Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniołek28

JAKI LEKARZ I JAKI SZPITAL W KIELCACH

Polecane posty

Mam pytanko do kobiet, które rodziły w Kielcach, jakiego lekarza wybrałyście na prowadzącego i gdzie rodziłyście. Czy jest w Kielcach jakiś oddział prywatny? taki gdzie rodzi się po ludzku i w odrobinie zainteresowania personelu?? proszę o odpowiedzi. A może znacie jakieś świetne położne??

Gość aaaaaaaniela
napiszcie coś bo ja też jestem ciekawa:) planujemy dzidzię i nie wiem jakiego lekarza wybrać:)

Gość upppppppppp
upppppppppppppppp

Gość prosciutka
A gdzie przynależysz? Ja rodziłam na Prostej i chwale sobie :)

ja też zaczęłam na prostej. Napisz kto odbierał poród, jak było ,kogo polecasz, czy miałaś swoją położną

Gość prosciutka
Aniołek....ja rodziłam normalnie, bez niczyjej pomocy...po prostu..nie miałam znajomych, nie dawałam zadnych łapówek i mnie dobrze potraktowały..ale dodam, ze rodziłam 7 lat temu..ehh..:( Chyba Ci nie pomogłam..:)

nasłuchałam się drastycznych opowieści o strasznych porodach i nie chciałabym, żeby mnie to spotkało, więc szukam chociaż dobrego lekarza...dzięki

Gość nie wiem jaki w Kielcach
ale mam radę. Wybierz lekarza, który będzie pracował w szpitalu, w którym chcesz rodzić!

Gość prosciutka
Nie masz kogo i czego słuchac....a do kogo chodzisz? Ja chodziłam do Widulinskiego..a porod odbieral zupelnie inny lekarz..taki łysy, pracuje na Prostej..ale zapomniałam nazwisko..to było tak dawno.. Chcialabym Ci pomoc..popytaj znajomych moze..:)

Gość kielczanka.................
pamietam, ze na kosciuszki to byla jakas bakteria, trudna do zwalczenia,ze niedjedno dziecko rodzilo sie z jakas choroba..ehh..Prosta lepsza i lepsi lekarze! ;)

a czy misiek w dalszym ciągu na prostej pracuje?? potrzebuje jakiegoś namiaru na gabinet albo telefonu..!:)

Gość UUUUUUUUUUUUUUP
UUUUUUUUUUUUUUUP