myszka.. 0 Napisano Luty 4, 2007 Aniseed na dobrego maila wogole wysylam te fotki? ? coriander@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulka1984 0 Napisano Luty 5, 2007 nono cos moj topik pod upada:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniseed 0 Napisano Luty 5, 2007 hej myszl:) na dobry adres wysylasz ale nie nie dostalam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniseed 0 Napisano Luty 5, 2007 ale mi sie napisalo:o MYSZKA oczywiscie!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulka1984 0 Napisano Luty 5, 2007 dziewczyny co myslicie o kawie zbożowej w zdrowym odżywianiu????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniseed 0 Napisano Luty 5, 2007 izulka:) ja ja pije, bo lubie:) ale slyszalam, ze taka inka jest niezdrowa :( najlepiej pić orkiszową albo coś w tym stylu ...ja orkiszową kupuję w aptece zielarskiej w dwóch postaciach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka.. 0 Napisano Luty 5, 2007 Aniseed wyslalam Ci fotki mam nadzieje ze tym razem dojda;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samarkanda 0 Napisano Luty 7, 2007 A co tu sie dzieje? tak dlugo nic nikt nie napisal? brzydko! Piszcie dziewczyny, bylysmy chyba na dobrej drodze do takiej internetowej przyjazni :) Mnie nie bylo, bo musialam wyjechac na pare dni, takie odreagowanie sesji :) Teraz sie spiesze, ide do pracy, takze do jutra. I zamierzam cos tu przeczytac jak sie zjawie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka.. 0 Napisano Luty 7, 2007 Witam dziewuszki:) U mnie idzie nawet dobrze od wczoraj nie zjadlam nic slodkiego hehe coz za wielki postep:P Aniseed dziekuje Ci za komplement:D fakt nawet ze mnie wesolutka dziewczyna o ile nie popadam w jakies okropne \"doły\";) W piatek wybieram sie do mojego Lubego na kilka dni bo ferie mam i obijam sie jak tylko moge;) Dzis spalam do 12;) teraz odreagowuje cala sesje i wszystkie stresy:) Bylam ostatnio zobaczyc chomiki bo jak pisalam wczesniej zastanwialam sie nad kupnem ale jak zobaczylam w tym sklepie te chomiki takie posciskane jeden na drugim to az smutno mi sie zrobilo:(i chetnie bym wziela wszystkie zeby kazdy mial swoj kat do zabawy a nie tak na kupie wszystkie:( no ale niestety to niemozliwe zebym przygarnela wszystkie:( A co tam u Was slychac?? Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulka1984 0 Napisano Luty 7, 2007 czesc DZIEWCZYNKI:):) Kurde juz środa,ale ten czas szybko leci:(:(kurde chciałabym cos dla siebie samej zrobic,ale nie wiem co???chyba zrobie sobie gorącą kąpiel,posmaruje sie balsamem,pomaluje paznokcie,pozniej moze poczytam ksiazke ale mam cztery do wyboru i nie wiem ktorą moze czytałyscie ktorąs?? 1.Dale Carnegie \"Jak przestać sie martwic i zacząć żyć\" 2.Paul McKenna\"Zmień swoje życie w 7 dni\" 3.William Glasser \"Wżyciu możesz wybierac\" 4.Allan i Barbara Pease \"Dlaczego mężczyźni kłamią a kobiety płaczą\" no i własnie wypozyczyłam sobie jakies o zdrowym żywieniu:) A wy co robicie w wolnych chwilach?? Ja byłam wczoraj na łyżwach ,ale sie poobijałam ,ale było super:):), tylko ,ze to chwilowe pocieszenie:(:(a tak to mi sie nudzi mam duzo nauki,ale niechce mi sie uczyc wole co innego robic np.poczytac ksiazke,albo film ogladam \"Kobieta z lustra\"czy cos takliego:P:P A co do zdrowego żywienia to zjadłam dzisiaj pasztet zapiekany drobiowy(cholerka a obiecałam sobie zadnych pasztetów:(:() z chlebem pełnoziarnistym:(a tak to jeszcze jadłam na sniadanie owsianke,pół pomarańcza i pół jabłka i kiwi.Na obiad kasze gryczaną ze szpinakiem i brokułami w miedzy czasie jeszcze zjadłam słonecznik łuskany,który sobie podprazyłam na patelni PYchaaa,tylko jak zwykle za dużo jem tych ziarenn,jak nie orzechy ziemne to teraz słonecznik:(:(hmmmmm SORRY ZE WAM SIE TAK ŻALE,ALE JA NIE UMIEM JESC Z UMIAREM:(:(:( góra 2,3 dni pozniej 1 dzien znowu cos nadrobie pozniej znowu mniej i tak wkółko:(:(.No chociaz z jednym nie mam takich wiekszych problemów bo nie jem słodyczy wogóle,ale musze przyznac ,ze mnie cignie czasami.A jak wam idzie te jedzonko????? POZDRAWIAM:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka.. 0 Napisano Luty 7, 2007 U mnie z jedzonkiem od wczoraj nawet spoko:) ograniczam sie i licze kalorie zeby nie przekraczac 1200 :) dzis zjadlam: rano owsianka pozniej jablko na obiadek udko duszone + duzo surowki pozniej jogurcik i mam zamiar zjesc jeszcze 2 kromki z pasta i ogorek;) Ja Izulko w wolnych chwilach ogladam tv czytam ksiazeczke albo poprostu spie;) czasem do knajpki wyjde z kumpela ale teraz jak mam zdrowo sie zywic to rzadziej wychodze bo piwko do zdrowych nie nalezy w duzych ilosciach:P Lubie tez chodzic na spacery lub na rower z moim Lubym no ale teraz taka pogoda ze brrrr... kiedys chodzilam regularnie na aerobik fajna sprawa:) Ostatnio dostalam ksiazek Ursuli Summ \"Jesc i byc szczuplym\" to jest o diecie rozdzielnej ale niestety jeszcze nie mailam okazji doglebnie przeczytac tylko przekartkowalam:) Jak cos znajde ciekawego to skrobne na forum;) Buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lady zamilkla... Napisano Luty 8, 2007 trzeba ozywic topik a wiec dziewczyny do klawiatury i pisac!!!:D Aniseed usprawiedliwiona;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka.. 0 Napisano Luty 8, 2007 Zgadzam sie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka.. 0 Napisano Luty 8, 2007 Witam:)puk puk jest tutaj jeszcze ktos?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulka1984 0 Napisano Luty 8, 2007 widze ,ze ciszaaa nikt nic nie pisze:(:(azz z tego wszystkiego zjadłam cos czego nie miałam:(:(ahhh ten urlop to mi na dobre nie wychodzi:(bo podajdam ,niby zdrowe rzeczy,ale mieszanki wybuchowe.Cholerka dopiero co zjadłam dwa jajka na miekko i surówke i tu powinnien byc koniec na dzisiaj ,a tu zaraz 2 maccy,pół paczki słonecznika, pół pomarancza ,jałko,jeszcze kefiru brakuje:(:(porazka:(to wszystko z nudów:(:( *a co u was?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka.. 0 Napisano Luty 8, 2007 Witam:) U mnie dzis nawet nie bylo tak zle trzymam sie tych 1200 kcal tlyko dzis przesadzilam troche z pieczywem:( mam zasade ze pieczywo jem tylko albo rano albo wieczorem czyli sniadanie lub kolacja a dzis i na sniadanie i na kolacje po buleczce:(na szczescie male byly;) jutro jade do lubego i juz zapowiedzial w sobote kolacje przy swiecach i winku wiec pewnie przekroczy mi te 1200kcal no ale coz;) Co do mojego jedzenia to w moim wypadku najgorsze sa wieczory..chodze dosc pozno spac i jak zjem kolacje tak ok 19:30 to potem strasznie glodna jestem:( a rano to tak mi burczy w brzusiu ze od razu musze cos zjesc ale to podobno dobrze jak od razu po wstaniu rano sie je:)w kazdym badz razie wieczorem ostro musze cwiczyc swoja silna wole Izulko kochana:)głowa do góry cale szczescie ze nie opychasz sie jakimis niezdrowymi potrawami lub slodyczami:) a co do nudy jesli juz tak bardzo sie nudzisz to zajmij sie czyms (tylko nie czytanie ksiazki i ogladanie tv bo podczas tego najchetniej sie cos skubie;);) najlepiej to pocwicz sobie:D wyladujesz sie spalisz kalorie i lepiej sie poczujesz:) albo moze jakis spacerek? z jakas kolezanka na ploty?albo z siostra:) chociaz nie wiem jaka tam u Ciebie pogoda bo u mnie o dziwo nawet ladnie:)Masz urlop to korzystaj:) i nie doluj sie;) Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulka1984 0 Napisano Luty 10, 2007 hej dziewczynki:)troche mnie nie było,ale zagladałam tu od czasu do czasu:):)co tam u was?? weeken sie zaczał a u mnnie zazem z nim postanowienia,od poczatku tego roku borykam sie z tym jedzeniem czasami mi sie udawało,a czasami wrecz odwrotnie:):). Kurde ostatnio przez jakies dwa dni jadłam tak jak kiedys i tak jak je moja rodzina i wiecie co??moje samopoczucie było do kitu,źle sie czułam,ociazała,zmeczona i brak checi do czegokolwiek,NIECHCE TAK SIE CZUC,dlatego bede jadła tak jak na początku to sobie zaplanowałam,jedyne co mi wychodzi to niełaczyc produktów weglowych z białkowymi no nie mówiac juz o tym ze zero słodyczy:P:P No dobra koniec o mnie ,moze cos napiszecie o sobie jak wam idzie??? BUZKA:):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulka1984 0 Napisano Luty 10, 2007 dziewczyny moze bedziemy codziennie pisac nasze menu co zjadłysmy??wtedy bede sie lepiej czuła i bede miała wieksza motywacje do tego co postanawiam:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samarkanda 0 Napisano Luty 11, 2007 Czesc :) Mozemy pisac jadlospis, ale u mnie bardzo zle..izulka, jak przecztasz moj to od razu sie lepiej poczujesz. wczoraj: jajecznica z kromka razowca, bulka pizza, 2 kromki chleba bialego z majonezem, zapiekanka z makaronu, miesa i warzyw, kebab, 2 piwa. O matko, jak to przeczytalam to teraz sie przerazilam! wczoraj to jakos o tym nie myslalam, cos musze zrobic! napewno bede pisac ten jadlospis, to mnie wlasnie uswiadomilo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulka1984 0 Napisano Luty 11, 2007 hej:)a moj wczorajszy jadłospis to:) Ś:2JABLKA,POMARANCZ II:DUZA KROMKA PEŁNOZIARNISTA Z POMIDOREM ,OGÓRKIEM,PAPRYKA I CEBULA O:SAŁATKA Z WEDZONEGO UDKA,KUKURYDZy i JAJKA NO I TO WSZYSTKO AHA JESZCZE 2 KAWY ZBOZOWE WYPIŁAM A DZISIEJSZE MENU TO: *3 WAFLE RYZOWE Z MIODEM *DWA JABŁKA,MANDARYNKE *UDKO GOTOWANE IDUZO SURÓWKI Z KAPU.PEKI,MARCH,POMID,PAPRYKI,CEBU,OGÓR.ZIEL *50G SŁONECZNIKA,PLASTER SERA ZÓŁTEGO ZWINIETY W SODKU Z SURÓWKĄ Z OBIADU. *NO I JESZCZE KOLACJA MI ZOSTAŁA:p,ALE MAM ZAMIAR ZJESC TYLKO JABŁKA JESZCZE DZISIAJ:) a WAM JAK TAM WEEKEN MIJA???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulka1984 0 Napisano Luty 12, 2007 ?????gdzie wy sie podziewacie:(:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka.. 0 Napisano Luty 12, 2007 Witam wszystkich:)Oj oj ale przez weekend nagrzeszylam:( no ale truno jest sie odchudzac i zdrowo odzywiac jesli sie spedza weekend z facetem i pije winko piwko zajada oliwki orzeszki itd;)jutro juz wracam do domku bo niestety czeka mnie wizyta u lekarza:(w kazdym badz razie pomyslz pisaniem menu bardzo mi sie podoba i od jutra bede wpisywac:) Pozdrawiam serdecznie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka.. 0 Napisano Luty 12, 2007 Izulko jak Ty malo jesz dziewcze co nam tutaj nie znikniesz:D tak przeczytalam Twoje menu kurcze jak Ty to robisz ze jestes najedzona takimi malymi porcjami?? czyzby zoladek Ci sie skurczyl:)?? zdradz mi ten sekret:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulka1984 0 Napisano Luty 13, 2007 *myszka hehe mało?? czy ja wiem:P no ,ale powiem szczerze,ze coraz lepiej mi to idzie,ciekawe czy to przez to,że mam urlop:P:P Dzisiaj to luuzzacko było naszczescie połowe dnia spedziłam na miescie i nie myslałam o jedzeniu:P:Pa moje dzisiejsze menu to: *rano owsianka *na obiad 2 jabłka *na kolacje makrela z brokułami i szparagówką no i jajko na miekko *i jeszcze sobie pochrupie słonecznik:P:P No a wy dziewczyny cos tu nie zagladacie ,ani nie piszecie:(:( POZDRAWIAM:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulka1984 0 Napisano Luty 14, 2007 witam was dziewczyny:)Widze,ze wszystkie zakochane:):) mi to nie grozi na chwile obecną:P:P wiec mam czas na pisanie tutaj:),no ale niestety zostawiłyscie mnie tu samą wiec nie bede sie rozpisywac...no to by było na tyle:P Aha jutro chudy czwartek u mnie:P:P a jak tam u was? pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniseed 0 Napisano Luty 14, 2007 witam:) nareszcie jestem...mam nowego kompa i moge szalec:) caly tydzien mnie nie było....i nie moglam sie doczekac powrotu :) kurde pączka sobie teraz zjadłam.ale to tylko taki maly grzeszek...chociaz jutro na pewno zjem ze dwa i kilka faworkow:) ale w piątek to wszystko spalę :) miałam dzisiaj na obiad krem z brokułów :D pyyycha :) polecam kazdej z Was :D mniam mniam....na pewno będziemy takie coś częściej gotowac :) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiulka 79 Napisano Luty 14, 2007 Witam was po dlugiej przerwie. Ja jestem zakochana i bardzo zadowolona z tego powodu. Boże Iza jak ty mało jesz. Oby ci to tylko na zdrowie wyszło. Nie czujesz się ospała bo tak malo energii sobie dostarczasz w ciągu dnia?Aiseed pisałam do Ciebie na gg , ale nie bylaś widoczna. ciekawi mnie czy odczytałaś moją wiadomość ? Myszka co tam u Ciebie , z Tobą też nie mogę sie na gg skontaktować, wogólę cię nie widać.Dobra dziewuszki kończę. Jutro w nocy jadę do Wisły. Mam nadzieję, że nauczę sie jeździć na nartach i będzie super. Ciekawę jak zniosę rozstanie z moją córcią, którą muszę u teściów zostawić :-P. Ale będe tęsknic, ale takie rozstania tylko umacniają więzi.Boże jak ja to zniosę. Mam nadzieję, że Majusia będzie dzielna i jakoś przeżyje bez mamy trzy dni rozłąki, gorzej ze mną.dobra koniec użalania się nad sobą. Wszystkim kobietką życzę miłego romantycznego wieczoru w towarzystwie sympatycznych przystojniaków. Buziaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samarkanda 0 Napisano Luty 15, 2007 Czesc dziewczynki! :) Ja jestem ostatnio taka zalatana, nie mialam czasu zagladac, ale ciesze sie, ze jestem tu znowu :) Generalnie jestem zla na siebie, bo tyle mialam planow, postanowien odnosnie zdrowego odzywiania i nic mi nie wychodzi..ja juz nie wiem jak mam cokolwiek wymagac od siebie skoro i tak nic z tego. No ale przestaje juz marudzic, moze kiedys sie uda. Moja najgorsza zmora jest majonez, jak jest w domu to chocbym nie byla glodna i tak zjem jakas kanapke..hehe, a przeciez nie zabronie rodzinie jesc :) juz probowalam :) izulka, ja to Ciebie podziwiam postanowilas sobie cos i udaje Ci sie zdrowo odzywiac i nie jesc zakazanych rzeczy. Musze przyznac, ze bardzo malo jesz z tego co piszesz. A co u reszty dziewczyn, czemu nie piszecie? wracajcie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anissed Napisano Luty 15, 2007 hej Kasia:) dostałam wiadomość na gg :) dodałam Twoj numer do kontaktów :) mieszkamy niedaleko siebie :D zazdroszczę wyprawy:9 też bym sięz chęcią chciała nauczyć jeździć na nartach :D izulka:) wiesz co? tak sobie analizuję to co napisaląs i nie dziwię Ci się, że kilka dni mało jeszcz a później się najeść nie możesz...zbilansuj sobie posiłki tak, żeby jenego dnia nie głodowac, a drugiego najadac się :) śniadanie powinnaś zjeść porządne!!! na obiad też cos dobrego...a kolację leciutką :) makrelę z brokułami lepiej zjedz na obiad, a nie na kolację.... no nonono...wiesz co, zeby na obiad 2 jabłka jeść???? tak nie mozna!!! i co najważniejsze to musisz polubić ćwiczenia, bez tego nie schudniesz!!! nawet jak będziesz jadła najzdrowsze produkty!!!! jak to Wam nie wychodzi zdrowe odzywianie?? nie rozumiem tego!!! nie wyczuwacie roznicy w sampooczuciu po zjedzeniu czegoś lekkiego... zdrowego??? babki! brać się do roboty! a nie marudzić!!!! pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniseed 0 Napisano Luty 15, 2007 o źle sobie nicka napisalam hihihi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach