie teście :) ) Okolica cudowna tuż nad szwajcarską granicą, teren górzysty i ogólnie piękny. Tylko podróż męcząca 12 -sto godzinna samochodem. Wróciliśmy w sobotę późnym wieczorem. Ale dobrze tak zmienić klimat od czasu do czasu. Ale chyba nici z ciążą teraz, dni płodne miałam jakieś tydzień temu i chyba nic z tego, bo czuję się normalnie, a za tydzień powinnam mieć @ . No i znowu trzeba będzie się starać..... SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!

Hej. Która z Was jest teraz w trakcie owulacji? Ja niby jestem, wedlug obliczeń, ale mam nie do końca przezroczysty, rzadki śluz. Jest jakby trochę lepki.. ale jednak trochę rozciągliwy :-0

Hej dziwczyny,dobrze,ze do nas wrocilyscie. :) Skorpionka 81,ja mam teraz owulacje ale w tym miesiacu to dla mnie bez znaczenia,bo zaczynamy starania dopiero od nastepnego ale korci mnie zeby przyspieszyc... Dopisalam Gabi do tabelki Agnese_26...... Aga....... 26..... Sosnowiec..........0........ 19.XII Moluś............ Asia....... 29....... Koło.................3........ 24. I. 07 mama_zuzi......Kasia...... 26.... .Göteborg...........1.........26.XI Aniołek28....... Marta..... 25...... .Kielce............. 1.........18.XII Skorpionka81...Iwona..... 25.... Southampton....... 0.........22.XII eMiLka.......... Basia.......28..... Bielsko-B............0........ 09.XI Donna leng..... Magda..... 24...... Poznan..............0......4-13.01 cytrynka79.... Gosia...... 27...... Sopot................ 0.........15.I ewapiano.......Ewa.........26.....Szczecin.............. 0.........6.XII gabi 27.........Gabi.........27......Kielce..................1........30.XI

No wlasnie, cytrynka79. Mnie też korciło, dlatego już zaczęlismy. :P I tak nie wierzę, że się uda za pierwszym razem. Kiedy mialaś okres i jak dlugie masz cykle? Pytam, bo może lecimy łeb w łeb i fajnie by bylo mieć porównanie :)

I coś jeszcze: Poprawiam tabelkę, bo cytrynka skopiowala nieuaktualnioną przeze mnie. Agnese_26...... Aga....... 26..... Sosnowiec..........0........ 19.XII Moluś............ Asia....... 29....... Koło.................3........ 24. I. 07 mama_zuzi......Kasia...... 26.... .Göteborg...........1.........26.XI Aniołek28....... Marta..... 25...... .Kielce............. 1.........18.XII Skorpionka81...Iwona..... 25.... Southampton....... 1..........15.I eMiLka.......... Basia.......28..... Bielsko-B............0........ 09.XI Donna leng..... Magda..... 24...... Poznan..............0......4-13.01 cytrynka79.... Gosia...... 27...... Sopot................ 0.........15.I ewapiano.......Ewa.........26.....Szczecin.............. 0.........6.XII gabi 27.........Gabi.........27......Kielce..................1... .....30.XI I jeszcze pytanie na oniec: czy wszystkie dziewczyny wpisują na końcu przypuszczalną datę przyszlej miesiączki? Bo mam wątpliwości jak patrzę na tę tabelkę. i jak tam cytrynko? :)

No na to wygląda,ze idziemy leb w leb.Ja mam cylke 29-30 dniowe i ostatnią @ mialam wlasnie 15 grudnia, jezeli chodzi o mnie to nie bede sprawdzala temperatury,sluzu i innych objawow owulacji,poprostu sie wyluzujemy i tyle, znajac mojego meza jest duze prawdopodobienstwo,ze trafimy na dni plodne ;)

a starania zaczynamy od nastepnego miesiaca,bo mam jeszcze wizyte u stomatologa i bede musiala miec RTG zeba,wiec tak dla swietego spokoju poczekamy az go wylecze.

To jednak nie idziemy łeb w łeb :( Moje cykle są średnio 26-dniowe. Ostatni okres mialam 21 grudnia. Jeśli przyjąć że owulacja wychodzi 14 dni przed kolejną miesiączką, to mam ją wlasnie dzisiaj, a kolejną miesiączkę 15-go stycznia. A Ty jeśli masz teraz płodne dni, jaki masz śluz? Taki jak powinnaś? Bo ja mam lepki, gęstawy. A powinien być rzadki i przezroczysty. Ty masz taki? :( Nie wiem co jest, czy jestem po owulacji czy dopiero przed, ale taki wlasnie mam śluz. Zupelnie nie taki, jak powinnam dziś mieć :(

Skorpionka 81 nie przejmuj sie sluzem tylko do roboty :D a 15.I sie okaze czy mialas owulacje, ja mam taki jaki powinien byc w dni plodne,ja zaczne uwage na to zwracac jak przez 3 miesiace nam sie nie uda a poki co nie przejmuje sie niczym

skorpionka 81 pytalam wczesniej czy ty nie dzialasz na forum gazetowy? bo jest tak tez skorpionka81.pozdrawiam

Hej dziewczyny!!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU!!!! Ja mam miec @ 20 I , i juz od jutra teoretycznie jestem w okresie plodnym wiec do dziela :)

OO, nie widzialam, że coś napisalyscie. Nie wiem jak mi to umknęło. Tak, na gazetowym to też ja :) Caly czas czynię porównania, żeby latwiej wszystko zdiagnozować u siebie samej ;) A co do tych starań - no wlasnie - nie ma na co czekać, tylko działać. My dzialalismy wczoraj rano i ..... jakąś godzinę temu :P:P Nie próżnujemy. Mam wielką nadzieję, że mam jednak ten płodny okres teraz i nie doczekam się już miesiączki. Wy też bierzcie się do roboty! Szczególnie mama zuzi i cytrynka79 (a nie, zapomnialam, że Ty dopiero w kolejnym cyklu) :)

Niestety dzisiaj znowu w pracy... bleee.... Dobrze tylko że szefów nie ma, jeszcze nie wrócili z urlopu świątecznego, trochę luzu dzisiaj. bolą mnie dzisiaj trochę piersi...hmm... zastanawiam się czy to na @ czy na coś innego....nie mam zbytnich nadziei... ale zawsze można pomarzyć... :) Agnese_26...... Aga....... 26..... Sosnowiec..........0........ 19.XII Moluś............ Asia....... 29....... Koło.................3........ 24. I. 07 mama_zuzi......Kasia...... 26.... .Göteborg...........1.........26.XI Aniołek28....... Marta..... 25...... .Kielce............. 1.........18.XII Skorpionka81...Iwona..... 25.... Southampton....... 1..........15.I eMiLka.......... Basia.......28..... Bielsko-B............0........ 09.XI Donna leng..... Magda..... 24...... Poznan..............0......4-13.01 cytrynka79.... Gosia...... 27...... Sopot................ 0.........15.I ewapiano.......Ewa.........26.....Szczecin.............. 0.........6.I gabi 27.........Gabi.........27......Kielce..................1... .....30.XI

Witajcie w Nowym Roku:) Jeszcze raz życzę wszystkim szczęśliwego Nowego Roku pod każdym kątem:) Ja dziś jestem już w pracce ale jest luźno, mało obowiązków więc mogę poleniuchować:) W tabelce podaję ostatni dzień miesiączki, daty przyszłej nie podaje bo to różnie bywa raz tak raz tak:) Pozdrawiam [ serce ]

dzieczynki moze zrobimy dwie tabelki? jedna z miesiaczka a druga z dniami plodnymi.pozdrawiam

TABELKA MIESIACZKOWA Agnese_26...... Aga....... 26..... Sosnowiec..........0........ 19.XII Moluś............ Asia....... 29....... Koło.................3........ 24. I. 07 mama_zuzi......Kasia...... 26.... .Göteborg...........1.........26.XI Aniołek28....... Marta..... 25...... .Kielce............. 1.........18.XII Skorpionka81...Iwona..... 25.... Southampton....... 1..........15.I eMiLka.......... Basia.......28..... Bielsko-B............0........ 09.XI Donna leng..... Magda..... 24...... Poznan..............0.......24.01 cytrynka79.... Gosia...... 27...... Sopot................ 0.........15.I ewapiano.......Ewa.........26.....Szczecin.............. 0.........6.I gabi 27.........Gabi.........27......Kielce..................1... .....30.XI poprawcie swoje dane