Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylek111

juto .. co zrobic by bylo wyjatkowo???

Polecane posty

taki jeden .... witam ... basię również... nie wiem jak taki jeden ale ja spędzę ten wieczór sama ... ewntualnie mam do wyboru wieczór z teściami ... :) póki co siedzę w domku ... a nasz Motylek pewnie właśnie wybiera kajdanki na wieczór :p Basiu a co ty planujesz na dziś ?

Wczorajsza rozmowa dała mi trochę do myślenia. Właściwie to sama zaczęłam się zastanawiać, co ja ostatnio zrobiłam żeby zaskoczyć mojego mężczyznę i co mogłabym jeszcze zrobić. Mam na to jeszcze trzy tygodnie a więc muszę poważnie podejść do sprawy i przygotować jakiś ekstra scenariusz :) Taki jeden liczę na pomoc :p :p Oj ta gitara :D, co zajrzę do rodziców mój ojciec ciągle na niej brzdękoli :p

nie chce wyjść na taka co pije sama z monitorem. Ale chyba skoczę kupic sobie jakieś winko :p Taki jeden a co ty na to żeby to facet zrobił swojej kobiecie streptiz ? :D ...rozmarzyłam się... :D

dobrego striptizu przy dobrej muzyce (niekoniecznie kolędach ;p) Hiehie a jak wróci ze służby będzie miał trochę do ściągania, wkońcu im dłużej do finalu tym większa ochota :D A ja postaram się mu odwzajemnić najlepszymi pieszczotami... a potem hm może jakaś nowa pozycja :p Jakiś tam a może podzielisz się swoją tajemną męską wiedzą i szepniesz co nie co czego facet z męskiego punktu widzenia oczekiwałby od kobiety ... w ogóle apropo pieszczot mam takie pytanie kończyłeś w ustach swojej kobiety ?

Przechrzcilas mnie jak widze ;) Ciezko mi powiedziec czego kazdy facet oczekuje od swojej kobiety. Ilu facetow tyle upodoban. A co do ostatniego pytania: Tak, ale nie jest to dla mnie cos bez czego nie daloby sie obejsc. Nigdy jej do niczego nie namawialem, wiec wszystko co robila bylo wynikiem tego, ze po prostu miala na to ochote i lubila to :)

zgadza się każdy robi to na co ma ochotę, zresztą moim zdaniem wiele zależy od obojga partnerów i od stopnia oddania się drugiej osobie. Ja miałam przed mężem trzech innych mężczyzn, a dopiero przy mężu \"rozwinełam skrzydła\" w tej materii i nabrałam ochoty na niektóre rzeczy ;p A jak widzisz przebieranie się kobiety w łaszki typu \"gosposia domowa\" seksowny fartuszek etc. ? Zastanawiam się jak mój maż przyjołby taką niespodziankę wraca do domu a tu żonka w kusym wdzianku :D Narazie znikam ... sprawy biznesowe wołają .. Wieczorkiem zajrzę ..

Ja sobie osobiscie nie wyobrazam przebierania sie za pielegniaki, policjantki itd. Chyba bardziej by mnie to rozsmieszylo niz podniecilo ;) Sexowna bielizna jak najbardzie :) Po co moja kobieta ma udawac kogos kim nie jest? Kocham ja tym kim jest i taka jaka jest i taka wlasnie mnie podnieca :)

a wracając do tego przebierania kto mówił, że w łóżku ma być poważnie :D Zastanawiam się jak tam sobie radzi motylek... Kurczę ale jej zazdroszczę tego wieczoru ...

o zguba się znalazła :D a już instalowałam nową grę :p mam pytanie :p mąż cały czas męczy mnie o białe spodnie mówi że kobieta w takich seksi wygląda i muszę powiedzieć że już od kilku Panów to słyszałam ... to jak to wkońcu jest ;p Powiedziałam że ok mogą być, (chociaż za tym kolorem nie przepadam ;p szybk się brudzą i ogólnie pogrubiają ;p) ale będe chodzić w nich bez majtek ... wtedy usłyszalam o nie co to to nie :D

zdążyłam zauważyć :D ale dzięki za pamięć ;p no tak ja też nie przepadam ale czego nie robi się dla swojego mężczyzny :D Chociaż mój mówi że najseksowniej wyglądam w mundurze ;p chyba ma jakieś skrzywienie zawodowe :D

hm zawodowo nie aczkolwiek zawsze miałam pociąg do munduru nie w sensie że do facetów w mundurach tylko do munduru jako stroju odkąd pamietam przebieralismy sie z chłopakami i do lasu narobić hałasu :D Najśmieszniejsze było to jak poznałam swojego Pana a on do mnie z tekstem że strasznie lubi panie wmundurze aż mi się śmiać zachwiało ale nie zdradziłam swoich zainteresowań ... wszystko wyszło w praniu najbardziej denerwuje mnie to, że wszyscy bez wyjątku mówią, że to właśnie on mnie w taki strój przebiera :D a prwda wygląda troche inaczej

A zakupilas to winko w koncu, ktore mialas pic przed monitorem? :) Jezeli tak to pij ;) Rozmowa sie bedzie wtedy latwo toczyla na wszystkie tematy ;)

a pewnie że mam ! i to nie kupne tylko swojskie teściowe :D zajechałam do teściów okazało się że teściu od kilku godzin siedzi w piwnicy i przelewa winko a więc buteleczka mi wpadła :p Pije, pije a rozmowa hm ja jestem otwarta mogę pogadać i bez winka ;p Tylko jak czytam niektóre tutaj topiki to mózg się grzeje. Czy ludzie już nie potrafią normalnie rozmawiać o tych sprawach tylko wulgarnie ... blee e

No widzisz... Jezeli wszystko jest anonimowe to ludzie pokazuja jacy sa naprawde, bo na codzien kryja sie ze swoim prostackim zachowaniem ;P A domowej roboty winka bym sie napil tez... Moze samemu trzeba zaczac robic :D Ciekawe jak im tam czas plynie :D Moze wlasnie przypina go kajdankami :P