Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylek111

juto .. co zrobic by bylo wyjatkowo???

Polecane posty

a dziękuję nie narzekam :D czasami nawet wydaje mi się że lekko przegina ( z ilością oczywiście) Taki jeden od jakiegoś czasu zastanawia mnie taka oto rzecz : Kiedy pieszczę oralnie swojego męża i następuje wytrysk brzydko mówiąc do buzi jak kobieta powinna się zachować : 1 biernie otworzyć buziaczka i spijać czy może 2 dodatkowo go jeszcze pieśćić językiem Zastanawia mnie to czy takie pieszczoty podczasz szczytowania nie rozpraszają mężczyzny w sensie że jest fajnie ale mogło być lepiej a może jednak zwiększają doznania ? Jankesa co ty powiesz w tej materii ?

Mi opcja druga zdecydowanie odpowiada :) Przyjemnie a nawet bardzo przyjemnie jest kiedy kobieta nie przerywa czekajac na wytrysk tylko dalej piesci :)

Niestety Internet z prędkością światła nie działa siedzę na iplusie :p więc spokojnie ;p Jaki mąż taki internet hyhy :D chwała za to :D mąż działający z prędkością światła .. brrr :D

żołodz faceta jest tak czuły ,że jeśli chcesz go pieścić potem. to(jak dla mojego) nie ma szans , nawet brodawek nie pozwoli ciskać:( a ja chcę jeszcze

mój się nie ciska że robię to dalej ... Nawet go o to pytałam mówi że raz lubi tak a raz siak i dobrze jest jak jest. Poprostu nurtowało mnie to od dłuższego czasu ot takie babskie wymysły ... Chyba prawda jest że jak kobieta nie ma co robić to wymyśla ... :D

miły topik uwielbiam seks oralny, mam kilka filmików jak robię dobrze ustami męzowi. Od czasu do czasu lubię otworzyć buzię wysunąć jezyczek ( i lekko nim ruszać) i czekać az skoczy sam we mnie pomagająć sobie ręką. Uwielbiam patrzeć na jego twarz , kiedy mu to robię :)

taki jeden , się z lekka napaliłam i na ciebie i na żonkę mundurowego. :D

mężatka hej :D Tak na marginesie czemu mają slużyć te filmiki bo nie bardzo rozumiem po co ludzie je nagrywają ? Ja też uwielbiam patrzećna mojego meżą ... jak i on na mnie :D Bynajmniej tak twierdzi, póki co :p a może to dlategoże mamy się z odskoku :p

Ojjj juz nie przesadzaj tak, ze nie masz ;) Chyba Twoj facet ciagle na nocki nie robi :D Chyba, ze akurat w tym momencie Twoje potrzeby siegaja kosmosu :D

Jankesa hahaha uważaj :D Wiecie co mąż mnie ostatnio zaskoczył Powiedział ze zdrady z innym by nie zniósł ale jakby to była kobitka to by go to nie ruszyło zaczynam podejrzewać że chce mi coś podsunąć swoją drogą facet nie babka tak ... dziwni są ci faceci ... Taki jeden szkoda ze to tylk klawiatura ... kurcze wolałabym żeby mąż poklepał mnie ... np po tyłeczku :D

Zono pytasz po co nagrywamy filmiki ? On jest daleko , pracuje zagranicą. Zabiera je ze sobą i jak ma potrzebę robi sobie przy nich dobrze. Ja tez czesto je oglądam i pieszczę sie wtedy sama . Czasem oglądamy je razem , jak mąż wraca do domu. ciekawie jest widzie\"to\" z innej perspektywy. Ja ogladając nas stwierdzam że bardzo ładnie się kochamy ;)

Wiesz gdybym mial taki filmik i moglbym ogladac moja kobiete wtedy kiedy jej przy mnie nie ma to czemu nie :) To nie zadna inna tylko wlasnie ona 😍

Jankesa bierz rano swojego w obroty i jazda :D bo aż serce krwawi jak się Ciebie czyta :D Nie odpuszczaj pokaż mu co znaczy dobry numer z rana, a może po jakimś czasie sam będzie tego chciał ;p

chciałabym nagrać siebie i moją kochankę :) a potem puścić to mężowi ,. ale miałby facet odjazd:D

a może i coś w tym jest :D chociaż obawiam się, że ktoś by mógł to potem żle wykorzystać :p Czyżby nowy pomysł na urozmaicenie mojego :D muszę to przemyśleć :p

oj kobieto ile razy próbowłam😭 ale nie dam sie jutro znowu przystąpię do ataku:P

taki jeden przynajmniej nie nie jesteś skazany na pokuszenie :p Jankesa Ty masz kochankę ? O właśnie taki jeden a jak ty sie zapatrujesz na to ty plus Ona i jeszcze jedna ? Bo ja jakoś póki co się w takiej konfiduracji nie widzę :D Mój twierdzi że raczej też nie aczkolwiek z tymi słowami które ostatnio powiedział trochę mi podpadł :D