Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wenezuela152

ODCHUDZANIE Z EPH200

Polecane posty

Gość kama-20
to samo co dzis.Codziennie to samo, ale tym sie nie najadasz tylko zaspakajasz glod, zobaczymy jak to bedzie , ake nie glodzisz sie i to jest wazne.Bede na tym tydzien , mysle ze nawet jak schudne przez tydz 3-4 to warto bo nie jest ciezko zobacze jak bedzie dalej :):):)

Gość radzę ci
wywal te wszystkie tabletki one odchudzą ale twoją kieszeń i zniszczą żołądek.Jak by były takie cudne to ich twórcy mieliby Nobla w tej dziedzinie.Wrzuć sobie w gogl hasło dieta i wyskoczy ci mnóstwo propozycji.Nie ma cudów nie zrzucisz kilogramów w kilka dni potrzebna jest długa praca ,przedewszystkim nad soba i swoimi nawykami.Polecam dietę punktową,Montiniaca .Uważam że są one bardzo przyjazne dla kogoś kto lubi jeść.I nie ma siły słowo DIETA nie odchudza.Dobrze,że masz wsparcie w mężu.Dziewczyno nie licz na cud i nie wydawaj pieniędzy na reklamowe głupstwa.Kup porządny rowerek woisz się na jakieś foru jest tu tego dużo.Ludzie służą wsparciem.Wiem bo sama jestem na etapie odchudzania.

Gość pipipipipi
🌼

Gość pipipipipi
🌼

Gość kama-20
:)

Właśnie wróciłam ze spacerku. Szybki marsz cztery kilometry. Wiem, że to niewiele, ale muszę uśpić córcię i na więcej nie mogłam sobie pozwolić. Wyciągnęłam męża, ale chyba wolę chodzić sama. Można sobie wetedy pomyśleć, przeanalizować niektóre sytuacje. No i nie czuje się zmęczenia. A z gderającym mężęm u boku jest bardziej ciężko. Ciągle tylko mi gadał, jak to go nogi bolą i że nie ma siły. Jutro idę sama.

Gość kama-20
dzien dobry, heee to idz sama:) he Dzis moja waga zmniejszyla sie przez 1 dzien o 1 kg az nie chce mi sie wiezyc:):) ale to prawda bede stosowac ta diete tydzien i pije herbate Slim Figura.Mam coraz wiecej mobilizacji do odchudzania sie:):)

Gość kama-20
czesc:) dzis rano moja waga wynosi kg mniej (ale pozwolilam sobie na slodkie:p) pozdrawiam

Gość kama-20
1,5 kg

No to chyba muszę przejść na tę twoją dietę. Ja wszystko schrzaniłam! Wczoraj znoajomi zaprosili nas do baru. Zjadłam pizzę i popiłam fantą. A dziś też od rana jadłam. Do końca dnia muszę przystopować, ale i tak jestem zła na siebie. Jestem do niczego!

Gość kama-20
heee to ladnie, ladnie :) wlasnie najgorzej jest sie powstrzymac mi tez jest ciezko , i wczoraj slodkiego zjadlam ale trzeba jakos to ciagnac nie mamy wyjscia jezeli chcemy schudnac heee sprobuj ta moja diete moze ci sie uda NAPEWNO SIE UDA !

Od jutra ją zacznę. Już dzisiaj zaopatrzyłam się w jogurty naturalne i twarożek. A dzisiaj się trochę podłamałam. I rezultat jest taki, że od rana co chwila coś podjadam. Zawsze tak miałam. Ale od jutra zapinam pasa. Mam nadzieję, że mi się uda. NA PEWNO SIĘ UDA ;))

Gość kama-20
A no tak, a myslisz ze mi latwo... oj nie kilka razy dziennie otwieram lodowke heee tez sie boje ze jak juz nie bede stosowac zadnych diet to duzo przytyjeoby nie ale jest taka mozliwosc-jak sie dopadne do slodkiego.... heee pozdrawiam :)

od jutra zaczynam razem z tobą ta dietę. A jak twoja waga? są rezultaty? Miałam iść na spacer, ale nie mam jak, bo mąż pojechał do teściów i nie mam z kim zostawić Julii. Wskoczę na steper. Ale dopiero jak uśnie, bo zaczęła już strasznie marudzić i muszę ją nosić. Pod waruniem, że sama nie padnę pierwsza ::OO. A tak w ogóle, to fajnie, że udaje ci się wytzymać. Którą wolisz dietkę? tę co stosujesz czy kapuściankę? do jutra :)

Gość kama-20
Czesc ,ciezko powiedzic kapusciana nie byla zla gdyby nie ta zupa ktora mi zbzydla to byloby ok.Wogole jestes mprawie miesiac czasu bez normalnego jedzenia i juz mam chwile zalamania, juz bym cos zjadla.Dzis pozwolilam sobie na suche platki nie moglam sie opamietac .Co do mojej wagi to nadal 1,5 kg nic sie nie zmienilo, zwaze sie w sobote i zobacze bo takie wchodzenie na wage ciagle jest zle,nie powinno sie wazyc ciagle bo waga skacze. Wczoraj nie chcialo mi sie i nie cwiczylam dzis tez mi sie nie chce ale musze troche , stracilam troche na wadze to powinnam miec wiecej zapalu do cwiczen itd.a tu coraz gorzej :(

Gość kobiece kształty
moja rada.... karm ile wlezie... w tedy matka szybko zżuca zbędne kilogramy... tylko karm piersią a zobaczysz że będą efekty....

nie karmię piersią, jak tylko Julia skończyła trzy miesiące. Nie miałam pokarmu i musiałam przestać. Więc raczej w moim przypadku to się nie sprawdza.

Ja też się dziś podłamałam. Mam dosyć tego wszystkiego. Już nie mogę na siebie patrzeć. To jak wyglądam to istna tragedia. Muszę sobie coś kupić na chrzciny i wesele. Tylko ciekawe gdzie ja znajdę taki rozmiar. To jakaś paranoja! Najchętniej to bym się tak najadła bez opamiętania ;) I też nie mam zapału do ćwiczeń. A w dodatku Julia wygląda mi dziś na przeziębioną, jest jakaś osłabiona, więc pewnie będę musiałam ją nosić. Jak jej coś dolega, to nie da się odłożyć do łóżeczka. Dzień z głowy!! ;0

Gość kama-20
Myslalam ze to tylko ja mam takie zalamania i ochote najesc sie wszystkiego,tez juz mam dosc waga mio stoji w miejscu poczekam do niedzieli jak bedzie tak samo to sprobuje wyszukac czegos innego a potem 1000kcal.Ja sie ucze, i brac do szkoly te jajka ,parowke itd to porazka totalna.Ale chce schudnac i za wszelka cene musze jeszcze 4 kg pozdrawiam i ucaluj Julie:)

Wiesz co, akurat pod tym względem cię rozumiem. Jakiś czas temu, jak pracowałam miałam podobny problem. Byłam na diecie kopenhańskiej i też nie wiedziałam jak w pracy wyciągnąć z torebki jajko na twardo i sałatę z olejem. A w dodatku musiałam jeść o trzynastej, czasami nie miałam jak wyjść na przerwę i jadłam za biurkiem. Obcuach niesamowity!! ;) Julia nie śpi od piętnastej i daje się wszystkim we znaki. Ja dziś mam chandrę. W ogóle to mam dość tych wszystkich diet. Żeby chociaż któraś była sprawdzona. Tylko że w każdej ładnie piszą, a efekty są inne. Miłego wieczorku. papa A w ogóle to jak masz na imię?

Gość kama-20
hee Kamila :) Ty?

Gość kama-20
Koncze w niedziele diete na ktorej jestem i szukam czegos nowego na poniedzialek, mam nadzieje ze znajde ale cos cienko to widze . A Ty wkoncu jestes na jakiejs czy nie??

Miło mi :) ja jestem Ania. No i jak ta twoja dieta ? Idzie coś do przodu? Ja nie jem kolacji, słodyczy, piję czerwoną herbatę i mniej jem. Dziś miałam pół kilograma mniej. Chyba jej będę się trzymała.

Gość kama-20
No masz racje , moja waga taka sama , 68,5 a nieraz 69kg:( ale juz sama nie wiem pociagne ja do niedzieli.Szukam jeszcze jakiejs jak nie znajde to zastosuje tą: .1dn- 1 l. kefiru 2dn.- 1 kg ziemniaków ugotowanych w mundurkach 3dn.- 2-wie torebki ryżu ugotowanego na sypko 4dn1dn.- 1 kg jabłek 5dn.- 1l. soku z czarnych porzeczek Zobacze jak ta , po tej przechodze na 1000kcal Juz mam dosc tych diet, ale dzis ubralam moj stary plaszcz i jeszcze troche i bedzie dobry:) wiec po co ma lezec w szafie jak moge go nosic ale to jeszcze trzeba schudnac kilka kg .Pozdrawiam :)

Gość kama-20
Mam troszke problemow, i przestalam jesc :( nawet nie chce mi sie myslec o jedzeniu ale na wage weszlam 67,5kg pozdrawiam A jak u ciebie?? niec nie piszesz...

Cześć. Ja też mam trochę problemów. Drugi dzień szukam sobie jakiejś sukienki i nic z tego. Jestem podłamana. Porządnie! Nawet nie chce mi się tu wchodzić i pisać. Tylko, że tobie się nic nie chce jeść, a ja jestem o wiele głupsza. Drugi dzień wpycham w siebie wszystko. Wpierdzielam jak głupia jak świnia. Jem wszystko co popadnie. Potem czuje się jak ostatnia kretynka i prowokuję wymioty! Wiem, że to idiotyczne, ale nic na to nie poradzę. zawsze jak jestem zdenerwowana, to wszystko wchłaniam. dwa dni jeżdżę po sklepach i mam naprawdę dosyć. Czuję się fatalnie. Wchodziłam nawet do nie wiem ilu sklepów, pytałam o rozmiar 48 i wszędzie słyszałam, że nie ma. 44 największy. Pojechałam dziś do łodzi do sklepu z odzieżą dla puszystych. I jak się domyślałam są tam ubrania dla starych babek. i co ja mam teraz zrobić? Chyba nie mam wyjścia, muszę w poniedziałek kupić materiał, poszukam jakiejś krawcowej i niech mi coś uszyje. Tylko ciekawe czy zdąży. Przed świętami każdy ma swoje zajęcia. Jutro jadę do znajomych (rodzinki męża) więc pewnie też pewnie nie będę się odzywać. Julia zaczyna się jakoś dziwnie zachowywać i martwię się o nią. MIŁEGO WIECZORKU I PAPA

Gość kama-20
To faktycznie problem , ja od jutra zaczynam nowa diete moja aktualna waga 66,5kg coraz blizej .powodzenia i pozdrawiam :)