Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest śliczna

Luckylady-Miss Kafeterii. Zgadzacie się ze mną??

Polecane posty

Gość bez urazy
No fucking way jak brak argumentów zaczyna sie gadac o błedach Pokazac ci gdzie ty robiłas błedy Lubie twoje komenty czytac ale nie tu

Gość ja tez ja lubie
potrafi wyjac czlowieka z dolka

Gość bez urazy
ok no to piszcie ze jest miła serdeczna fajna kobitka ale od razu Miss?No miss to ona nie jest

Gość ale do chuja
nie rozumiesz ze ona tego nie pisze i tak o sobie nie sadzi? i denerwuje ja jak ktos zaklada taki durny topik?

Gość bez urazy
to po co wkleja swoje zdjecia? bo mysli ze jest ładna ale sie myli

witam! jak zwylke koniec miesiaca i niektórzy maja problem ze swoimi emocjami:)uwazam lucky za ładna dizewczyne lubie jej wypowiedzi ,buzia sympatyczna:) pozdrawiam no fucking:)ja tez jestem łądna:):)

no i dzidzia tez fajniusia :)nie chciałabym byc na miejscu lucky ktos zakłada o mnie temat i mnie jada......przykre ...sfrustrowane krowy (do niektórych)jestescie i tyle....jak sie komus nie podoba to wystarczy kulturalnie odpisac ze nie a nie od takich czy takich wyzywac..

Lucky pozdrawiam serdecznie 😘 Lucky jest bardzo ładna dziewczyna - kobieta :) Ma piekne długie włosy i super figurkę ! Od roku jest uwielbiana na kafe przez zazdrosnice .:) Ma boskiego Gabrysia ..:) Jest miła i inteligentna. Krótko i na temat.

Gość spoko dziewczyna
spoko dziewczyna,ale ja nie o tym.. ja sie "czepie"ACH-po kiego grzyba wszytskim tak slodzisz?:o za przeproszeniem wchodzisz w d...e kazdemu po tym jak Cie zjechano w Twoim topiku. nie slusznie!to fakt!fajna z Ciebie laska ,nic do Ciebie nie mam,ale zeby tak od razu cukrzyc?????Twoje wypowiedzi zaczynaja byc mdle bo traktuja tylko o tym,ze"tak!jestes fajna ,mila,swiat cie kocha". sorki...

spoko dziewczyna_ znam Lucky od roku .. Lubie Ja , ma ładna urode ... To co mam napisac ? :O Nie słodze,oj nie słodzę....mam gdziec krytyke ....

\"ma ładna urode\" sorq musze pójsc juz spac ...:O pisze od rzeczy .... jest urodziwa ot co ! pa...!!

Gość ładna ale
_Acha_ ladniejsza jest moim zdaniem

Gość nie rozumiem. fenomenu Lucky
...o co założycielce chodziło?? ta dziewczyna na pewno nie jest brzydka,jest ładna,ale w stopniu przeciętnym...na którym zdjęciu widac,że ma ładną cerę? albo figurę? bynajmniej nie chodzi mi o to,że tego nie ma,ale jakoś mnie to nie poraziło..spodziewałam się czegoś lepszego szczerze...a tu zobaczyłam przeciętną dziewczyninę. No i troszkę się dowartościowałam,bo skoro ona jest śliczna, to ja...heh cudeńko ;-) LuckyLady - najważniejsze,że jesteś lubiana,bo to Cię wyróżnia spośród kupy zołz z kafe, których tylko powybijac ...

ACHA ładniejsza?ACHAhaha! i szpetna i chamska

Gość thihihihi
skoro nie chodzi jej o rozstrząsanie jej urody,to dlaczego na fotkach kiepsko dzieciaczka widac,za to znacznie lepiej mamuśkę,jej figure,dekold, długie włosky, wymalowaną (z resztą kiepsko..) twarz???

o przepraszam... dopiero teraz obejrzałam inne mamy..hehe przynich Lucky to żeczywiście seksbomba ;-)

Gość może i ładna
ale nie za mądra - wczoraj wypowiadała się na temat fizyki.... z mechaniką to ona nie wiele ma wspólnego

Smiesza mnie takie tematy:D Luckylady jest ladna. nie podoba mi sie - duzy dekold i za bardzo eksponowane cialo;). Ale nie mam nic do Luckylady i ja lubie a to ze mam inny gust niz Luckylady o niczym nie swiadczy. pozdrawiam Luckylady 🖐️

do \"może i ładna\" - nie wiem o co chodzi z ta rozmowa na temat fizyki ale ja tez nie mam pojecia nic o fizyce. wiec to mnie elminuje z grona \"madrych\" ludzi;)

Gość lansowanie jej szkodzi
lucky moze i jest miła skoro tak piszecie Ja jej nie znam ,nie zetknełam sie z nia na kafe ale sposób w jakim sie fotografuje nie swiadczy o niej dobrze Na siłe próbuje byc gwiazdą a wyglada jal k....a

Gość A mi to z k..
w ogóle się nie kojarzy. Normalne zdjęcia. Jakiś debil założył głupi temat.

Gość Bez przesady Przeginacie
Ale ktoś tu jest głupi. Dziewczyna ma założoną białą bluzkę i jasny dżins. Zero makijażu. Wygląda z bobasem jak typowa, fajna młoda mamusia. W drugim rozdaniu czarna bluzka i make up. Może wychodziła albo wracała z pubu. Chyba trochę przeginacie.

Gość MissyEliot
ale to chyba miały byc zdjęcia mamy z dzieckiem? a ona wymachuje tym maleństwem,jak jąkąś lalą,w efekcie dziecka wcale praktycznie nie widac,tylko ona na pierwszym planie,jak już ktoś dobrze zauważył..

Gość lans
lansuje sie brzydactwo jak moze ale na nic to i tak jest brzydka

Gość moje bardzo skromne zdanie
przeciez zdjecia mamy z dzieckiem sa na glownym topiku a wy sie gapicie na zdjecia z dzialu Luckylady... Mi tez sie wydaje ze troche sie uwzielyscie

Niz znam Lucky, nigdy z nia nie rozmawialam, ale wydaj mi sie sympatyczna osoba, co do urody uwazam ze jest bardzo ladna mloda mama. A po co ten topik, czemu ma sluzyc ?

Gość piotrus 77
zajebista mamuska, twarz chlodnej urody, rewelacyjna figura, chetnie bym ja poznal, moze pouczylaby mnie niemieckiego :-p

Gość kolonoskop
trudno sie nie zgodzic z poprzednikiem.... dupa na wierzchu na wiekszosci zdjec. matka :(

Gość przemo
rany..dziewucha jak dziewucha..młoda kózka i tyle..podczytałem troszku blog i prosta główka z tej panny mi wyzionęła.. ktoś tu napisał o jej "ynteligencji" chyba nie wie co to znaczy..bo w wydaniu tej panny to zwykły poziom umysłowy a nawet poniżej, rzekłbym nawet ciut dziecięcy; obejrzałem też przy okazji inne mamy- jedne ładniejsze inne brzydsze, ot, to polska właśnie..ale nie widzę powodu,żeby wyrózniać tę jedną pannicę i specjalnie zakładać topik.. co by się tutaj działo gdyby wszystkie mamy założyły sobie blogi i pokazały swoje sesje zdjęciowe..